Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Diky kocky za odpoved, tak merajme snad sa dopracujeme konecne k vytuzenemu vysledku.
@ersp to si viem predstaviť 😅
@majulka098 ale uprimne to krvacanie mi uz ide na nervy...uz nech sa potvrdi jedno alebo druhe lebo sa citim jak debil 😀😀
@ersp rozumiem ti, tiež ma štve, že neviem na čom som 😅 ale dnešné dopoludnie stálo za to teda 😳 v práci ešte vydržať zajtra a v sobotu ráno test ešte skúsim
@majulka098 ako mna nejak neboli brucho. Trosku prsia(bradavky) citim ale inak nic...len to krvacanie no uz fakt neviem 😀😀
@ersp mňa dnes doobeda, ako ja neviem, či ma viac bolelo brucho, či mi viac bolo zle z toho, či to že nezvládam pacientov, pritom som s tým nikdy nemala problém ... A teraz som bola na wc, výtok mám ako dosť silný, a to som zvyknutá na to, lebo ho mám furt, ale toto už je aj na mňa veľa, plus že som zatlačila, že na veľkú a ono ma tak zabolelo brucho divne, že si vravím, kašlem na to 🤣 hypochonder normálne 🤣
@majulka098 heh no pekne ja vzdy jak smrkam na WCku tam ma viac krvy a potom sa citim ze uz idem vykrvacat 😀 ako ja uz som zufala s tohto vsetkeho, to fakt nemozme my byt tie co proste si povedia chcu dieta spravia test a hned pozit?
@ersp to si chlap prv myslel, že to tak bude a teraz poslušne papá folandrol od začiatku môjho cyklu 🤣 ale furt pri tom hádže xichty 🤣
@majulka098 moj pri malom kde tu si dal folandron, teraz nic nema naordinovane 😀😀😀
@ersp tak pokiaľ má celkom dobrú životosprávu, tak je asi v poriadku ... A pokiaľ bol na spermiograme a vyšiel v poriadku, tak nemá problém 🙂 ten môj, to je katastrofa 🤣
@majulka098 nebol este na spermiograme 😀
@ersp tak jeden sa mu podaril, tak snáď je na tom ešte stále dobre 😅 to si asi myslí 🤣 ten môj má z toho strach alebo čo 🤣 mňa dnes celý deň brucho bolí, občas bodne, pichne a teraz k tomu ešte aj tlak cítim 😳
@majulka098 moj ked sa nam synator nedaril bo ochotny, uz sme to mali riesit ale ostala som tehotna, ja kde tu zaboli ale nic take zvlastne 😀
@ersp mňa ako fest, teraz na legínach už aj gumička mi vadí na bruchu 😏 ... Ako on je tiež ochotný ísť, ale začal brať folandrol, tak že mesiac ešte počkáme 😅
@majulka098 mne tak v sobotu vadili oteplovaky 😀😀😀 ale mam volnejsie gate nech nevadi nic 😀
@ersp už aby bolo zajtra po práci 😅 ja si dala gumičku nad brucho, potom aj pod brucho 🤣 už fakt jak debil, ja to nechápem 😅
@majulka098 verim ze o par dni uz nase tela rozsifrujeme 😀😀
@ersp najväčšia sranda bude tá, keď z toho vyplynie, že je to iba nejaká paranoja 😅🤣
Dobre ranecko žienky , ja som dnes stúpla na 36.92 chcela by som sa vás skúsenejších opýtať či zapisujeme iba do jednej aplikácie alebo do viacerých ja som si zapisujem do troch a každá mi úplne inak označila ovuláciu 😂😂 jedna mi označila na 19teho , druha na 20teho a tretia na 21 😂
Ale je pravda že som si znacila aj hlien a možno to som spravila chybu a tak mi to všade inak ukazuje 😂
@bejka90 no to áno 😂 tiež kašlem na to 😀 tak v jednom som 3DPO , v druhom 4DPO a v treťom 5DPO 😂 takze ostáva mi len čakať ale som rada že vôbec prebehla aj keď tie moje teploty tento mesiac boli 🤦♀️ Ale v tej prvej kde mám 3DPO tam som si aj fotila ovu testy takze asi toto budem brat do úvahy 😀
@nikol114 noked pozeram tvoj graf tak podla mna si mala ovu 20teho...takze dnes 4dpo... moj nazor ;) ja bysom teoretickymala byt 2dpo tak hadam mi zajtra vyznaci a nepadnem dolu :D ale som skusila zadat asi 4-5dnidalsie vyssie teploty a posunulo mi to ovu na vcera tak hadam nie lebo sme sa snazili naposledy v utorok :(
@majulka098 graf mas super stale si na 37 +/- ono mne aj po tvrdeni islo hore dole cca 0,1-0,2 stupna 🙂 u mna je to jasne pad dole, cakam na ms cez vikend...

@majulka098 ja som par krat muzovi to vysvetlovala ale citila som sa ako ked prvakovi na Zs zacnes vysvetlovat integrali 😀😀😀 takze som pochopila ze jemu staci oznamit bud sme tehotny/ mam krami (nech nakupi cokoladu 😀) 😀😀