Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@saxano2222 prvykrat som si merala BT, vzdy ako som vstala okolo 7 az 7.30. Test som pozitivny nemala.
@123andy123 zvlastne, mozno dalsi mesiac sa ti to ozrejmi, budes moct porovnat grafy…teraz ti to trosku skace, ale predpokladam ze bola ovu par dnineskor 🤷🏼♀️
@marinecka95 malinký pokles, a ešte len 9dpo
.. to možno ešte nič neznamená 🤔
@katkaholiova mohlo by ešte skočiť 🙂 všetko je možné
Držím prsty obom 🤞
Ja dnes skúsila teplomery obe, a rôzne teploty 🤣
takmer o 0,1 ... zapisujem podľa predchádzajúceho, aby to bolo jedným 😅
@majulka098 nemyslím pre ten pokles, celkovo akýsi divný graf 😃
Teploty by boli vyššie asi už .. nevadí.
Teraz ešte špekulujem presunúť embryjká z centra BB do MT. Ja sa hlavou sústredím na vklad 😊
@marinecka95 rozumiem, a držím prsty na KET 🤞🫶
@majulka098 ďakujem, ešte uvidím ako mi príde MS, či pôjdeme hneď do vkladu alebo s ďalším cyklom.
@marinecka95 ze vraj je martin jedno z najlepsich, ak myslis helios, tak uz podla toho aby ti nebolo daleko cestovat alebo ist na kontrolu.
drzim palce, neuponahlajte to, nech ma embrijko tie najidealnejsie podmienky ❤️🙏🏻
@saxano2222 v Heliose sme stále, do BB sme išli len preto, že pred odberom vajíčok v rámci predoperačných mi vyšiel covid pozitívny test.
Čiže embryjka a všetky vklady sa už uskutočňovali v BB.
Predtým sme rok chodili do Martina.
Ako vravím stále sme v Heliose, chcela by som len tie embryjka preložiť z BB do MT.
@saxano2222 vajicka odoberali v BB len preto, že som bola covid pozitívna a ako covid pozitívnu ma zobrali len tam.
@marinecka95 jasne chapem
tak potom by som ostala MT verna asi, ak sa da takyto presun vybavit 🤷🏼♀️
tam ti budu aj infuzky davat vklad robit odber krvi…
velmi drzim palce 🙏🏻
@majoralka skus pockat ci ti nevyznaci samo, mozno si mala ten 15DC. este by som pockala a nezadavala nepresne hodnoty 🤷🏼♀️
jedine ze mas potrvrdene folikulometriou
@mackaernst
pri uzivani utrogestanu je automaticky teplota vyssia. ale ak si ho iba jeden den brala tak by to uz nemalo mat vplyv. tu istu funkciu ma zlte teliesko- trorba progesteronu- zvysenie BT. Ak mat pocit ze by to mohli vyjst tak by som zajtra na ten 13DPO kludne skusila test 🙂✊🏻
@saxano2222 aj v BB som bola spokojná, tam som 2 vklady už absolvovala, neviem no
@saxano2222
A ak by som utrogestan využívala každý večer od potvrdenej ovulácie tak by tie teploty mohli byť vysoké iba kvôli utrogestanu?
Lebo od ďalšieho cyklu by som to tak chcela skúsiť tak aby som nebola z toho prekvapená. Mám nižší progesterón.
Príznaky moc nemám aj keď ma každý deň pobolievaju prsia inou intenzitou. Ale skúsim v pondelok testovať ale osobne si myslím že skôr ale ale ďakujem za pomoc 😊
@majoralka ja som na to neprišla, hľadala som to v FF .. a asi to bola iná apka ... Ale viem, že aj v FF niečo také bolo 🤔
@mackaernst
ja sa ti neviem blizsie vyjadrit k uzivaniu progesteronu mimo tehotenstva ja som zacala vzdy az po //.
urcite su tu baby co evidujem ze mozno aj vedia porovnat grafy s a bez utrogestanu.
na zaklade mojich vedomosti je pri uzivani o nieco vyssia teplota 🤷🏼♀️ale prave to chces, mat ju vyssiu kedze zlte teliesko neprodukuje dostatok hormonu.
verim ze ti niekto zareaguje s presnejsimi informaciami a skusenostami 🙂
@aga1997 to som skúšala, lebo ovu bola sobotu podľa bolesti a nedalo mi nič, keďže tam nemám tie dve teploty
@saxano2222 asi to nechám tak, len som to tam chcela mať zaznačené ☺️ ale neviem ten 15 DC, žiadne bolesti, výtok krémový 😶 nechám sa prekvapiť, čo sa stane…
@majulka098 nevadí, som si to dnes nejak prehodnotila a nechám to tak a bude ako bude, aj tak to nezmením 😶
@katkaholiova ouuu 🫤
Ja sa asi blížim k ovu a chlap je konečne doma 🤣 a nachcípaný 😅
@katkaholiova oou tak to zaboli 😔 nič to,pokračuje sa ďalej 👍🍀
@majulka098 super tak drzim palce,hlavne si užite jeden druheho ☺️🙏
@majulka098 nevadí, aj tak šup šup 🤣
@cukrik93 pekne ideš hore 👍🏻
Ja som dnes tiež trošku stúpla 😇

@123andy123 test na 17DPO by uz nieco ukazal, ale ako pise majulka098 teploty neboli merane v ten isty cas, plus zopad dni vynechanych, dokonca si myslim ze si mala neskor ovulaciu. nerobila si testy/sledovala hlien? tazko z tohto grafu usudit…