icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
26. mar 2023

@majulka098 suppper aj tebe pekne vidno ze ti stupa graf 🙂 len tak dalej ;))

bejka90
26. mar 2023

@adules jej super pekne silnie ;)))

ersp
26. mar 2023

Gratulujem vsetkym buducim mamickam, pekne sa to tu spozitivnilo 🙂 u nas konecne novy cyklus, zaciname od znova, dufam ze s menej stresmi. Posledne dva cykly sa natiahli na vyse 70 dni (mam predlzene cykly ale toto uz bolo na mna moc). Prvy cyklus co zacal v oktobri som od zaciatku bola na atb tyzden kvoli chirurgickemu odstraneniu 8cky, k tomu 2-3x denne cca 5 dni tabletky od bolesti, aby som ako tak fungovala. Dalsi januarovy cyklus jeeebs tyzden po ms vsetci chory na atb a zas rovnaky kolobeh...v oboch som mala podla teploty a peiznakou ovu, len clovek uz po 40 dni nema chut ani nejake testy a merania riesit a snazenie uz duplom, cize uz to bolo bez snahy, tak hadam tento cyklus dopadne lepsie, nasadili sme miliok vitaminou na upravu cyklu tak hadam uspesne 🙂

majulka098
26. mar 2023

@anny29 ďakujem ☺️ držím prsty 🤞

@adules taktiež krásne čiarky ☺️🤞 čo sa týka hormónov, osobne, aj keď hp nemám robený, ale mierne zvýšený testosterón asi mám, lebo ochlpenie mám tiež o čosi viac, než by som chcela, ale ja som si pomohla s IPL od brauna a super, na začiatku trpezlivosť, ale tie novšie sú už aj asi rýchlejšie, ja mám ešte ten starší a som nadmieru spokojná, lebo som videla výsledok, a som si vravela, že keby mi tento odíde do večných lovíšť, tak si zaobstarám novú radu ... Ale teraz ho hold používam nebudem pri tehu, aj keď teraz som ho už používala iba raz mesačne ... Dlho som ho v skrini mala (4 roky🫣) a až pred rokom som sa odhodlala a ľutujem, že nie skôr

Tak nech nám to všetkým silnie 🤞

@bejka90 ďakujem ☺️ sama som bola prekvapená, vzhľadom na tie posuny 😅

Pripájam foto tt od maxa .. na ws žiaľ iba pididuch

adules
26. mar 2023

@majulka098 no ešte keď nebolo v obchodíku to IPL, investovala som do toho a chodila do kozmetického salónu. Za pol roka som tam nechala skoro dvojnásobok sumy čo stojí momentálne samotný na doma (cca 800 - 900 eur) , ale mne to nejak nepomohlo, jedine trošičku zosvetlilo....
Tak ma potom aj odradila kúpa

majoralka
26. mar 2023

@majulka098 @adules pekne vidno rozdiel u oboch🤞len tak ďalej dievčence 🫶
Ja som sa rozhodla merať aj tento cyklus 😁 zajtra začínam, dnes už len špiním, posledný deň MS a ideme na to 💪😂

majulka098
26. mar 2023

@adules ja mám brauna a fakt, mne to pomohlo, musia byť tmavé chlpy aj korienky a svetlá pokožka, takže najlepšie začať, keď je po lete a človek stratil opálenie, takže v zime alebo na jar začať a ide to, to štipnutie nie je nič moc, ale prežiť sa to dá ... Ja začala keď som mala covid pred rokom, začiatkom marca a 3 mesiace som šla každý týždeň, možno aj 4, a potom som cez leto predĺžila na každé 2 týždne, to bolo asi tiež 3-4 mesiace a teraz raz do mesiaca a na niektorých miestach nerastú ani po 4 tt, tam kde boli tie hrubšie, tz. bikinová časť hlavne, takže úplne pre mňa top .. a na nohách sú teraz jemnulinké, ale rastú menej omnoho, takže keď sa nezapozerám na nohy, ani neviem, že tam sú , to isté oblasť pod pupkom, či podpazušie, dokonca ruky, či aj nad hornou perou ... Osobná moja skúsenosť je super, doma v kľude, týždenne na začiatok, neviem ako to majú v salónoch

