icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adules
4. apr 2023

@lenusa20 ďakujem krvácať som začala včera, tak dúfam, že to vyjde von, no alchemilkovy čaj som pila akurát tento mesiac bola pauza zajtra zájdem do lekárne lebo už doma nemám. ( Samozrejme, že som dva dni preplakala, ale povedala som si, že musím byť silná kvôli synovi a jeho operácii, takže sa skôr sústredím teraz nech on je v poriadku)

aga1997
4. apr 2023

Ahojte rak ms prisla dnes ovu bola nakoniec vtedy kedy som aj myslela na 13ty den tak neviem co tam vo stvrtok robil ten velký folik a ci praskol ci bude sneho zase cista alebo čo no uvidíme 🤔

katkaholiova
5. apr 2023

ahojte.pred par dnami som sa dozvedela ze sanca na babo je mala lebo mam tak zuzeny krcok.napriek tomu meriam dalej koli ovu aby som vedela kedy pride ms.lebo mam strasne nepravidelnu.ostal my doma posledny test.som 9dpo skusila som ale kanalik podla mna

bejka90
5. apr 2023

Dievcata, ja asi odpadnem!!!!🙂 uz 3ti den ma boli tak podbrusko a krize, ze som si myslela, ze sa mi uz pomaly rozbieha ms krdze zajtra mam termin... 10dpo uz zvyknem klesat, ale.kedze dnes na 11dpo som isla hore, tak som skusila test a nemozem uverit vlastnym ociam 🙂

bejka90
5. apr 2023

@katkaholiova ahojki vyskusaj inu znacku.... ja som dnes skusila 4 znacky :D a na kazdej mam slabu ciarku no celkom pekne viditelnu na 11dpo len in time akoze musim pomaly zmurit aby som ju aj tam videla

katkaholiova
5. apr 2023

@bejka90 no ja praveze intime
bez upravenia v kuchyni pod svetlom

bejka90
5. apr 2023

@katkaholiova no tak tu teda vidno wau 🙂 vyzera byt ruzova 🙂

katkaholiova
5. apr 2023

@bejka90 asi si zbehnem kupit dalsie testy
lebo tomuto volako neverim hlavne ked mi povedal dr.ze mala sanca.

bejka90
5. apr 2023

@katkaholiova skus skus radsej aj inu znacku ja som tiez kupila tento dr.max lebo tym ostatnym uz clovek sa boji uverit

katkaholiova
5. apr 2023

@bejka90 ahoj mna asi porazi ale este si to parkrat overim
povedal mi dr ze sanca je mala
dnes pochovame otca
vravi sa ze po smrti pride zivot
mozno ma hned svihne
na 9dpo som nikdy nic nemala aj teraz som len tak spravila ze man test aj tak nic nebude

bejka90
5. apr 2023

@katkaholiova to ma mrzi uprimnu sustrast :( ale ano vravi sa ze ak niekto odide niekto novy pride 🙂 tak ti velmi drzim prst ya prajem z celeho srdca aby to vyslo!! A dr vravi ze je mala sanca ale nie ze ziadna 🙂

aga1997
5. apr 2023

@bejka90 krásna čiarka držím prsty nevh riadne silnie v najbližších dňoch 🙂

@katkaholiova vidim aj ja dušíka tak snad na inom teste bude viediet viac držím palce ;)

bejka90
5. apr 2023

@aga1997 vdaka nodufam aj ja ze bude silniet 🙂

katkaholiova
5. apr 2023

@aga1997 dakujem no uvidime co bude

zojeva
5. apr 2023

@bejka90 to je krasa 😍😍 dúfam, že bude silnieť

marinecka95
5. apr 2023

@bejka90
@katkaholiova
Baby vyzerá to skvele 😘

zojeva
5. apr 2023

@bejka90 ja som trosku stúpla, ale podľa mna malo 😀 mám tušenie že nič z toho nebude

majoralka
5. apr 2023

@katkaholiova úprimnú sústrasť 🙏🏻 Nech testik silnie 🤞😊

bejka90
5. apr 2023

@zojeva no pod pod este hore za mnou 🙂

bejka90
5. apr 2023

@marinecka95
@zojeva no tento cyklus som naozaj absolutne necakal zeby vyslo 🙂 asi mi pomohol ten ananas co som do seba 4 dni pchala po ovu :D

marinecka95
5. apr 2023

@bejka90 držím palce

katkaholiova
5. apr 2023

nedalo mi to bola som si kupit.slniecko

mirus11
5. apr 2023

@katkaholiova vidíš to,som ti to dnes napísala.drzim palce aby to pekne silnelo.

bejka90
5. apr 2023

@katkaholiova jeej suppper no tak namto pekne spolu vyslo 🙂 dufam 🙂

majoralka
5. apr 2023

@bejka90 gratulka, nech pekne silnie🤞 Az teraz som si všimla tvoj test 🙈

katkaholiova
5. apr 2023

takto to vyzera.ten jeden rano a tie dve tetaz o 10.10

bejka90
5. apr 2023

@majoralka dakujem 🙂))