Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 skús aj nech berie muž k folandrolu materskú kašičku ... Ja som vysypala tú tabletu k folandrolu tento mesiac, mesiac predtým bral folandrol iba so Se, Zn a methioninom od galmedu a obmieňala som s kotvičníkom po týždni asi a to som robila aj tento mesiac ... Ja som brala druhý cyklus fertipronu 1 sáčok denne a v pohode a teraz iba do ovu som brala, inak listovku a materskú kašičku ... 🙂 Snáď niečo z toho pomôže ☺️
@anny29 tak máš krásne vysoké hcg, ja neviem, mohlo byť vyššie, uvidím, rozmýšľam, že kedy by som šla na krv, či zajtra alebo až v pondelok 🤔 ak pôjdem vôbec... Kupujem v tete drogérii 🙂 .. a hej , zaujímavá skupinka sme 😅
@adules ja na 14dpo, teda včera 178 .. a uhniezdenie asi 8dpo .. ale ktovie, ja pre zmenu špiním, včera a dnes, ale bez krvi, proste hnedý výtok, ale iba trochu by som povedala, dnes dokonca iba ráno a už nič, ale brucho furt cítim, celý deň takmer nonstop 😅 a hej, sme tu pekne zaradom v ročníkoch 🤣
@majulka098 tie hodnoty sú dosť rôznorodé pre kazdu z nás, náhodou aj ty máš pekné hodnoty, všetko nad 0 je pre nás pozitívum 👌😃 musím skočiť do tety také koľajnice som ešte nemala 😅
Dr mi práve poslala recept na amelgen a v piatok mám ísť opäť na odber, len mi to veľmi nevyhovuje musím si to vybaviť na štvrtok
@majulka098 máš to super. Buď spokojná.
@adules tiež buď kľudná. Podstatné je stúpanie hcg obdeň. Ideál je aspoň 2x viac. Aj keď moja dr že aspoň 2,5 a to je že úplne top. Ťažko povedať ktoré vajíčko sa u koho kedy umiestni. U mňa došlo k skorej ovulácii, skorému uhniezdeniu a som také mala hodnoty, čo som sa až zľakla že dvojky budú. Ale je jedno. Každopádne kľuuuud, počkaj pekne za výsledkami. Babu stres už teraz je skôr naškodu. Držím prsty 🍀
@lenusa20 no tak áno, čakám na výsledky, len som myslela, že aj tie budú hneď poobede nie ráno, ale verím a modlím sa, že je všetko v poriadku , aj keď mám v sebe toho mini skriaka s menom "čo ak ", snažím sa myslieť pozitívne len zrazu mi dnes lekár zvýšil aj progestenal z 1-0-1 na 2-0-2 a hneď som volala, že prečo nakoľko som sa to dozvedela z ereceptu, tak mi povedala sestrička, že pre istotu.
@bejka90 pripájam sa do radu 🙂 aj keď som tento maratón s // čiarkami tento mesiac rozbehla asi ja, skončilo to rýchlejšie ako som sa začala tešiť.
Teraz sa už len teším na vklad 😘 a verím, že s // čiarkami sa tu ešte neskončilo 🙏 a všetky sa dočkáme nie len // ale aj prosperujúceho 🤰
@marinecka95 verim aj ja ze tu bude cim viactakychto pozitivnych sprav 🙂 skoda ze to u teba nevyslo :( ale verimz e po bklade uz bude vsetko ako ma byt 🙂 ja som dnes zatial len 4dpo takze zatial "nuda" :D
@bejka90 Už 6x to bohužiaľ skončilo takto, nevzdávam sa.
Tento vklad bude už so všetkým, všetkou liečbou tak verím, že nebudú len // na pár týždňov ale, že zostanú 9 mesiacov a budeme sa môcť tešiť na ten malý uzlíček o ktorý bojujeme uz tak dlhoooo 🤗
@marinecka95 och no obdivujem ta ako to zvladas.... akoze co tu tak sledujem 10 mesiacov tak asi 2-3x si pamatam ze si mala pozotivne testy :( joj mna by uz porazilo a neviem si predstavit ako by som to psychicky zvladala :( ale verim ze tentoraz to uz konecje dotiahnete do ciela 🙂) ja sa ani tych 2 ciarok neviem nejak dockat :,(
@bejka90 vieš čo? Poviem ti pravdu, že teraz po toľkých skúsenostiach by som si asi radšej priala snehovobiele testy ako // a po pár týždňoch zažiť END.
Ja sa nevzdám, tvrdo si idem za svojim, bábätko budem raz držať v náruči, verím ❤️😘☺️
Absolvovala som všetky možné vyšetrenia, na veľa sa aj prišlo, u nás nie je zjavne problém počať ale bábätko udržať.
Veríme, verím, že raz všetko dobre dopadne. Ideálne tento KET, ktorý príde v novom cykle.
