icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

123andy123
17. mar 2023

Ahojte momentálne som chorá (chripka), ale teplotu nemám (merala som bezdotykovým na čele), ma význam merať bazalnu teplotu?

majoralka
17. mar 2023

@iam24 áno, vidno niečo…takýto je už suchý 🤷‍♀️ počkám do nedele alebo pondelka a spravím zas, a skúsim kúpiť iný test

majoralka
17. mar 2023

@majulka098 máme plazivé hadikove grafy 🐍

majulka098
17. mar 2023

@majoralka ja som si tiež hovorila, že tam čosi vidím, ale ja už snáď vidím čiarky všade 🤣 .. tak hlavne sa doplaziť do víťazného cieľa 🤞☺️

sajmonka_1216
17. mar 2023

@majulka098 áno áno, ved preto ma udivujú teraz tieto skoky, že čo to má znamenať.. ja som už včera čakala ms podľa toho poklesu... a dnes zas hore... testovala som jak debil 9dpo s tým, že som hovorila samej sebe: vieš, že tam nič nebude, ale neprestaneš s tými myšlienkami, kým sa nepresvedčíš.. tak som sa presvedčila, že tam nič nie je a bola som spokojná :D a ked som chcela testovať oficiálne, tak bol ten pokles... ale skúsim zajtra, ked teplota opäť výrazne neklesne.. to by malo byť 12dpo a uvidíme

majoralka
17. mar 2023

@majulka098 pre porovnanie horný je zo stredy, spodný dnes…

iam24
17. mar 2023

@majoralka no pekne vidím to na plodný mesiac 😇 len nech silnie. Testuj radšej rovnakou značkou ja som tiež testovala dr.max, alebo ja ešte odporúčam maybe baby tycinkovy test🥰

majulka098
17. mar 2023

@sajmonka_1216 hormóny robia veľa 🙂

@majoralka rysuje sa tam niečo, a fakt budeš málo dpo ešte 🤞☺️ ja budem testovať až 25teho (nechám si to na víkend, mám tam dr.max, sluníčko, woman secret), čo bude 11dpo, sama som zvedavá čo bude z tohoto mesiaca 🙂 aj na gyn preventívku som objednaná 17.4., tak pokiaľ by to vyšlo, tak mám rovno aj vyšetrenie 🤣 alebo budem opäť po ovu v tom čase 🫣

majoralka
17. mar 2023

@iam24 mam doma len dr.max, este pár krabičiek 🤣 je akcia 😀 2+1 😁 a mozno kúpim nejaky z drogerky este cestou z roboty 😶
@majulka098 no uz si aj ja myslim, ze ta ovulka z FF platí a nie co som si ja myslela…ale tak uvidim, nedeľu alebo pondelok testujem a buď bude silnieť alebo noc z toho….ziadne po ovu, pekne ti potvrdí tehu 👍🏻🤞

majulka098
17. mar 2023

@majoralka asi to tak nakoniec bude a ff si poradila s teplotami správne ☺️ ... Držím prsty, nech silnie ☺️ ... Ja včera v tete kúpila sluníčko jedno balenie, že vyskúšam ... No ja uvidím, necháme sa prekvapiť, keby uvidím 2 čiarky u seba, tak sa zbláznim radosťou, že predsa len je tam šanca po vyše polroku snaženia sa a nie je problém v mojom veku a chlapových spermiach 🤣 keď to nevyjde, tak minimálne to začnem riešiť s doktorkou, že kde by mohol byť problém 😳

aga1997
17. mar 2023

@saxano2222
@majulka098 no uvidim az zajtra ci bude nizsia ak bude tak vymazem tu teplotu dufam ze bude nizsia lebo ak nie nie tak sme ju prepasli 🙈riesime svadbu takze nevieme co skor 🤔

majoralka
17. mar 2023

@marinecka95 ahojky, ako dnes test? Bola si na krv?

