Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dnes nejako slabo nikto nič nepridáva 😀 tak pridám ja dnes som trosku klesla tak uvidím čo bude nasledujúce dni 🙏
Pridám tu ešte aj minuly neúspešný cyklus na 11DPO mám rovnakú teplotu ako tento cyklus 😂
Tak aby nebola nuda pridám aj ja ten svoj 😁 minule som riešila, že asi to bude anovulák, alee tá teplota predsa len trochu poskočila. Myslíte že mohla predsa len ovu prebehnúť pri tých vyšších teplotách? 🤔🤔 Alebo sa mám držať prvej teórie? 😂
Čiže tiež tak tipujem nedeľa možno pondelok možno utorok 😂
Počítam zato tak lebo 3 aplikácie mi inak označili ovu čiže beriem si to s rezervou čiže som možno 9 možno 10 a možno 11 dpo 😂
@bejka90 čo vlastne znamená biely krúžok v grafe? Keď sú šípky, tak viem .. ale biely neviem 🤔 ... Tak snáď to vyjde už ☺️ .. ja ešte len 2dc, takže uvidím, či budem mať ovu opäť skôr 13dc, alebo neskôr ako som mávala 15-16dc 😅 .. a čo sa týka tých čiar, ja som hlien mala vyznačený, plnú čiaru pekne a po páde na 5dpo mi dalo prerušovanú 😅
@majulka098 biely kruzok je med dam ze som zle spala...lebo ked castejsie vstavam k malemu v noci tak si to dam..ale akoze nevidim rozdiely v nociach ked vstavam castejsie a ked spime dobre teplota rovnaka :D akoze sme v 1 posteli takze nejak fyzicky sa nenamaham len je prerusovany spanok.. fu ni to neviem preco ti dalo prerusovane :D
@zojeva tak mna tak tiez boli podbrusko od asi 3dpo ako na slabe kramy..taz viac raz menej obcas krize citim aj prsia trosku ale tooo takmer kazdy mesiac ma tak pobolieva vsetko :D ja som asi bars citliva na kazdu bolest takze ja to ani neriesim len sa obcas uz tak neprijemne citim ze furt ma davo boli :,( jojtest by som aj ja najradsej robila okamzite uz dobre ze ne po ovulacii hned :D ale chcem vydrzat do pondelka..ak nedostanem v nedelu no
Dobre ranecko no dnes takto čo myslite ? 🍀

Hip hip hurá 1dc 😅 so všetkým, čo k tomu patrí ... takže lf zmena na 15 dní 😅 prvé meranie bt, prvá skúsenosť, no zaujímavý mesiac to bol aj tak 😅 takže hor sa na novú šancu, už by to mohlo vyjsť ☺️