icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
1. mar 2023

Hip hip hurá 1dc 😅 so všetkým, čo k tomu patrí ... takže lf zmena na 15 dní 😅 prvé meranie bt, prvá skúsenosť, no zaujímavý mesiac to bol aj tak 😅 takže hor sa na novú šancu, už by to mohlo vyjsť ☺️

nikol114
2. mar 2023

Dnes nejako slabo nikto nič nepridáva 😀 tak pridám ja dnes som trosku klesla tak uvidím čo bude nasledujúce dni 🙏

nikol114
2. mar 2023
nikol114
2. mar 2023

Pridám tu ešte aj minuly neúspešný cyklus na 11DPO mám rovnakú teplotu ako tento cyklus 😂

nikol114
2. mar 2023
zojeva
2. mar 2023

Pridám sa aj ja ☺️

bejka90
2. mar 2023

Este len 8dpo ale to sa taaaak vlecie :D najskor skackavo a teraz sa nejak drzim na jednej hladine tak uvidime ako to bude dalej pokracovat, ale asi tak ako kazdy mesiac mam pocit :( :D

nikol114
2. mar 2023

@bejka90 ja mám tiež v mojom prípade pocit te asi nič z toho nebude iba tie prsia má znepokojujú neze by sa mi nepáčili take plne 😀 od ovu ale neviem no môj pocit že nič z toho tento cyklus

zojeva
2. mar 2023

@bejka90 zaujímalo by ma prečo ja mám tu červenú čiaru prerušovanú :D kukám, že to má byť asi plná, ako v tvojom grafe

nikol114
2. mar 2023

@zojeva no tiež som to skúmala ale keď si tam prídeš hlien tak bude plná čiara

patas011
2. mar 2023

Tak aby nebola nuda pridám aj ja ten svoj 😁 minule som riešila, že asi to bude anovulák, alee tá teplota predsa len trochu poskočila. Myslíte že mohla predsa len ovu prebehnúť pri tých vyšších teplotách? 🤔🤔 Alebo sa mám držať prvej teórie? 😂

bejka90
2. mar 2023

@zojeva lebo ja som si dala hlien na den ovu a vtedy da plnu inak ju aj ja mam prerusovanu ked neoznacim hlien

patas011
2. mar 2023
bejka90
2. mar 2023

@nikol114 tak uvidime za par dni co bude...kedy mas(ne) dostat ms? Ja nedela-pondelok-utorok.. u man je vzdy ina lf len posledne 2 cykly bola 11 dni tak uvidime no

bejka90
2. mar 2023

@patas011 ja si myslim ze mohla byt ovu tak ako ju mas oznacenu 🙂 inak merias klasickym teplomerom? Lebo bazalny ukazuje elspie aspon tie male "desatinne odchylky"

patas011
2. mar 2023

@bejka90 meriam klasickým ale uvažujem nad tým, že si kúpim bazalny a ďalší cyklus už začnem s ním 🙂

bejka90
2. mar 2023

@patas011 no lepsie by to bolo vidno tie odchylky takze odporucam urcite..niesu take drahe tie teplomery 🙂

patas011
2. mar 2023

@bejka90 určite zaobstarám. Jedine že by netrebalo už 😂 ale o tom pochybujem..

nikol114
2. mar 2023

@bejka90 no mala by prísť tuto nedeľu ja som minuly cyklus mala 13dnovu lf aj predtým cyklus

nikol114
2. mar 2023

Čiže tiež tak tipujem nedeľa možno pondelok možno utorok 😂

nikol114
2. mar 2023

Počítam zato tak lebo 3 aplikácie mi inak označili ovu čiže beriem si to s rezervou čiže som možno 9 možno 10 a možno 11 dpo 😂

majulka098
2. mar 2023

@bejka90 čo vlastne znamená biely krúžok v grafe? Keď sú šípky, tak viem .. ale biely neviem 🤔 ... Tak snáď to vyjde už ☺️ .. ja ešte len 2dc, takže uvidím, či budem mať ovu opäť skôr 13dc, alebo neskôr ako som mávala 15-16dc 😅 .. a čo sa týka tých čiar, ja som hlien mala vyznačený, plnú čiaru pekne a po páde na 5dpo mi dalo prerušovanú 😅

zojeva
2. mar 2023

@bejka90 mna ale strašne boli brucho ako pred ms, nedavam tomu moc šance tento cyklus ale najradšej by som už urobila test a vedela nacom zas som 😀

bejka90
2. mar 2023

@patas011 to by bolo najlepsie keby uz netrebalo 🙂

bejka90
2. mar 2023

@majulka098 biely kruzok je med dam ze som zle spala...lebo ked castejsie vstavam k malemu v noci tak si to dam..ale akoze nevidim rozdiely v nociach ked vstavam castejsie a ked spime dobre teplota rovnaka :D akoze sme v 1 posteli takze nejak fyzicky sa nenamaham len je prerusovany spanok.. fu ni to neviem preco ti dalo prerusovane :D

bejka90
2. mar 2023

@zojeva tak mna tak tiez boli podbrusko od asi 3dpo ako na slabe kramy..taz viac raz menej obcas krize citim aj prsia trosku ale tooo takmer kazdy mesiac ma tak pobolieva vsetko :D ja som asi bars citliva na kazdu bolest takze ja to ani neriesim len sa obcas uz tak neprijemne citim ze furt ma davo boli :,( jojtest by som aj ja najradsej robila okamzite uz dobre ze ne po ovulacii hned :D ale chcem vydrzat do pondelka..ak nedostanem v nedelu no

bejka90
2. mar 2023

@zojeva kedy mas termin ms?

zojeva
2. mar 2023

@bejka90 to ako keby o mne píšeš :D uuuplneee to isté :D presne od 3DPO bolesť aj kríže, všetko, čistý hypochonder :D ešte niekedy aj hlava začne :D mala by som mať utorok -stredu ms mávam na 13 DPO zvyčajne.

bejka90
2. mar 2023

@zojeva hahahha tak sme nejak prepojene :D tak mne ta lf takskace ze ja uz absolutne neviem ale rak poslesne 2 cykly som mala len 11 dni tak uvidime no

nikol114
3. mar 2023

Dobre ranecko no dnes takto čo myslite ? 🍀