Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova ahojki vyskusaj inu znacku.... ja som dnes skusila 4 znacky :D a na kazdej mam slabu ciarku no celkom pekne viditelnu na 11dpo len in time akoze musim pomaly zmurit aby som ju aj tam videla
@bejka90 no ja praveze intime
bez upravenia v kuchyni pod svetlom
@katkaholiova no tak tu teda vidno wau 🙂 vyzera byt ruzova 🙂
@bejka90 asi si zbehnem kupit dalsie testy
lebo tomuto volako neverim hlavne ked mi povedal dr.ze mala sanca.
@katkaholiova skus skus radsej aj inu znacku ja som tiez kupila tento dr.max lebo tym ostatnym uz clovek sa boji uverit
@bejka90 ahoj mna asi porazi ale este si to parkrat overim
povedal mi dr ze sanca je mala
dnes pochovame otca
vravi sa ze po smrti pride zivot
mozno ma hned svihne
na 9dpo som nikdy nic nemala aj teraz som len tak spravila ze man test aj tak nic nebude
@katkaholiova to ma mrzi uprimnu sustrast :( ale ano vravi sa ze ak niekto odide niekto novy pride 🙂 tak ti velmi drzim prst ya prajem z celeho srdca aby to vyslo!! A dr vravi ze je mala sanca ale nie ze ziadna 🙂
@bejka90 krásna čiarka držím prsty nevh riadne silnie v najbližších dňoch 🙂
@katkaholiova vidim aj ja dušíka tak snad na inom teste bude viediet viac držím palce ;)
@aga1997 dakujem no uvidime co bude
@bejka90
@katkaholiova
Baby vyzerá to skvele 😘
@katkaholiova úprimnú sústrasť 🙏🏻 Nech testik silnie 🤞😊
@marinecka95
@zojeva no tento cyklus som naozaj absolutne necakal zeby vyslo 🙂 asi mi pomohol ten ananas co som do seba 4 dni pchala po ovu :D
@bejka90 držím palce
@katkaholiova vidíš to,som ti to dnes napísala.drzim palce aby to pekne silnelo.
@katkaholiova jeej suppper no tak namto pekne spolu vyslo 🙂 dufam 🙂
@katkaholiova super 👍🏻😊

@lenusa20 ďakujem krvácať som začala včera, tak dúfam, že to vyjde von, no alchemilkovy čaj som pila akurát tento mesiac bola pauza zajtra zájdem do lekárne lebo už doma nemám. ( Samozrejme, že som dva dni preplakala, ale povedala som si, že musím byť silná kvôli synovi a jeho operácii, takže sa skôr sústredím teraz nech on je v poriadku)