Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 @bejka90 bojdaj máte pravdu dievčatá, áno ja som ju mala najprv vyznačenú o deň skôr, ale po zadaní progesterónu na 10 deň bránia mi ju preznacilo o deň neskôr, nechápala som, ale, že ok
@adules pamätám si to, ako si to písala 🙂 .. tak uvidíme, si teoreticky 3-4 dopredu oproti mne 🙂 ...
Ja dala Č-B foto .. a to asi nebude kanálik 🤣 na 11dpo asi fajn, neviem ... Alebo falošňák 🤣
@majulka098
@adules baby ja vidím pekne ružové čiaročky, veľmi vám držím palce
@iam24 ďakujem 🙂 hlavne sa ešte neradujem 🙂 ale ani na gyn sa nemusím objednávať, mám 17.4 kontrolu 🤣 deň po chlapových narodenín
@majulka098 bude mať krásny darček, ja idem v pondelok na potvrdenie tehotenstva tak som zvedavá či dr niečo uvidí
@iam24 držím prsty 🤞 máš byť ktorý týždeň ? ... Ja ako pozerám, tak 17.4. by som mala byť 6+6tt .. na krv si možno skočím tiež ešte predtým, lebo dovtedy ma drbne 🤣 a hlavne musím, kvôli práci, ako fyzioterapeut mám celkom náročnú prácu fyzicky 🙄 tak musím vedúcej oznámiť, nech mi tam pacientov neobjednávajú jak blázni, máme plno, je toho veľa, denne 16-19 pacientov 😳
@adules tak my že sa vážne snažíme, tak od septembra, takže 7my mesiac teraz, ale asi tomu vážne pár vecí pomohlo, chlap folandrol (2.mesiac teraz) a materská kašička (1.mesiac), občas selén, zinok a kotvičník (pravidelnejšie ale 2 mesiace) ... Ja fertiprona (2.mesiac), kašička (1.mesiac), kontryhel (asi 4.mesiac) a grepový džús (1.mesiac) do ovu, ananasový džús po ovu 5 dní, ale ten 100% (prvý mesiac), samozrejme listovku od začiatku snaženia sa a gynex tiež ale každý cyklus iba tak od ms do ovu ... A prvý mesiac conceive plus lubrikant, hovorila som si, že skúsime a uvidíme ... A to som si vravela, že ešte na tento cyklus, čo by mal nasledovať to ešte doberiem a potom nechám listovku iba a kašičku
@majulka098 kraaaasne vidno ciarku nona 11 dpo dost zretelna je si myslim ;)
@majulka098 no ja tiež ešte plno vitamínov ...keď som prišla do ambulancie poruchy plodnosti doktor hneď nakázal inofolic a to rozpustné filmové D, že kým to nezačnem brat ani rozprávať so mnou nebude😄. Potom listovka, tiez alchemilkovy čaj do ovu, tiež 3 mesiace grepovy džús, tiež sme skúšali gél, po ovu bromeain( ten ananás , ale v tabletkách) selén, zinok, anopyrin po ovu, železo, ccko vitamín e, už som skúšala aj macu, no mala som aj clostylbelgit, na ten už vaječníky potom nereagovali a aj keď prv reagovali väčšinou sa spravili dominantné na ľavej strane, kde mám nepriechodný vajiickovod, potom dal letrozol a samozrejme vkuse aj ovitrelle, a neviem možno som aj na nieco zabudla 🤣. A keď letrozol mám keď tak ešte na dve dávky a keď sa nezadari už povedal, že mi pomôcť nevie pošle má do centra na úvod. Čo neprichádza v úvahu, lebo môj chlap je proti tomu. Stále hovorí, podarilo sa raz podarí sa aj druhýkrát. N chápe, že aj ,,jeho chlapci,, nie sú stále v rovnakej forme 🤣.
