Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 no dnes sa neda,vcera bolo poobede..a az zajtra vecer sa bude dat 😔 idem na nocnu o chvilu a drahy predchvilou prišiel z prace,krpec z nas oči nespusti..smola 😔😔
@cukrik93 dať krpcovi nejakú dobrotu, alebo mu niečo pustiť a šup a potom do práce 😅 ale nie, keď to nejde, tak to nejde 🙂
@majulka098 no to sme uz skusali 🙈 niekedy to funguje a niekedy nie..co uz 🤷
@majulka098 veru, len zatiaľ každá záhada nerozuzlená 😂
@sandra299 testovaciu má krásne tmavú oproti tej kontrolnej čiarke ... Aj tá apka to pekne vyhodnotila
@cukrik93 smolík 🫣
@marinecka95 musíme sa viac snažiť 😅
@majulka098 veru tak 🙃
@marinecka95 tak mám pre teba ďalšiu záhadu 😅 môžeš sa činiť 🤣 tretí deň špiním, hnedý výtok, ani kvapka krvi, čo je to? 🤣🤣🤣
@majulka098 nooooo 😅 ťažko povedať 🫣
Test si neskúšala ? 🤭
@marinecka95 ale iba včera poobede, po práci, a vypila som dosť vody cez deň, čo sa nestáva až tak často 🤣 dnes nie, už som si myslela, že to príde a stále nič 🤣
Zeny tu sa deju veci…. nejake paranormalne 17dn ove LF, vystupy a pady.l 🤪😀
drzim vam palce, aspon jeden pozitivny test by sa tu zislo ukazat ❤️ myslim na vas a potichucky vam tu tie grafy okukavam 😃
@majulka098 tak zajtra skús 😍
@marinecka95 videla si môj graf z dneška? 🤔😅
@majulka098 prepáč, mám v tom chaos 🤭
Och teda tá krivka sa rozhodla ísť akýmsi opačným smerom 😵
Tak verím teda, že rýchlo príde MS a nebude ťa už dlho tento cyklus naťahovať.
@marinecka95 zatiaľ sa jej vážne nechce, čo je riadne divné 😅 brucho pobolieva občas, ale príliš málo a úplne inak než som zvyknutá 🤣 ale viac ako 15 dní mať LF už je na mňa priveľa 😅
Dnes som stúpla ale test negatívny 😀
@majulka098 lomnicak obkresleny a ideme dole 😀
@ersp pekne, ja pre zmenu o 0,05 stúpla 🤣 už snáď príde dnes ms
@majulka098 toto nekonecne cakanie 😀
@majulka098 podla mna si MS zobrala celozavodnu dovolenku 😀😀😀
@ersp ako dnes už musí 🤣 by sa mi to opäť dobre počítalo 😅
@nikol114 skús radšej na 12dpo, tam už by to mohlo ukázať 🙂
@blabla22 prosím a čo znamená že hladina progesteronu je vysoko aby cyklus nedovolil nastúpiť menštruáciu? Aká má byt tá hodnota
@juliavolna ahoj, po ovulacii progesteron stupne, aby pripravil sliznicu maternice na pripadne tehotenstvo-tvori ho zlte teliesko, ktore vznikne z prasknuteho folikulu, z ktoreho prebehla ovulacia (preto je zvysena hodnota progesteromu potvrdenie ovul.). Toto zlte teliesko ma obmedzenu zivotnost, ak zena neotehotnie, tak cca 12-16dni, potom zanikne a prestane tvorit progesteron- poklesom progesteronu pride menstruacia (obvykle je prve dni cyklu hodnota nizsia ako 1 ng/ml) .
Ak zena otehotnie, hcg, ktore sa zacne tvorit pomoze udrzat zlte teliesko, a to funguje potom dlhsie, tvori dlhsie progesteron, cim zabranuje krvacaniu a teda (aj) vdaka nemu sa tehotenstvo udrzi. Neskor uz tvori progesteron placenta, zlte teliesko je nepotrebne a zanika aj v tehotenstve..
@majulka098 ja som túto poslednú MS mala divnú fakt .. najskôr 👻 potom nesilnel, potom pár dní ešte teplota vysoko, MS som dostala na 39DC čo je masaker u mňa. MS prišla ale bola o ničom, žiadne bolesti, krvácanie žiadne, skôr špinenie dva dni. Potom tri-štyri dni pokoj a zas krvavý výtok tri dni 😯
@blabla22 mne len dr povedal že 7-8 dpo ( cca 21-22dc ) mi bral progesteron a mala som 88nmol/l a že to vyzera super že možno aj tehotenstvo. To vedia podľa toho určit?

@cukrik93 možno by bolo fajn dnes aj zajtra 🙂