Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adules tak to je mi ľúto, mne ani neviem, či rastie, ako podľa testov asi áno, ale na kontrolnom odbere som nebola, to jedine ako samoplatca ... Drž sa a budem držať prsty, aby najbližšie snaženie vyšlo a úspešne
@majulka098 tebe to krásne rastie podľa testov to je isté, mne testy zostali na rovnako, ako bolo v pondelok tak je dnes ráno dokonca mám pocit, že slabšie, nie pocit realita . Vrchný pondelok spodný dnes. Ja keď som videla ako vám krásne silnie už som mala pochybnosti o svojich a radšej som nerobila
@majulka098 krasne // koľajnice 🫶💪🤗❤️🎉 uz si robila dnes ten digi?
@adules mrzi ma to, drž sa 🤞
Ja takto “zahajujeme” snaženie sa 🤣☺️ Lenze dcerka ma odvčera kiahne, tak uvidim ako to bude cez noci a vzápätí s meraním teploty rano 😁
@dena12345678910 surová strava, pohyb a modlitba. Celkovo som sa prestala zameriavať nato aby som otehotnela ale aby som bola zdravšia. Prišlo to úplne nečakane.
@adules to ma mrzí 🥲 tak som verila, že to všetky ustojíte a nepridáte sa žiadna ku mne
@adules ojha, držím na pondelok prsty o to viac 🤞🤗❤️ tak keď je to takto, nech veru príde cim skor a budete sa znova snažiť 😊 ja som mala tiez nedávno biochemické, a tesila som sa kedy začne aby sme sa do toho pustili zas a znovu ☺️😊
U mna je teraz prvoradá nasa mala kiahnička 🙈
@marinecka95 nevadí, aspoň nebudeš v Tom sama , ale budeme dve.....
@saxano2222 Ja som bola u doktorky 28meho, kvôli tomu špineniu, ale prd s tým urobila, aj na mňa pozerala divne, keď som vravela, či mi nemôže progesterón chýbať ... Mám chuť si nájsť iného doktora ... Lebo potrebujem aj vyriešiť nejak potom vychádzky, aby som sa na Slovensko mohla dostať tiež počas PN, lebo ako fyzio nebudem môcť robiť, aj keď do určitého stavu sa dá, ale príliš extrém to je potom ... A u nej asi nepochodím , aby sa mi snažila nejakým spôsobom vybaviť neobmedzené vychádzky ... A kontrolu mám teda v deň preventívky, čo som bola objednaná, teda 17.4. 🙂
@majoralka digi urobím večer až, alebo poobede, mám moč ranný odložený, alebo urobím z čerstvej, uvidím ešte 😅 a ďakujem 🙂 ... Malej nech je lepšie a nech sa neškriabe 😅
@adules tak držím prsty s malým 🙂
@majulka098
mne nasadila utrogestan pri spineni pri poslednom tehotenstve, teraz uz automaticky preventivne. ale iny kraj iny mrav asi 🤷🏼♀️
podla mna ak to tak citis tak skus najst inu, co nie je asi jednoduche, ale podla mna je dolezite mat osobu ktorej doverujes, hlavne co sa tyka takychto veci.
A urcite este starosti s Pn si robit, uff mna vypisala bez vsetkeho, bez diskusii, tak drzim palce. tak kontrola ca o 2tyzdne, super, to ti rychlo ujde 😉😉
@saxano2222 tak ona ma vypíše na pn, to nie je problém, ale vychádzky by som chcela neobmedzené .. predpísať niečo mi úplne odmietla, ešte aj tvrdila, že listovku začať brať až po potvrdení ultrazvukom ... Proste divný prístup má a aj reči 😳 nepozdáva sa mi to vôbec
Tak a ja predtým, než som tam dala clearblue, tak som tam strčila slniečko, či v tej odloženej moči bude hcg vôbec, proste logika nepustí, hcg zmizne len tak zo skleničky 🤣 ... Tak nabehla čiarka, tak že fajn, otestovala som clearblue ... A teraz pozerám na slniečko a tam toto, testovacia silnejšia ako kontrolná? 🤣🤣🤣
@majulka098 len tak ďalej 🙂
@majulka098 držím prsty. Teším sa s tebou. Neobmedzené vychádzky asi nedostaneš. Neviem z akého mesta si, ale u nás tehu nechodia kontrolovať. Mne to hneď dr povedala, aby som sa nestresovala. Ja lietam kade tade v kuse. A teraz idem do práce naspäť na posledné 2 mesiace. Tiež pracujem na rehabilitácii. Cvičiť nebudem, možno s radosťou niekoho pomasírujem a tak budem behať okolo eletra a tak. Magnety a laser, ani do miestnosti nebudem chodiť.
