Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@123andy123 noto neviemale podla doterajsich teplot urcite nebola... etse bude uvidis ;)
Ahojte baby, myslíte že anovulák? 🤔😏
Tak dievčatá idem si po radu , vyskúšala som si spraviť LH test na 9DPO áno už som z toho asi zblaznena každý deň si robím a dnes má to veľmi zarazilo čo som uvidela po ovu som ani raz nemala takúto čiarku 🫣
Tak v priebehu 8 dni áno náznak za čiarkou a dnes takto nejako divne asi
@ersp tak v tejto skupine je stále nejaký mesiac nejaká záhada asi 🤣 mne sa stále ms nespustila a iba špiním trochu, a brucho nebolí ani 🤣
@majulka098 ako toto uz fakt zalozit stavkovu kancelariu na MS 😀😀
@ersp dáme patent 🤣 ja furt nič, brucho nič (iba ma dnes raz pichlo v oblasti ľavého vaječníka 🤣), ako neviem, ale pokiaľ viem z doterajších záznamov, tak mám 14 dní lf 😅 a dnes už je 15, už by som aj za tú ms bola rada, nech môžem s gynexom a alchemilkou začať 😅
@majulka098 myslim ze na nas sa niekto tento cyklus vyvrsil 😀😀😀
@ersp
@majulka098
@nikol114
@patas011
Ja mám pocit ako sme prekročili na rok 2023 tak pomaly každý deň sa tu objaví nejaká záhada 😂
Nevzdávajme sa, nie sme stroje 🙃
@ersp nejak bolo nejak bude, nezmeníme to ☺️ ja som dnes v práci tak vytočená bola doobedu, ale som si povedala, že mi to nepokazí deň ani za nič, tak a hneď je to aj krajšie 😅 keď sa na všetkých ľudí, čo ma štvú, vykašlem 😅
@marinecka95 budú z nás detektívy a odborníci na záhady ženských cyklov 🤣 ...
@cukrik93 teplotu meriam v ústach. Nevadí, určite to bude anovulák. Ale že ma prekvapí hneď druhý mesiac, od kedy som si začala merať teplotu 😂 pritom január som mala ukážkový graf by som povedala 🙈
Nič no, budem sa "skúmať" ďalej. Hádam to nieje nijaký problém, len sa proste vyskytol teraz a ďalší mesiac budem mať opäť ukážkový graf 😂

@bejka90 neni zatial naznak, ale viem ze niektore zeny maju slabu ciatku tyzden dva po ms uvidime 😀😀😀