Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adules tak hádam bude všetko v poriadku 🤞☺️
@zuzanaa2010 ja tomu stále nechávam voľný priebeh, vzhľadom na náročné dni teraz, uvidíme čo bude ... Ale som si vravela, ak budú testy silnieť, urobiť v sobotu digi 🙂
@majulka098 jak mne dnes troska klesla testy radšej už nerobím pre psychickú pohodu.
@adules tak mne dosť klesla ... Ale ako je to stále buď-alebo, nič iné medzitým nie je ... Proste, keby nerobím test, tak iba predpokladám, že tehotná som, kvôli tej bolesti brucha ... Ale bola som na krvi teraz, tak neviem, čo z jedného odberu vydedukujú
@majulka098 ak ti to špinenie prejde, asi by som nasadila duphaston, alebo iný progesteron. Prípadne sa ísť radiť ku gyn, aj keď teraz som dočítala že si dnes uňho bola na krv. Ale ak sa rozbehne MS, no... Držím prsty 🍀
@lenusa20 tak duphaston ani progesterón som nikdy nebrala, sestrička na gyn ma poslala na krv, takže už mám po a uvidím, čo výsledok a ešte, čo to špinenie .. ale ak je to zdravé, tak sa udrží, ak nie, tak to odíde... Nijak inak to brať nemožno ani ... Ale ďakujem 🙂
@majulka098 ak máš spinenie tak si kúp radšej ascorutin, dr nech predpíše duphaston a ležať. Silno držím palce nech sa udrží 🙏
@iam24 v práci som, ťažko ako fyzioterapeut budem ležať... Ascorutin som si dala jeden ... A ako umelo udržiavať ak to nie je zdravé, to radšej nie ... A špinenie bolo slabulinké ráno ... Teraz asi už nič
@iam24 beriem späť, hnedý slabý výtok trvá
@majulka098 ono to nemusí byť vadou. Môže ísť len o málo hormónu. Preto ten duphaston. Ak by bolo choré, tak aj behom brania duphastonu odíde. A čítam že ide hnedé. To pottm nemusí byť nič zlé. Len sa ti viac zavrtalo vajíčko a preto to špinenie.
@majulka098 ono keď ma odísť tak odíde aj keď budeš brat duphaston. Ja by som asi na tvojom mieste skočila ku gyn nech ťa prezrie, nasadí duphaston a maródku.. Ja som tak mala v decembri, ja už pri každom tehu beriem na udržanie od zaciatku. Držím palce
@lenusa20
@iam24
Rozumiem dievčatá, ono by aj hrozilo, že na pohotovosti by som stretla moju gyn ... Tak som volala kamoške, čo jej robí sestričku, či ma vezme teda, keď takto ... No že mám prísť pred 12tou, tak uvidím, čo mi povie, a či ma vezme vôbec ... A je to slabulinké hnedé , raz asi tmavšie trošku, inak svetlejšie to bolo stále 🙄 no uvidím
Jediná výhoda a som sa musela smiať, písala som chlapovi, že taký problém, tak sa pýtal hneď na testy, či som robila, poslala som mu .. a on hneď, veď čiarka tam je a tmavšia ... Tak zrazu vidí čiarky a dokonca ich vidí aj tmavnúť 🤣
@majulka098 aj ja som začala trošku špiniť , dúfam že to v oboch prípadoch nič nebude 😇
@majulka098 ja som tiež krvácala na začiatku tehu, bola som aj na pohotovosti...dali mi duphaston a dobre dopadlo 🙂 držím prsty <3
@anny29 držím aj tebe a aj @majulka098 silno palce nech je všetko ok
@anny29 držím prsty aby nie 🤞☺️
@zojeva ďakujem ☺️
@adules ďakujem krásne 🙂
@iam24 ďakujem taktiež 🙂
@lenusa20
Tak dievčatá, múdrejšia nie som 😅 nebudem sa rozčuľovať ani nič ... Viem iba, že mám homogénnu výšku sliznice 15mm, čo je asi dosť na 14dpo, čo som pochopila, tak na konci cyklu býva 8-9 a nastáva potom ms ... Ja teoreticky zajtra alebo pozajtra by som mala mať ms, snáď najbližších 9x nebudem mať 😅
... Predpísať mi nič nechcela ... Na uzv nič iné nevidela samozrejme, akurát asi vraj aktivitu pravého vaječníka? Keď som dobre rozumela ... Asi si dám jedine ten ascorutin, koľkokrát denne, čo myslíte? ... Uvidíme teda 17.4. snáď niečo a ms dovtedy nepríde .. špinenie ustálo, asi už iba zbytky, čo boli na stenách, tak z toho iba... Snáď sa to zajtra opakovať už nebude a test bude silnieť a teplota sa vráti do normálu ako bola pred dnešným klesnutím☺️ potvorke verím, že to dá 😅🤞 ... Snáď to dám aj ja v práci ešte 6 dní a potom dofča chvíľu a potom hneď po dofči kontrola 🙂
@majulka098 držím palčáky 🤞🫶 nech je tak ako ma byť ❤️ zajtra stúpni a sprav test 🤞 a ja by som brala 3x denne po tabletke 🙂 ale možno baby poradia inač

@anny29 tak mňa bolí podbruško, ale inak ako pred ms, a tlaky v ňom, občas pichnutie ... Inak mám hlad stále a rýchla únava ... No som zvedavá na ďalšie dni, teraz jen toho veľa, tak uvidíme, čo bude