Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobrý večer chcela by som sa po rokoch vrátiť opäť k meranih BT len na zaujíma z vašich skúseností či má vôbec význam sa do toho púšťať ak nemám pravidelný 6-8h spánok... Vstávam k malému niekoľko x za noc tak či má význam v takomto prípade ísť do toho....🙂ďakujem
@majulka098 ach jaj no neviem ako som to citala asi som bars bola v soku :D no skoda :(
@certica22 dobry vecer. Aj ja par krat vstavam k malemu ale akize nenamaham sa nijak
.sli s nami v posteli a len mu podam obcas flasku s vodou.... u mna neskresluje teplotu taky spanok a nrmam rozdiely ani vtedy ked spim velmi dobre alebo som mala noci kedy som viac bola hore ako spala a teplota bola rovnaka ako den s dobrym spankom.takze podla mna smelo do toho ;)
@certica22 tiež kojím a meriam ;) ale mne merajú hodinky na zápästí
@sajmonka_1216 ojoj pád .. ešte je nad čiarou
Či myslíš, že príde MS?
@marinecka95 uvidíme, ale tak asi hej podľa tohto 🙄
@bejka90
@majulka098 no prisla mi v podstate na 13dpo vecer 🤷 nechapem preco tak skoro,mozno strea..ale IP to isto nie je,aj teplota je dole na 36,2..nevadi co uz
@majoralka vyzerá to good 😘
@marinecka95 ďakujem ☺️ dnes som netestovala, asi skúsim zajtra alebo sobotu 👍🏻 ale samozrejme podľa teploty…a ty ako, testovala si rano?
@marinecka95 znova drzim palce ✊ tento krat to uz musi vyjst! ❤️🙏
@majoralka ahoj, testovala som poobede. Testy takéto a hcg vraj stúpa ale pomalšie, uvidíme ako sa to bude vyvíjať 🙏
@marinecka95 jooooj silno drzim palce nech to dobre dopadne ❤️🙏
@marinecka95 krasne testiky 🙏🏻 Velmi velmi držím palce, nech to dobre dopadne 👍🏻🤞🥰😘🤗
@marinecka95 🥂🥳🥳
vyzera to krasne, drzim palce. mas dalsi termin na krv alebo tak? sleduje doktor hladinu hcg? ozvi sa urcite aj na imuno/car (alebo cez koho to riesis) ci podavat tie infuzky ako by to robili po vklade, aby sa (ak treba) zacalo hned na zaciatku a nic nepodcenilo 🙏🏻😌 myslim ze je cas na malu radost aj ked obavy budu stale, ale dopraj si ju ❤️
@marinecka95 krásne...🥰 ten fialový je ten co som ti poradila ?
Aké máš hcg?
@cukrik93
@majoralka
@saxano2222
@majka_3 áno sluníčko, vyzerá ako Mamatest
Ďakujem baby, ešte je to všetko 50:50, žiaľ.
Do CAR som volala čo sa stalo 😁 Pondelok mám teda prist do CAR na sono a odber krvi na hcg, na hematologiu tiež … a na repro sa mám ozvať s výsledkom a podľa toho nastavia liečbu (inú schému ako pred/po vklade)
@sajmonka_1216 a čo vám konkrétne merajú hodinky ? Skúsim pozrieť či niečo také nemajú aj moje alebo sa nedá nejaká apka stiahnuť..aké máte hodinky ak môžem vedieť ?
@certica22 normálne tiež bazalnu teplotu.. nastavím si čas kedy idem spat a kedy vstávam.. oni celu noc sledujú teplotu a keď mám nastavený budík, napr o 6:00, tak vtedy mi vyhodnotia priemer… a vždy mi presne na ten čas zmeria teplotu a napíše výsledok.. ten si zaznačujem do apky fertility friend, lebo tam ten graf lepsie vidím.. a mám apple Watch 8 - majú originál funkciu na meranie teploty, aby vedel predpovedať ovulaciu.. určite je lepsie merať teplomerom, ale ja som veľakrát v noci hore, plus to kojenie… ale aj s hodinkami pekne vidno kedy bola ovu a tak 🙂
@iamkate ďakujem 🥰
@marinecka95 gratulujem 🥰🥰

Tak baby mna uz vcera okolo 22 prekvapila ms 😔😔 takze odznova... všetkým ostatnym ale drzim palce a tesim sa na pozitivne spravy 🙏