Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 fiiiha no tak drzim palce nech to vyjde uz konecne ☺️☺️☺️
@katkaholiova wau az teraz som zbadala tie dalsie testy...nadhera,drzim palceky nech to dobre dopadne ☺️☺️🙏🙏🙏🙏
@majulka098 neboj podam ranne spravy 🙂 dufam ze dobre :D
@saxano2222 dakujem🙂 no konecne posledne tyzdne sa to tu chmyri pozitivnymi tedtami dufsm ze tento trend budr pokracovat aj nadalej ;)
@bejka90
veru posledny mesiac je to tu veselsie super, trosku povzbudenia pre ostatne baby ;)
(aj ked viem ze ja som to vnimala aju druhej stranky, vsetky tehotne okrem mna…. )
tak nech cim skor riesis prispevky v nejakej skupine novembrovky a pod 😍😍
@bejka90 vidis vzdy je tam nadej 🙂...ale je tu riadne pozitivnych testov...je to take povzbudive pre nas ostatne 🙂
@saxano2222 no ja skor v decembrovkach budem ked budem :D
@dena12345678910 akoze ja som tiez mala vzdy vacsiu nadej ked tu ostatne baby mali pozitivne testy 🙂
Gratulujem dievčatá krásne pozitívne správy pekne sa to pozerá a číta 🤗 tíško závidím 🤗držím silno palce všetkým 🍀♥️
@bejka90 a ty ako?
@katkaholiova poobede silnejsi ako rano..to je normalne 🙂na 10dpo pekne..ja som mala az13dpo silnejsiu
@katkaholiova kraaaasa velmi sa s yebou tesim hlavne po takych reciach od dr a vidis lredsa to prislo to je nesmierna radost a nadej aj pre ostatne ktorym doktori davaju male sance;)) ja som trosku klesla tak som trosku zastresovala ale test je krajsi ako vcera ;)
@bejka90 no to veru je krajsi
@katkaholiova @bejka90 krásne testy aj grafy, len tak ďalej 🤞🍀👍🏻❤️
Ja len stúpam a dúfam, že z tej výšky nepadnem na … 😀🤣 ovu mi nepreznacilo, ako som si myslela, tak ostávam takto
@katkaholiova juh žienky teším sa s vami,že vám to pekne vyšlo.a držím palce,aby to šlo všetko ako má ísť
@bejka90
@katkaholiova
Pekne vám to ukazuje ☺️🤞
Ja u seba dúfam, že to bude pokračovať po správnej ceste tiež 🙂
@majulka098 fiha krasne.tam uz len bude pekne vsetko
@majulka098 super 👍🏻 nech sa hlavne udrží 🤞🍀❤️
@bejka90 parada..ja mam taku radost❤️❤️🍾velmi drzim palce
@katkaholiova ja som pri každom tehu mala testy lepšie poobede. Gratulujem🌻
@katkaholiova ides aj zajtra testovat? 🙂
@aleskandra asi kazdy den

@katkaholiova uprimnu sustrast 😔 ale na tom testiku to vyzera nadejne tak drzim palce ☺️🙏🍀