majulka098
17. mar 2023

Inak, dievčatá, ako to robíte, keď sa bude ten ďalší víkend meniť čas? 😳

certica22
17. mar 2023

@bejka90 vyskúšam a uvidím ako to pôjde ďakujem za odpoveď 😉

majoralka
17. mar 2023

@majulka098 ja sa chystám vtedy už nemerať 🙏🏻😂😳🤭
Ale kedysi som merala normálne ako dni predtým, nebrala som posun času do úvahy 😶

anny29
17. mar 2023

@majulka098 to som ani nevedela že sa už teraz mení 😅🤦🙈 kiežby sme už vtedy nemuseli merať 😇

majulka098
17. mar 2023

@majoralka
@anny29
Ja by som rada nemerala, ale ja budem ešte len 11dc 🤣 mne to vychádza zle 🤣 a v nedeľu 12dc, čo mi asi skreslí teplotu

majoralka
18. mar 2023

@majulka098 a nie nahodou iné číslo? 🤣 si akosi pozadu 🤭 sobotu, keď sa mení čas budeš 25dc

majulka098
18. mar 2023

Tak pokračujem v plazení 🙄😅

@majoralka pravda, som chcela písať dpo 🤣🤣🤣 včera už toho bolo asi veľa na mňa 🤣

anny29
18. mar 2023

@majulka098 ja som trošku vyskočila, lenže sme si dali večer 2 poháre vínka 🙈 tak to bude zrejme tým 🤷

aga1997
18. mar 2023

Ahojte bolo teda vcera zrejme tým vínom dneska išla teplota dole tak som tu včerajšiu dala nebrat do úvahy 🙂

majulka098
18. mar 2023

@anny29 môže byť vínom, ale ja viem, že u mňa to neovplyvňuje teplotu, ale prípadne si dám poznámku v ff, že "glass of wine" 😀 no na som si myslela, že stúpnem o trochu viac 😅

@aga1997 tak vidíš, ovu bude ešte len 🙂

aga1997
18. mar 2023

@majulka098 ani mne nikdy vino neovplyvnilo teplotu 🙈 a zajtra to tiez bude ovplyvnene kedze dnes mame rozlucku takze asi nema ani vyznam merat 😊 a snazit sa tiez teraz nesnazime cielene potrebujem trochu vypnut tak sa sustredim hlavne na svadbu teraz a v lete pojdeme asi na dalsi vklad 😊

anny29
18. mar 2023

@majulka098 neviem či tá ranná teplota bola predzvesťou choroby, aj keď ráno som bola úplne ok a momentálne ležím a 38 🤒 . Meranie môžem na pár dní zabaliť 😬

majulka098
18. mar 2023

@majoralka ahoj, tak čo ty a test? 🙄 @marinecka95 sa tiež neozvala

@aga1997 hlavne, aby všetko dobre dopadlo 🙂

@anny29 možné to je, že to bola predzvesť, že telo už nejak vnútri bojovalo 🙄 hlavne sa z toho dostať 🤞

majoralka
19. mar 2023

@majulka098 ja takto 😳😲🥺 už som ju čakala včera večer, ale príde teda “až” dnes….ale zas na druhej strane, poznám svoje telo a ovu bola naozaj na 11dc podľa bolesti…lebo u mňa LF väčšinou tých 14-15 dní
Ideme ďalej, už ani nepočítam cyklus 😶 ale v lete idem s gyn riešiť moju cystu, keďže sme sa dohodli, že do leta dáme tomu šancu…

patulka2
19. mar 2023

@adka3321 ahoj moja gratulujem veľmi mooooc ❤❤

adka3321
19. mar 2023

@patulka2 ahoj. dakujem 🥰🥰 a vy ste ako na tom?

zuzi_747
19. mar 2023

@patulka2 jeeeej, aké potešujúce ta tu vidieť. Aj keď som tu nepísala veľa príspevkov ale s napätím som ta vždy sledovala ako sa ti darí, aj spolusnazitelku domulibalazovu.dufam že sa máš dobre a ze si šťastná. 🥰🥰

majoralka
19. mar 2023

Dievčatá, čisto teoreticky a scenára sci-fi 😂 mohlo byť u mňa uhniezdenie na 11dc a zajtra by mi stúpla teplota? Či je to vlastne aj možné? 🤷‍♀️😁 viem, že asi preháňam 😁 ale tak topiaci sa aj slamky chytá 🤭🤷‍♀️ včera, okrem toho že som si myslela, že už-už dôjde MS, ma večer nenormálne pichalo v podbrušku, na jednom mieste vľavo a točila sa mi hlava, dnes teplota klesla a MS nikde….bolí ma podbruško ako na MS, výtok mám trošku taký krémový a aj egg 🤷‍♀️ som zvedavá ráno na teplotu