Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adules nevidím nič, kvalita foto tu rapídne klesá.
Každopádne ak sa ti zdá, že sú tam // utrogestan užívaj ďalej aspoň dva dni, pretestuj a uvidíš 🙂
@adules na tom druhom vidím malinkatý náznak dušíka, ale asi zavolať doktorke v tomto prípade, na krv ísť a asi ďalej brať utrogestan, to je iba môj názor 🙂
Ale vidím, že hadíky a skoky máš aj ty 🤣
@marinecka95 ďakujem, veľmi triezvo to beriem a nič neočakávam 🙂
@majulka098 áno prvýkrát mám takýto divoký graf
@marinecka95 nedalo mi to a cestov na stretko som sa stavila v lekárni a mali len gravidclean testy, už zo zriedeneh moču, lebo môj rituál nalačno vypiť pol litra vody a nato káva. Dávam utrogestan lebo najskôr sa k dr dostanem v pondelok utorok. Poprípade odialim cyklus
@adules nieco sa tam rysuje 🙂 držím palce
@majulka098 ja som mala posledny cyklus presne opacne ako ty najskor som skakala a potom som hadikovala pomalicky dole :( drzim palce nech tento opacny "system" je uspesnejsi ako ten moj hehe;))
@marinecka95 @bejka90 ďakujem dievčatá, musím vyčkať, ešte zajtra na to nebudem mať čas myslieť a ani dnes už lebo skôr nervy pracujú, kvôli synovi, ako zajtra zvládneme predoperačné a potom operáciu.
@bejka90 veľmi tomu neverím, že by niečo bolo ... Uvidím v sobotu, či bude pokles znovu, ako predchádzajúci cyklus, na 11dpo som už šla dolu dolu dolu
@majulka098 u mna je 10dpo taky rozhodujuci... tak drzim prsty silno
@bejka90 ďakujem, necháme sa prekvapiť 🙂
Dievčatá máte skúsenosti s livsane testami ? Robia kanáliky, duchuju ?
@anny29 mne nikdy neduchovali a ani kanálik neurobili ... Skús ráno 🙂
@marinecka95 @bejka90 mám pocit, že trošku zosilnelo . Alebo sa mi to zdá? Spodný už dnešný
@majulka098 buď som blázon alebo vidím to isté slabulinka ciaročka, takže uvidím v nedeľu 🤷
@adules silnie ☺️
@marinecka95 dúfam 🙏
@anny29 vidím aj tu 🙂
pri takýchto čistkách som mala najkrajšie pozitívny Mamatest alebo sluníčko (teta drogerie)
Koľko DPO si?
@marinecka95 pravdepodobne 11 dpo podľa BT, je to ešte skoro ale čo už keď zvedavosť je silnejšia 🙈 v zásobe mám len tie livsane víkend som preč tak v nedeľu skúsim znova
@anny29 držím palce

@marinecka95 neviem či je vidno, ale nemusím zaostrovat očami vidno silnejšie nazivo