icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
12. mar 2023

@majulka098 ja som mala nizsie teploty,aj 35,8 😁 takze mozes 😁

marinecka95
12. mar 2023

@majoralka uvidíš ďalšie dni, ale kľudne môže byť.
Ja som trošku klesla, na teste niečo je ale je to takého charakteru ako včera - čiže ? Už aj Dr Max testy duchujú 😝

majoralka
12. mar 2023

@marinecka95 aj tak je to jedno, buď alebo…len mi to je divné, keď ani výtok ani bolesti neboli..keď je obdeň, možno preto sa ti to zdá, skús zajtra a porovnať ho s včerajším 👍🏻 ale mne aj tento duchoval a aj viac ako tebe😶

marinecka95
12. mar 2023

@majoralka duchujú a hotovo 😃 tá “čiarka” je rovnaká ako včera. Odtestované mám naozaj veľa takže viem, že nič 😃
Uvidíš, možno pridáš nové teploty a ovulácia sa posunie.

majulka098
12. mar 2023

@majoralka neviem 😅, ale minulý cyklus som mala tiež ovu pri teplote 36,2x 🤣 len mi to príde, že pomaličkým tempom idem, 5ty deň už klesám 🤣 videl to niekto už pred ovu? 😅
Tak ono vyznačilo, lebo tam nie sú teploty cez ten víkend práve 🫤

@cukrik93 to možné je, ale že 5ty deň klesám, takým tempom 🤣

@marinecka95 falošný duch to byť nemusí, ten by po zaschnutí ešte zosvetlel až zmizol, ono sa môže prejaviť to silnenie pri tt obdeň ... Prípadne biochemko? 🫤

marinecka95
12. mar 2023

@majulka098 ten 👻 tam zostal, aj zo včera, aj dnes už takmer 2 hodiny po zaschnutí je tam. Čiarka je ale rovnaká. Uvidíme, biochemko by to prvé nebolo, uvidíme

marinecka95
12. mar 2023

@majulka098 skúsila som urobiť test inej značky a je tam tiež 👻 ale vôbec nie silnejší ako na Dr max 😆 duchuje aj on 🤣

bejka90
12. mar 2023

@123andy123 no presne pdola tych trojuholnickov🙂 ja tiez nezapisujem hned rano ako si odmeram ale ptoom si v appke upravim na ten moj cas

majulka098
12. mar 2023

@marinecka95 ono sa nie pre nič za nič hovorí, že obdeň testovať, či je rozdiel, po dni asi tak rozdiel, v takých začiatkoch byť viditeľný nemusí 🙂 verím v to, že ani falošný duch, ani biochemko to nebude ... Počkať do zajtra, pozajtra a porovnať s prvým ☺️

marinecka95
12. mar 2023

@majulka098 určite to tak urobím ale záver je jasný 🤓😁

majoralka
12. mar 2023

@marinecka95 dobre dobre, tak duchuju 😂 skúsila som dať len tak a toto spravilo 🤷‍♀️
@majulka098 aj ja som tak mala dávno, pri nízkej a potom vystrelilo hore, uvidis, ze aj ty pôjdeš ako strela hore 😆 pozri, skúsila som od brucha teploty na ten víkend a hned je to krajšie 🤣😂 ale idem ich vymazať, kedze sme boli v Tatrách a nemerala som 😊

majulka098
12. mar 2023

@marinecka95 ešte nie je žiaden ☺️
@majoralka vyzerá pekne ...ako môžeš počítať s ovu v tom čase aj v tom, čo ti vyznačilo bez tých teplôt, nezmeníme to už 🙂 .. a uvidím, kedy vystrelím a o koľko, počítam, že ovu bude 13teho ako minule 🤣 .. graf vyzeral takto

marinecka95
12. mar 2023

@majoralka no uvidíš podľa skutočných teplôt 😘
Môj zaschnutý test 2 min po limite - Dr max.
Aby ste mi verili, že to je capina 🤣

majulka098
12. mar 2023

@marinecka95 čosi vidno, ale slabulinko 😅 no tak u teba je hlavne príprava na embrijko už asi 🙂

kakatulik
12. mar 2023

@marinecka95 podľa mňa je to kanálik.

marinecka95
12. mar 2023

@kakatulik tiez si myslím ;)

kakatulik
12. mar 2023

@marinecka95 radšej by som videla peknú ružovú čiarku.

marinecka95
12. mar 2023

@kakatulik nedavno som urobila ďalší, akosi mi to nedalo 🤣
Buď sú tie testy vadné všetky alebo už ja som vadná 🤣

majulka098
12. mar 2023

@marinecka95 toto nie je kanálik 😅 ti vravím, počkaj den, dva a uvidíš 🤞☺️

marinecka95
12. mar 2023

@majulka098 ja už neviem čo si mám myslieť .. ja som vadná nejaká 🤣
5 rokov sa snažíme, IUI niekoľkokrát, IVF, 2x KET, predtymto všetkým jeden potrat, medzi tým biochemické nejaké ale vždy po dlheeej dobe a teraz pomaly každý mesiac ? 🫣 ja neviem no, kým tam nebudú // ako hrom neuverím. Zajtra ráno testujem lebo ak náhodou tak ihneď hemato liečba a imuno tiež infuzie

majulka098
12. mar 2023

@marinecka95 ak to je to, ako to vyzerá, tak nech sa drží 🤞☺️

marinecka95
12. mar 2023

@majulka098 ďakujem, uvidíme nasledujúce dni.
Aj tak sa mi tie “čiarky” akosi nepozdávajú. Dnes som 10/11DPO.
V deň kedy mi označilo ovu som merala miesto 5:15 o 3:00 ráno, cestovali sme.
Takže ovu možno o deň neskôr. Neviě

majulka098
12. mar 2023

@marinecka95 práve preto tomu tie čiarky aj nasvedčujú, ešte skoro, preto sú slabšie, ale na tej poslednej foto ju vidno krásne ☺️ ale ako ja u seba by som sa tešila tiež až pri 2 koľajniciach 😅

marinecka95
12. mar 2023

@majulka098 u mňa ani tie dve koľajnice nie sú “uspech” keďže sme ani jeden jediný krát zo šiestich nedotiahli tehotenstvo ani do konca prvého trimestra.
Max 10tt.
Verím ale že teraz s liečbou to dáme 😍 či už s touto “čiarkou” alebo s čiarkou po KET.

majulka098
12. mar 2023

@marinecka95 držím prsty na rukách aj na nohách, nech to vyjde 🤞☺️

marinecka95
12. mar 2023

@majulka098 ďakujem, nejaké nádeje si nerobim, stojím nohami pevne na zemi. Ak to bude tmavnúť, ozvem sa 😘

majoralka
12. mar 2023

@marinecka95 odpadnem 👍🏻 nie si vadná, si asi tehotná 🙏🏻😁🤣🤞ale viem, že nohami pri zemi 😊 ale na pobedie je to celkom slušný dúšik 🙏🏻👻

marinecka95
12. mar 2023

@majoralka tak tak nohami pri zemi 🙂
Uvidíme nasledujúce dni 😊

nikol114
12. mar 2023

@marinecka95 držím prsty ❤️🙏 samozrejme aj vám dievčatá ❤️ Ach nech mi už ta mrcha skončí nech môžem začať merať 😂 normálne nezvyk keď vstanem že nemeriam 😂😂😂

marinecka95
12. mar 2023

@nikol114 ďakujem.
Tak tfuj tfuj aby sa rýchlo podarilo 😊😍