Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp no pozrela som si teraz tvoj graf, kde bol celý, no mohla byť utorok, ale to by sa ti strašne pomaly zdvíhali teploty 😳 ... Ja s ovu testami mám dobré skúsenosti, mne to fakt ukázalo stále ... Ale už asi by som možno skúsila aj ten mikroskop na sliny
@ersp fakt by som skúsila tú fertipronu, mne to skrátilo aj tak relatívne normálny cyklus, aj keď viem, že si vravela, že nechceš iné vitamíny veľmi ... No uvidíme, či to bude víťazný, hneď prvý a víťazný? Nechce sa mi veriť tomu veľmi 🫣😅 ...
@majoralka No dávala som ráno grafy, aj z ovuview, komédia, tam mi to vyznačilo inak 🤣
A dievčatá, neviem, či zajtra, nestíham ráno, lebo 5:40 zmeriam a v kľude si urobiť test nemám čas, jedine v práci ... V piatok mám viac času ráno, idem neskôr z bytu ... Mám nutkanie zajtra, ale neviem či by som to dala 😅
@majulka098 ja uz uprimne neviem, ako cokolvek budem brat podla mna treba dlhodobo 🙂
@ersp tak ja som začala asi 2-3dc tento cyklus a ovu prišla o 3-4 dni skôr ako za posledný polrok .. a čítala som, že to niekomu urobila, mne teda tiež podľa všetkého 😅
@marinecka95 noa o ked das 3 vyssie ako je dnes a tie oredtym tak ti dnes vyznaci...len musime ckaat ake bduu tie 3 dni 🙂
@cukrik93 nie nie lebo nesedi tam nikde to prqvudlo 3/6 takze verim ze nie :( doteraz mi to niekde nesedi tak kym to nebdue sediet u mna ovu nieje :( :D ale mavam tak medzi 15-20 dc tak uvidime este mozno pride len toho mojho dr nechspem ked videl cez ultrazvuk ze preco ptoom mi tak povedal ze za 2-3 dni bude ovu:(
@bejka90 áno tak ako píšeš, uvidíme 🙂 je mi to v podstate jedno, sústredím sa teraz na hemato a vklad 🙂
Ahojte 🙂 píšem tu 1x a mám len takú otázku. Meriate si bazalnu teplotu aj počas choroby keď máte horúčku? Alebo vtedy je to zbytočne? Som akurát chorá a neviem či to vôbec zaznamenať do grafu, pretože tie teploty sú fakt vysoké, tak aby to neskreslilo celý záznam. Ďakujem 🙂
@blue_violet záleží čo používaš, akú apku ... Ak FF, tak tam si zapísať teplotu môžeš, ale dáš "temperature discarded", to znamená, že ju nebude započítavať do meraní, a teda ani skresľovať graf
@majulka098 áno FF používam. To som nevedela, že takto sa to dá v appke nastaviť. Ďakujem 🙂
@blue_violet ahoj.je zbytocne si merat ked mas teploty...ak b ysi nemala tak mne to vtedy neskreslovalo, ale ked som uz mala.teploty tak to aj na bazalnej sa prejavilo az az
@majulka098 urcite pozriem zlozenie a recenzie toho fertipronu 🙂 ako ja uz som s mojho tela debil, vzdy ked sa mi rano zacali pustat krami do vecera som mala pustene a nestihala vlozky vymienat, teraz? Stale rovnake spinenie, max 1-2 kvapky na intimke za cely den...tak ja uz naozaj neviem, brucho ma neboli ako zvycajne pri prvom dni MS, akurat sa mi toci hlava a som unavena za troch a v chladnicke ma naplo 😀😀😀
@ersp tak to asi nie je klasický prvý deň MS 😅 ... Ja možno u teba by som to nezatracovala, podľa toho, čo píšeš ... Ja nemávam špinenie ani pred ms, mne sa proste spustí pomaly jak vodopád 😅 behom hodiny asi, keď už mám na toaleťáku niečo, ale stále to býva červená, nie niečo ružové jak popisuje veľa žien, že špinia pred, ja keď už tak poriadne 🤣 ale mne pomohli skrátiť ms vložky od tiande s fytomembránou ☺️ (z 8 dní utrpenia sú už iba 2 dni a ďalšie 4 dni môžem byť o 1 vložke na celý deň)
@majulka098 mne sa v 90% spusti nahle ms a 10% posrupne proste tam raz za rok 😀😀😀 ako snazila som sa dohladat nejake clanky ako rozpoznat implentacne krvacanie od ms a teoreticky by to mohlo byt aj to implantacne...neham den dva tomu priebeh ak tak piatok spravim test ak sa MS nepusti...pri prvom som to nemala tak som tiez s toho mimo 😀 ja MS mam tam 2-3 dni silne a potom take pohodickove na 2 vlozky takze pre mna je utrpenie max prvy den 😀