majulka098
26. mar 2023

@majoralka ďakujem ☺️❤️ tak nech aj tebe krásne vyznačuje graf ☺️🤞 vyhla si sa pretočeniu času 😅

majoralka
26. mar 2023

@majulka098 ďakujem aj ja 🤗 áno, to ma napadlo, že vlastne od zajtra keď meriam, tak nemusím sa “stresovať” kedy merať po dnešnej noci 😁

majulka098
26. mar 2023

Tak dievčatá, ja som to musela chlapovi povedať, lebo sa rozhodol, že dnes bude veľké sťahovanie ... A ťažké veci fakt nechcem vláčiť 😅 ten ako pozeral na tie čiarky, že veď to taká slabá 😅 a potom, že to ako fakt? 🤣 Neveril no ...

anny29
26. mar 2023

Pre porovnanie jedna značka, z hora štvrtok, piatok a nedeľa

majulka098
26. mar 2023

Tak my už u svokrovcov a do nášho sa nasťahujeme snáď čím skôr 😅

adules
26. mar 2023

@majulka098 ja nemám odvahu si robiť večer nakoľko ja cez deň vypijem 4 l vody, to by asi nemali význam

majulka098
26. mar 2023

@adules ja mala tesne predtým ešte aj vývar, vypila horúcu čokoládu, x krát bola na záchod a hľa toto 🤣 tak včera som robila poobede, chcela som porovnať, ale o 4tej to nevyšlo, ešte sme prenášali veci, tak až takto

majulka098
27. mar 2023

Hmm, na ďalšiu pol h dozadu je to aj tak fajn, inak by to už bolo 37,09 😅

marinecka95
27. mar 2023

@majulka098 nádhera 🙂 a test?

majoralka
27. mar 2023

@majulka098 skusala si test? Graf je krasny 👍🏻
Dievčatá, len taka menšia otázka? Dokáže ovplyvniť BT ci mi je pod perinou horko alebo chladnejšie?

majulka098
27. mar 2023

@marinecka95
@majoralka
Dievčatá testovala som v práci až, ale nemala som ešte čas to tu dať, tak až teraz ☺️ prvé 3 sú drmax ... Ďalšie 2 sú ws

majulka098
27. mar 2023

@majoralka mne to snáď neovplyvnilo ani raz, lebo mi bolo párkrát horúco a teplota nízka a opačne aj 🤔

marinecka95
27. mar 2023

@majulka098 parada ❤️

zuzanaa2010
27. mar 2023

@majulka098 krasne testy blahozelam❤️🙏

majulka098
27. mar 2023

@zuzanaa2010 ďakujem ☺️ snáď budú silnieť naďalej 🤞 chlap to ešte nepoberá, že to ešte slabá čiarka ... Aj keď hneď ráno sa ma pýtal, či som robila test, on už by chcel vidieť koľajnice 🤣

anny29
27. mar 2023

@majulka098 máš aj nejaké príznaky, pocity ? Mňa bolia prsia a podbruško akoby som mala každú chvíľu dostať ...

zuzanaa2010
27. mar 2023

@majulka098 moj manzel to mal tak isto..pokial neboli kolajnice jak svet tak neveril..ale mas to na dobrej ceste..ja som az 16dpo brutal kolajnicky

sonya6
27. mar 2023

Dievčatá potrebujem radu, appka mi síce ovu vyznačila.ale podľa monitora clearblue peak nebol, a ani ovu testy neboli pozitívne, není toto náhodou anovulacny cyklus??

adules
27. mar 2023

Dievčatá ja už vám pridám takýto graf....
V stredu opakovaný odber či stúpa hcg ako má 🙏🙏🙏

anny29
27. mar 2023

@adules super 😇

marinecka95
27. mar 2023

@adules aké vysoké si mala na prvom odbere ?
Vyzerá to super ☺️

adules
27. mar 2023

@marinecka95 nemala som vysoké, len 50,2 Dufam, že v stredu bude ten dvojnásobok

marinecka95
27. mar 2023

@adules držím palce ❤️