Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka ďakujem, nie som doma momentálne 🙂 už som ho nefotila
@marinecka95 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 drzim palce, zatial bez gratulacie, tu si nechame na dalsie dni, ked aj tebe odlahne ze to tam naozaj je a fazulka sa poriadne uchytila 🤫❤️❤️ poznam ten pocit a hlavne opatrnost, clovek nevie ci sa tesit alebo nie…. urcite napis potom 😌
@saxano2222 ďakujem, tak tak ako píšeš 🙂
Nedá sa tešiť v pravom slova zmysle, kým … po tých sklamaniach ťažko veriť tomu, že bude dobré.
Ale tentokrát verím 😍❤️
Dievčatá, Dr max ma strašne málo farbiva....pozrite pre porovnanie z jedného moču...odporúčam testy z drogeria Teta (sluničko)
Občas nakuknem sem k vám do skupinky, patrila som sem aj ja jedného času 🙃
Držím palce @marinecka95 🤞 aj ostatným ženám 🤞
@majka_3 ďakujem ❤️
@marinecka95 hcg moze byt take na 11 dpo a preco tak skoro si si dala robit sono
@ereska v rámci preventivky,
Nie pre možné tehotenstvo
@ladysmurf FF stanovuje ovu podľa dodaných symptómov a teploty, takže podľa tohoto nechce s určitosťou stanoviť ovu na daný deň 🙂 ale nič to nemusí znamenať, iba že málo údajov má k dispozícii
Ahojte baby, viete mi niektorá prosím vysvetliť od čoho závisí či sú teploty skakajuce pred ovu, alebo v jednej línii? Ovplyvňuje to niečo?
@marinecka95 ahoj no ako? Dnes si netestovala??
@evita2176 ahoj, testovala, ráno som nebola nejaká nadšená. Ale poobede čiarky krajšie.
Na porovnanie - čiarka ráno a poobede o 14:00.
@marinecka95 niekomu robia poobedné testy krajšie čiarky ako ráno 🙂 ... Ja by rada takýto tt ako dnešný ovu 🤣
@marinecka95 koľko dpo si? Tiež sa rozhodujem kedy testovat 😁
@majulka098 fiiiiha 🙂 šup na chlapa 😁
@sajmonka_1216 odhadujem 12 DPO. Práve v čase ovulácie som cestovala a merala teplotu o 2 h skôr. Preto si myslim, že ovulacia bola neskôr.
@marinecka95 už sa stalo 😅 ... Ale ako doobedu som mala iba tlaky v bruchu, ale teraz sa to zmenilo na šialené bodanie, pre zmenu vľavo 😳
@majulka098 tak je všetko tak ako má byť ☺️
@marinecka95 krásne 🤞 len tak ďalej 😊 som sa neodvážila spýtať sa, či si testovala 🙊
@majulka098 ojha, no to je riadna čiarka 😲 poistené máte, tak už len čakať 🤞
Ja som dnes trošku klesla 😶
@majoralka veď ja nehryziem 😁
@marinecka95 viem že nie 🤣 ja len až ťa nedeptám 😆🙈😂 mňa svrbia prsty otestovať zajtra ráno 🤣
@majoralka jooj v pohode 🙂 ja som odolná po tých rokoch 🤣
Tak čakám ráno dobré správy ☺️
@marinecka95 Oki, tak ráno čakám od teba testík
😆 no podľa mojej predpokladanej ovu, by som mala byť zajtra 11dpo, tak uvidím či tam niečo bude 🙊 mam testy dr.max 👍🏻
@majoralka neviem či budem testovať ráno, akosi sa mi osvedčilo testovať poobede/večer. Krajšie čiarky mám.
Pridávam dnešné poobedné, ešte krajšie sa časom vyfarbili.
@marinecka95 pekné // na každom vidno a sranda, že vždy inak 🙏🏻🤞 ale hlavne že sú tam
@majulka098 takto trošku 😆 ak je priestor, tak šup šup 😁 ale skús aj test a uvidíš, len neviem či bude ešte silnejší 🙊
@majoralka silnejší už asi nie, uvidím, čo test aj teplota 😅 no fakt iba trošičku 🤞 držím prsty

@marinecka95 daj po uschnutí ☺️ Ja sa s tebou taaak teším 🥰 aj keď stále si hovorím, že si nohami pri zemi 😂🙏🏻🤞👍🏻