Ešte máme 3 mrazáčikov ❤️🙏 verím, že bude z jedného ešte súrodenec
@marinecka95 drzim veeeeelmi prsty! Si silna zena no klobuk dolu 🙂
@bejka90 ďakujem, veď my ženy sme silné všetky ❤️🤗
@adka3321 áno áno, no žiaľ máme toho za sebou veru dosť, potraty, diagnozi.... Teraz končím 22tt. Čakáme chlapčeka. Dnes nám to definitívne potvrdili na ďalšom morfo sone. Malý je zdravý vďaka bohu, aj popredu veľkostne, takže sa vytešujeme a v júly rodíme, vzhľadom na sekciu.
Keď si vezmem, že už som tomu šance nedávala a na nový rok som chcela ukončiť snaženie.... No prišlo k nám bábo akosi na poslednú chvíľu 😂. Dalo si na čas, ale bude a hlavne že tentokrát snáď do šťastného konca. Takže žienky nevzdávajte sa!!! A keď aj sa vzdáte tak ešte stále sa môže stať niečo prekvapivé.
Ináč som samozrejme na fraxiku a do 19tt som brala duphaston. Do polky 5mesiaca skoro nikto, nikto nevedel že som tehu. Rodina v šoku.... Medzi tým mi vyšla štítna žľaza??? Nasadili mi hneď lieky a prišli ďalšie výsledky z odberov a všetko ok. No lieky znížili len na 3x do týždňa, lebo nemôžu vysadiť úplne po tom ako som 2 týždne brala, vraj kôli malému to už nebudu riskovať a vraj? mu to neublíži. Po pôrode vysadia. Doteraz som bola na rizikovke, v pondelok sa vraciam do práce. Veľmi sa teším. Doma mi už šiši. Medz tým som bola aj 2x že naozaj chorá aj s vysokými teplotami. 4x ma seklo neskutočne, to tie moje platničky.
Takto by som to zhrnula 😁😅☺️
@lenusa20 vidíš to, všade sú iné čísla 😅 ... Ešte som sa nerozhodla, či zajtra pôjdem na odber ... Ono sa to počíta ako po 48h, že 2násobok má byť? ... Mne sa zdá, že moja doktorka nejak nerieši krv, doplnky, nič také nechce
@dena12345678910 zatiaľ nevidím vzostup teploty. Ale ja pri PCOS mávam ovuláciu aj na 25 deň. Meraj dalej a uvidíš.
@majulka098 no myslím že 48 hodín. Ja som mala na 11dpo 28hcg, potvrdilo sa tehu a hneď nasadili duphaston. Potom mi brali krv na 15dpo 265, 17dpo 628. V tedy mi dr vysvetlila, že behom 48dní minimálne 2x vyššie hodnoty a že ak je viac, je to ideálne.
Ináč dr ktorý akože nič neriešil som mala aj ja ored tým. Pri ňom to niečo riešiť bol des. Nič nebral vážne a došlo k dvom potratom... No koment čo ten mi trepal za hlúposti. Otehu som tretíkrát a keď som tam prišla, išli ma zasa odpinkať ako má všetko čas... Hneď som vyžiadala kartu a odišla k terajšej dr. Hneď iný prístup. Ale ona mi rovno na povedala, že to nebolo správne vyšetrené všetko a trebalo by toho viac, ale už som tehu a uvidíme čo a ako. Zasa som potratila, ten istý štýl potratu. Hrozne rýchlo a doma zo mňa z ničoho nič všetko vyletelo. A ponpotrate ma ta nová dr poslala kde sa dalo. Zistila sa príčina a chytala sa za hlavu, že toto nikto neprešetril. Liečba, liečba, liečba.. dovolenka... Potom sme sa pustili opäť do snahy a otehu som zasa. Behom 2,5 roka teda 4 tehu. Toto posledné už bude dokonca. Pevne verím.
@majulka098 a aby som ti dodala, všetky tehu som takto mala hcg. Najviac bolo sledované to predošlé tehu. Lebo tá nová dr. Ale ináč som potratila cca 8-9tt. Medzi tým samozrejme biochemické tehu veľa krát, za toho 2,5 roka. Plodná jak 🍒 a i tak nič.
@lenusa20 prečítam v práci 🙂
Dnes leziem už ale fakt na nejakú K2 🤔😅
@terry658 to uz asi nebudem mat ovulaciu lebo uz som si dala duphastom
@lenusa20 to je mi ľúto, hlavne aby to už teraz vyšlo 🤞☺️ doktorku sa mi meniť nechce veľmi, zatiaľ, uvidím ale ako to bude pokračovať u mňa
Zatiaľ takto, dnes mala prísť ms, možno včera
@majulka098 super 😍 mne BT nejak klesá, ale je pravda že som zle spala 🙈 ráno som bola na druhý odber dúfam, že toto je môj posledný test

@anny29 ja som mala nad 50 len na 14 dpo. Ale rátam podľa grafu, že uhniezdenie bolo neskoro..(10dpo).. To je jedno hlavne nech narastie a dobojujeme šťastný koniec.