A ten prístup dr., sa mi akosi nepozdáva. Každopádne by som si asi kôli tomu špineniu tieto prvé týždne poctivo odležala doma.
@lenusa20 tak ja som v Čechách .. a kolegyňa mala kontroly práveže aj ako tehu, teraz má 1r5m synčeka ... U nás je v práci blázinec, v zmysle tom, že je veľa ľudí, strašne veľa, keďže máme širokú klientelu, pomaly z celého kraja... Na elektro nemôžem, keďže v tej miestnosti je aj magnet... A bežne mávam denne 16-18 ľudí, a to je masaker, a práveže ja teraz od utorka v práci špinenie hnedé, takže pri väčšej námahe asi... Teraz jak som v kľude dnes, tak ani to špinenie zatiaľ nemám, dúfam, že už nebude ani a to sme práve teraz začali s kompletnou prerábkou bytu 🤣 takže ja som ešte po ovu nevedela nič, tak som vo veľkom strhávala tapety, stropnice, balila, prenášala... A keď už jeden večer ma brucho bolelo, na druhý deň pozitívny test, tak že to chlapovi musím povedať, že už s týmito vecami ťažkými, búracími a nosením rozbitých vecí, pomáhať nebudem 🤣
Tak ešte 3 dni pôjdem do práce a v kľude budem pomaličky robiť a potom mám dofču ... A prístup doktorky ma tiež prekvapil, myslela som si, že zle počujem tie veci, čo mi hovorila ... Takže premýšľam intenzívne nad zmenou
@marinecka95 snáď áno ☺️
Bre ranko ☺️ u mňa vyzerá, že som už po OVU a nejak skoro 🫣🤭☺️
@majulka098 riadne koľajnice máš teda 👍🏻🫶
@majoralka Ďakujem 🙂 tak ja takýto graf, tak keď som hore, tak som aj merala a ešte 3 dni pomeriam, keďže idem do práce 😅 konečne som včera nešpinila, asi pre to, že som nebola v práci, ktovie, uvidím zajtra
A aj minulý cyklus si mala takto skoro predsa len 🙂 asi s tým už treba počítať 🤔
@majulka098 a dokedy budes v práci, vies? Ci vydržis do 17 na kontrolu a popýtať sa na PNku? Ja som od zajtra na OČRke s dcérou, ma kiahne, tak budem oddychovať 🤣 minuly mesiac bola asi tiez 11-12dc veru, tak si budem asi musieť zvykať na skorú ovu, kedze vzdy bývala 14-15dc 👍🏻 Ale absolútne som nečakala dnes taku vysokú teplotu 😂 som predchvilkou isla skúsiť kuk teplomer a on normalne naozaj este stale ukazoval tu teplotu 36,62 🫣🤣
Ach zienky,u mna stale cakanie na ovu 😏 ja uz to nejak asi aj prestavam riesit,po 16 mesiacoch snazenia ma to uz nejak nebavi..a tolko penez vyhodenych za rozne vitaminy a nic z toho 😏 dnes 20dc a ovu v nedohladne,ani ovu testy nesilneju

@majulka098 parada, silnejsie uz hadam ani nebudu :P uz je to jasne.. 🙂 kedy mas prvu kondtrolu?