icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
9. apr 2023

@zojeva no vidis gratulujem

bejka90
9. apr 2023

@zojeva no ja som si medziskupinami dala do lupy decembrovky 2023 a naslo mi tak som tam dala pridat sa

zojeva
9. apr 2023

@bejka90 mne nenašlo 🙈 asi to neviem hľadať 😀

bejka90
9. apr 2023

@katkaholiova aj ty sa pridaj do skupiny ;)

zojeva
Autor odpoveď zmazal
bejka90
9. apr 2023

@zojeva tak ako je to mozne? Ved normalne uz tam piseme :D a si hladala v zozname skupin? Aj by somta pridlaa ale neviem ci sa to da nejak az taka zbehla niesom

zojeva
9. apr 2023

@bejka90 naslaaa som ✌️

katkaholiova
9. apr 2023

@bejka90 neviem najst

bejka90
9. apr 2023

@katkaholiova na uvodnej stranke si kiknina zoznam skupin a ptoom ti otvori zoznam for alebo skupin tam klikmes zas na skupiny a do lupy napis decembrovky

saxano2222
9. apr 2023

@katkaholiova ja som oktobrovky tiez nevedela najst, skus si doplnit do profilu datum porodu a ze si v ocakavani, automaticky ta tam hodi ;)

katkaholiova
10. apr 2023

ahojte posledny test zajtra krv

mirus11
10. apr 2023

@katkaholiova nádhera

kakatulik
10. apr 2023

@katkaholiova wow....inak ma napadlo, že tvoji chalani sú tiež drcembrovi....

aleskandra
10. apr 2023

@katkaholiova super Kati 🙏

katkaholiova
10. apr 2023

@kakatulik presne 24.12

zojeva
10. apr 2023

Tak dievčatá som na pohotovosti, nemôžem ani prehĺtať a mám biele mandle asi sa nevyhneme antb. dúfam že neublížim babu 😭

marinecka95
10. apr 2023

@katkaholiova wau, nádhera ❤️

bejka90
10. apr 2023

@zojeva joj to ma mrzi!!!! Nech cim skor zaberu a verim ze neublizia 🙂

zojeva
10. apr 2023

@bejka90 tak nakoniec bez antibiotik, ale keďže dokopy nič nemôžem tak idem trpiet🙈

bejka90
10. apr 2023

@zojeva zvlaaaadnes 🙂

iamkate
10. apr 2023

@bejka90
@zojeva
@katkaholiova dievcata, nakukla som sem a tu take prekvapko ze 3 tehotne 😍🥰👏 blahozelam a drzim palce nech vsetko dobre dopadne ✊
Katka, teba si tak najviac pamatam, viac krat som ti videla ducha na teste, tesim sa s tebou 😊riadna ciarka, hadam nebudu zas dvojcata😅

zojeva
10. apr 2023

@bejka90 milujem a ďakujem že som v tejto skupine nikde inde na sieťach, len tu je obrovská podpora ❤️ Všade len kritika tu je láska a pochopenie 🥰💕

katkaholiova
10. apr 2023

@iamkate boze chran.este cakam aka bude reakcia.kedze uz povedal ze nechce uz je stary a ja som sa zmierila kedze dr povedal pred 3tyz ze strasne mala sanca skoro ziadna kedze je tak uzky krcok a teraz toto

bejka90
10. apr 2023

@iamkate dakujeme 🙂 no dufajme ze nam to dobre dopadne..... a ze sa k nam budu pridavat stale dalsie a dalsie clenky 🙂

kakatulik
10. apr 2023

@katkaholiova inak , mňa by zaujímalo, že ako prišiel pri bežnom vyšetrení na to,že máš úzky krcok. Nejako ho dilatoval,alebo čo?

katkaholiova
10. apr 2023

@kakatulik bral ster pro preventivke

kakatulik
10. apr 2023

@kakatulik aha,tak to iba opticky usúdile....ono v LF je asi prirodzene zúžený....tak ale stacilo....

kakatulik
10. apr 2023

@katkaholiova tá správa patrila tebe 😊

iamkate
10. apr 2023

@katkaholiova bude rad, ked uvidi ako sa ty tesis zmakne aj on 😊 a doktor teda bude pozerat ze to vyslo po tych jeho slovach 😁

patulka2
10. apr 2023

Dievčatá po dlhšej dobe som sem nakukla a teda skoro som odpadla koľko prevažne pozitívnych správ.. Gratulujem Vám a držím Vám palce ❤