Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nikol114 držím prsty ☺️ ale grafik naozaj krásny... Ja som 3dc, ale našťastie posledné 2 cykly a vyzerá aj tento tak, že 2 dni utrpenia a ďalšie dni už pohoda, takmer nič, tak som začala aj merať dnes ... Som teda zvedavá, kedy bude ovu, minulý cyklus s fertipronou už 13dc bola a to som bola úplne prekvapená, nečakala som to ... A inak 15-16-17dc 🙂
Ahojte meriam prvý krát BT chcem sa spýtať na váš názor ..ovulácia bola 16 pozit test myslíte .že ovu prebehla 17-18? Aj hlien som mala 3 dní pred pozit testom . Len neviem tá teplota .. v januári som robila ovu testy všetky negatívne až teraz vo februári úplný zvrat pekne pozitívny možno preto .že som sa v tento mesiac narodila 😀 len mám obavi ta teplota aj bolesti som mala ako pred ms teraz nič dva dni mi mešká test negatívny prsia bolia len krcok sa mi zdá .že je mäkší 🙄ďakujem za každé info ohladne teploty 😀
Dobre ranecko , tak ráno teplota 37.13 a test negatívny
Ani náznak ducha nič 😀
@marinecka95 skok jak vyšitý ☺️
@marinecka95 oplatilo sa cakat na taky start rakety hehe
@majulka098 styk sme mali dva dni pred ovu, uvidíme 🙃
@bejka90 oplatilo-neoplatilo neviem 🙃 nech sa deje čo sa má. Ak nič, ďalší vklad to istí ❤️
Ahojte dievča takze takto to mám dnes 😂
Úprimne si myslím že mám zle označenú ovu inak to nedáva zmysel čože už počítam že asi 23som mala čože teraz 10dpo možno 😀

@iam24 no kiežby si mala pravdu ale na živo vôbec nič
@majulka098 áno zajtra ráno spravím z prvého mocu 😀 pokial teplota sa dramaticky nezmení