Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova aj ty sa pridaj do skupiny ;)
@bejka90 neviem najst
@katkaholiova na uvodnej stranke si kiknina zoznam skupin a ptoom ti otvori zoznam for alebo skupin tam klikmes zas na skupiny a do lupy napis decembrovky
@katkaholiova ja som oktobrovky tiez nevedela najst, skus si doplnit do profilu datum porodu a ze si v ocakavani, automaticky ta tam hodi ;)
@katkaholiova nádhera
@katkaholiova wow....inak ma napadlo, že tvoji chalani sú tiež drcembrovi....
@katkaholiova super Kati 🙏
@kakatulik presne 24.12
Tak dievčatá som na pohotovosti, nemôžem ani prehĺtať a mám biele mandle asi sa nevyhneme antb. dúfam že neublížim babu 😭
@katkaholiova wau, nádhera ❤️
@bejka90
@zojeva
@katkaholiova dievcata, nakukla som sem a tu take prekvapko ze 3 tehotne 😍🥰👏 blahozelam a drzim palce nech vsetko dobre dopadne ✊
Katka, teba si tak najviac pamatam, viac krat som ti videla ducha na teste, tesim sa s tebou 😊riadna ciarka, hadam nebudu zas dvojcata😅
@iamkate boze chran.este cakam aka bude reakcia.kedze uz povedal ze nechce uz je stary a ja som sa zmierila kedze dr povedal pred 3tyz ze strasne mala sanca skoro ziadna kedze je tak uzky krcok a teraz toto
@katkaholiova inak , mňa by zaujímalo, že ako prišiel pri bežnom vyšetrení na to,že máš úzky krcok. Nejako ho dilatoval,alebo čo?
@kakatulik bral ster pro preventivke
@katkaholiova tá správa patrila tebe 😊
@katkaholiova bude rad, ked uvidi ako sa ty tesis zmakne aj on 😊 a doktor teda bude pozerat ze to vyslo po tych jeho slovach 😁
Dievčatá po dlhšej dobe som sem nakukla a teda skoro som odpadla koľko prevažne pozitívnych správ.. Gratulujem Vám a držím Vám palce ❤

@zojeva no vidis gratulujem