A mňa tlačí aj čas lebo zas gynekológ chce, žeby som otehotnela do 35( čo budem mať v júni) lebo potom hormonálne teliesko alebo vonku maternica ako prevencia pred rakovinou čo máme v rodine. To teliesko mi chcel dať už pred dvoma rokmi len som odmietla, kvôli tomu, že chcem druhe dieťa. Tak som dostala ultimatum
@majulka098 dnes som 5+1 podľa ms tak budem 5+3. 🙂
@adules tak ten môj aspoň pripustil, že nemusí byť ok a keďže poslušne pije folandrol, kde mu vysypem aj tú kašičku a zmiešam a dá si tú jednu tabletku k tomu (Se a Zn alebo kotvičník), tak som ešte nechala spermiogram na neskôr (som si hovorila, že ešte mesiac alebo 2 a pôjde už), ale na ten vravel, že by to podstúpil, keď už by nič neostávalo a CAR neodmietal .... Osobne si myslím, že aj keď som od neho staršia, tak som na tom lepšie 🤣 ... Ja žiadne hormóny zatiaľ nebrala, s doktorkou sme ešte neriešili, iba aby sme sa snažili a neriešili ovu a podobne, ale musíme, lebo chlap chodí vselijako domov, takže načasovať to trebalo trochu občas, ale vravela som si, že na preventívke by som už riešila 😅 ... Ja budem mať v septembri 34 už, ale nikto mi toľko neodhaduje ani len 🤣 hovoria, že s chlapom výzorovo vekom vyzeráme podobne 🤣 ... Nikdy som sa na tehu neponáhľala, mebola som z tých, ktoré to musia hneď a zaraz a hodiny tikajú a podobne, ja vôbec 🤔
Tak hlavne, aby ti to dopadlo dobre 🤞☺️
@bejka90 ďakujem, prvýkrát, tak som z toho trošku mimo 😅
@iam24 tak čosi by už malo byť vidno 🤞☺️
@majulka098 odpadavam 😀 pár dni tu nie som a aha hooo 🤭 krasne // 👍🏻 Dufam, ze budú silnieť 👍🏻🤞🙏🏻
@majoralka práve som urobila iný test, sluníčko, pijem, jem, na záchod chodím vkuse, takže riedená moč jak blázon a po 5 min toto 🤣🤣🤣 na 11dpo? To ako čo teda, že až tak 🤣
@majulka098 vyzerá to dobre .. ja som mala oveľa slabšiu čiarku na 11DPO na ňom (hcg bolo 6)
@marinecka95 tak mne sa teraz práve podarilo, že ružovú čiarku sfotiť a nie šedú .. tak na krv možno pôjdem, neviem ako to tu funguje ... A moja gyn má ten prvý týždeň v apríli voľno 🤔
@majulka098 Ak máš nejaké problémy, určite na krv.
Ak nie, stačí sledovať či test pekne tmavne, Dr väčšinou objednáva na 7-8tt.
@marinecka95 či mám problémy, to práve neviem 😅 toto je prvýkrát, čo mám pozitívny tt ... A objednaná som ku gyn na preventívku práve 17.4. , takže asi tak akurát, ale skôr kvôli práci by som potrebovala potvrdiť, nech ma trochu šetria, ako fyzioterapeut mám fyzicky náročnejšiu prácu 😀
Len viem, že chlap má iný rh faktor, ja mám - a on + .. to viem, že sa rieši práve kvôli inkompatibilite krvných skupín, ale na to ešte čas
@majulka098 tak kvôli práci áno, rh faktor teraz nie je žiadny problém, držím palce nech čiaročky silnejú.
@majulka098 Lekár aj tak v takomto čase ešte nič neuvidí, ak urobí sono uvidí len zvýšenú sliznicu, nič viac. Všetko čo môže urobiť je zobrať krv na hcg, dôležité aby sa násobilo.
@marinecka95 tak ja sa chystám až na tú preventívku ísť za ňou, možno zavolať či by ma poslala na krv ešte ... Uvidím, napíšem kamoške, čo robí sestru u nej ... Je o 3-4 poschodia vyššie v poliklinike 😅 takže žiaden problém
@majulka098 tak toto je už na dvojičky 🤭😂 gratulujem 🤝 moooc sa s tebou teším ❤️
@majoralka ďakujem, ne, dvojičky fakt nie 😅 niekde dávno v rodine sme jedny mali, babky bratia, ale dožili sa v tej dobe iba 1 roku ... Ale toto je skôr testom, že vraj má viac farbiva 😅 ale 11dpo poobede, i tak sila ... Ja sa doteraz s každou jednou tešila, keď som videla 2 čiarky, tak asi aj mne vyšlo 😅 a myslím, že veľa pomohli doplnky a gél, lebo predtým ani ťuk 🙂
@majulka098 no ono jedna hodnota hcg ti nič nenapovie, hcg tam je to je jasné aj bez krvi 🙂
Ale chápem, budeš kľudnejšia 😀 ale ak máš známu sestričku, môžete sledovať zvyšovanie hcg.
Tento test sluníčko je riadne citlivý, pri takejto čiarke som mala hcg 17,48.
@majulka098 ja som pri prvej mala silne čiarky pobede na 12dpo, bola len jedna 😂 takze v pohode, neboooj ❤️ hlavne ze je to taaam 🙏🏻
@marinecka95 viem viem, že aspoň 2 odbery treba, pre porovnanie ... Ale tak ak bude test zajtra a v pondelok silnieť, tak napíšem kamoške a čo poradí, uvidíme .. vzhľadom aj na prácu, doktorka pár kolegýň predtým nechala aj doma na pn
@majulka098 držím palce ❤️

@adules ja bysom dala u teba ovu o den skor eviem preco neskor ti zaznacilo ale viac mi to sedi skor..ale.to je jedno nepodstatne teraz.. vyzera to velmi dobre u teba aj hraf je pekny stuoajuci stale ides vyssie a vyssie myslim tie :kopceky ;)