Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂

@nikol114 Krásny graf 🙂 tak skúsiť na 12 dpo snáď môžeš aj cez deň, alebo počkať na ráno ešte a bude to ešte o to istejšie ☺️
No dievčatá áno sa mi nesnívalo žeby som teraz toto riešila ešte včera som si vravela že zajtra určite klesne teplota ale merala som si aj normálnu teplotu a mala som 36.8 nejako “choro” sa cítim 😀 že či to nemám skreslene 😂
@nikol114 no ty mas krasny graf a stale stupajuuuci no neviem skus test :D verim ze to tam bude!! A inak som na to mpresne tak isto ako ty co sa tyka tych "normalnych teplot"... tiez mavam bezne 36.1-36.4.... a teraz mam pocas dna 36.7-36.9. Rano ked som sa zobudila som mala 36.8...no ale muza bolia dutiny vela ludi je okolo chorych ja tiez sa citim tak nejak zvlastne akoby taka palava zvnutra tela tak hadam nelezie aj na mna zas nieco :,(((
@bejka90 som rada že niesom jediná s tou teplotou zato môj muž má stále tak 36.6 a Kuka na mna že ja okolo 35 aj menej 😂😂😂 no čo už 😂 čo sa týka tvojho grafu určite stúpne no a môj graf je cely tento cyklus taký vysoký aj vo vysokých teplotách som mala ovu tak snáď ach 😀ale nemyslím si že sa nám to podarilo lebo mne sa nič nedarí 😂😂😂😂 ale verím že to tam bude ráno keď si spravím test
Tak na teste nevidno nic :/ skúsim ešte ráno
@nikol114 ja žiaľ tiež nič nevidím 😕 ... čo to je za test? 10 alebo 20kový?
@majulka098 10tkovy woman secret ale to nič skúsim ešte zajtra ranný moc uvidím aj podľa teploty možno má bude čakať veľký pád 😀
@nikol114 aha, ja mám WS prúžkové, tak preto nepoznám 😅
Joj mala som si to nechat na zajtra ale ta zvedavosť je silnejšia 😂😂😂😂
@nikol114 uvidíš ešte, deň, dva ... Záleží na dĺžke lf aj 🤔