@ersp tak presne, ja uvidím, ak pôjdem v noci na záchod, tak mi je zbytočné robiť ráno test, čo ja chodím bežne raz v noci 😅 a chcela by som aj zajtra, ale nejak v práci nechcem veľmi 🫤 ale je pravda, že v práci nestíham vnímať telo, ale po práci hneď cítim, že buď to je PMS už, alebo niečo je iné 🫣 ... A som zvedavá, ako to budem dávať, v práci toho veľa, čaká nás o mesiac totálna prerábka bytu, kedy sa musíme aj odsťahovať a nemáme ešte ani všetko vyriešené 😅 bude sranda ... Uvidíš teda, ale keď sa nespustila doteraz, tak je to čosi iné, myslím 🙂
@majulka098 ja pri prvom som tiez uz mala den kedy som si povedala ze idem skusit test a just o 4tej mi trebalo mega curat, tak som si odlozila moc do nadobky a rano spravila test 😀😀😀 noo my sme aice rok v novostavbe ale furt vela roboty, v garazi ma cakaku jakle co treba flexov vybrasit na zabradlie, schody dokoncit ako tiez veselo, este trojrocny syn ma svoju hlavu co niekedy uz vybuchujeme 😀 a potom vecer sa dopujem cokoladov 😀 ale tu prerabku nezavidim to najhorsie co moze byt
@ersp asi to bude najlepšie, si na ráno odložiť moč 😅 ja okolo pol4-4 chodím 😅 a vyšiel teda pozitívne? 😅 ... Tak na dome je stále čo robiť a tu je potrebné všetko, vrátane jadra, ešte že tu nebudeme, lebo susedia nás budú nenávidieť, keďže jedna priečka ide celá preč a vyrezávať budú nové dvere do nosnej steny 🤣🤣🤣 aby nám vznikla nová izba, takže sa celý byt prekope a s tými úradmi aj tu v Čechách to je na nervy 🫣
@majulka098 pri synatorovi ano 10 DPO pozit test 🙂 ako s uradmi je vzdy pakaren, ale zas priecka za par hodin nebude, dvere sa tiez rychlo vurezu ak pride firma s technikou a potom vsetko dat dokopy...hlavne ak sa pustate do prerabky prerobte uz vsetko (elektro, voda, kanal) aby ste uz k tomu sa nemuseli nikdy vracat 🙂 ja som aj dnes robila test mamatest ale biely ako sneh 😀
@ersp tak ja by som zajtra mala byť 10dpo 😅 ... Vyrezávať príde určite firma, musí dať pečiatku 😅 a všetko sa bude robiť, tu sa nerobilo nič, odkedy to postavili 🤣 ja som v utorok robila woman secret, mám tam posledný 🫣 inak mám livsane včasný a klasický dr.max , všetko prúžky... Tyčinku mám digital clear blue, ale to až na neskôr 😅
@majulka098 ja mam mamatesty, tie pominam a potom digitalny clear blue...uvidim mozno ak sa MS nepusti skusim zajtra test, mam ich dost 😀
@ersp som zvedavá, čo ti vyjde ☺️ ja mamatest raz prvýkrát použila a hneď falošný duch, tak pre mňa asi nebudú 😅
@majulka098 u mna duchovali pepino hrozne, neraz sme sa zbytocne tesili...ako mamatest mne zatial neduchoval, ale vzdy aj ked vysla pozit ciarka som testovala dalsi den ci silnie a az potom sa vnitorne tesila 😀 treba mi na wc ale vydrzim uz nech aj teplota je neovplyvnena 😀
Test ale snehobiely 🙂 ...
@ersp ja šla teda na wc po 4tej ráno a odložila moč, a zbytočne, tak to vyzerá 🫣😅
@majulka098 stale si len 10DPO kolkym zenam az pp tyzdni meskania vobec ukaze dusika, si vezmi literatura uvadza 5-10 dni na uhniezdenie, oplodnenie moze byt kludne den dva po ovulke ak nie viac to uz je 12 dni, 2-3 dni kym zacne byt HCG testov viditelne a si na 15 dnoch ako nic 🙂
@majulka098 graf vyzera super 👍🏻 počkaj s testom tak den-dva a potom skus 🤞 držím palce nech to vyjde
@majulka098 ja si drzim liniu teplotnu...MS sa nepustilo v intenzite jak by malo, z rana tej krvy pri utierani sa sice nahromadilo ale na vlozke ani kvapka, ako moje telo si robi zo mna 1. April a to je len februar 😀
Ja som dnes na tom takto , no uvidíme 😀

@majulka098 áno, dohadikovala som 😶 ideme ďalej 🤷♀️ A ty sa drzis, testujes piatok?