icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
12. apr 2023

@saxano2222 aha tak to ma mrzi. To ti verim ze o to s aclovek viac boji ked si nieco take prezije :,( ale teraz to uz dotiahnete pekne do konca 🙂 n oja mam pre starych rodicov kupene stieracie zreby ako aj manzel dostal :D takze tak im to chceme potom "povedat"

bejka90
12. apr 2023

@majoralka ahojkiiii mne sa tiez zda ze sa tam nejaky fliacik ukazuje...skoda ze nemas ten test slunicko ked ten ma majbiac farbica alebo mne top test ukazal tiez tak lepsie ako ine... tak dufam ze s ak nam pridas 🙂 ten pokles je v pohode este si vysoko

majoralka
12. apr 2023

Takto je teraz po uschnutí 💁‍♀️ aj keď sa nemá odčítať keď uschne, ale aj tak…
@marinecka95 uvidime zajtra či sa viac ukáže 🙂
@bejka90 idem pozrieť kde sa dá kúpiť to sluníčko…

bejka90
12. apr 2023

@majoralka po uschnuti lepsie vidno 🙂 no pozri pozro viem ze v niektorej drogerke ale ked som ja muza poslala tak nemali a ja som ich este neskusala ale uz dufam ani nebudem musiet...a ked nie tak top test podla mna tiez 🙂 nechcela som mu prve dni verit ale teraz vidim ze je krajsi ako dr.max alebo in time napr :D

majoralka
12. apr 2023

@bejka90 objednala som cez eshop, nedá sa mi behať s dcérkou po drogerkach, je po kiahnach. Zajtra skúsim rano dr.max a piatok zas na porovnanie tento mamatest a uvidime…

majulka098
12. apr 2023

@majoralka tak mne ukázal ako prvý dr.max na 11dpo, ale vzhľadom na to, že som po pol min hneď vyliala moč, tak sluníčko som nakoniec použila až poobede a ukázal veru silnejšiu čiarku, ale mne pekne silnela aj u dr.max každý deň a poobede som robila zo sluníčka teda už potom ... A majú ho v tete drogérii 🙂 ale keď som to oznamovala chlapovi, ten samozrejme, že to slabulinká čiarka, že to nič nie je 😅 ten už teraz ako berie, že niečo, ale čakáme na sono na pondelok, aby bolo na správnom mieste a srdiečko bilo, aj keď jeho rodičia a jeho brat s manželkou to vedia, z rodiny ešte ale nik iný

bejka90
12. apr 2023

@majulka098 mne dr max nejak zastal od 14-16 dpo akoby narovnako... a akurat mi aj dosli takze uz som viac nekupila vcera a dnes som urobila top test tam je krajsia ciarka .... ale uz koncim lebo to zbytocne stresy su z toho len.. v nedelu urobim posledny digi dufam ze mi ukaze 3+to budem 22dpo a budem spokojna

marinecka95
12. apr 2023

@majoralka vidnooo 🙂

majoralka
12. apr 2023

@majulka098 držím palce na pondelok 🤞 viem, že máš prehliadku 17teho 😇 zajtra ráno skúsim zas dr.max či ten ukáže 😊
@marinecka95 áno vidno aj za mokra aj za sucha, ale tak som nohami na zemi 🙂 čakám ďalej 😂 a ty ako teraz?

marinecka95
12. apr 2023

@majoralka čakám MS 🙂 dnes som 21DC, ideme vkladať 😍
Držím palce, nech silnie 🙂

kakatulik
12. apr 2023

@katkaholiova no akooo 😉

zojeva
12. apr 2023

@bejka90 kedy ides k Dr ? ☺️ Ja som stále chorá. A idem až budúci týždeň štvrtok. Ale nemeriam netestujem.
@katkaholiova ako dopadla krv ?

bejka90
12. apr 2023

@zojeva no to este neviem kedze pojdem k novemu a mam len v piatok volat na termin tak uvidime kedy mi da 🙂 ja som dnes este urobila posledny test ale uz kaslem na to lebo len stresujem ci silnie alebo je rovnaka :( v nedelu si urobim digi na ukludnenie duse ze tam ukaze viac ako 1-2 :D ja inak tiez stale citim hrdlo a rano som aj kaslat zacala ale nastastie nic hrozne... priznaky nemam zqtial ziadne takze sa ani necitim nejak tehotne...len mi obcas akosi nafukne brucho ze vyzera ako v 4.mesiaci ale potom zas splasne tak neviem ci pomalsie travenie alebo preco :D

majoralka
12. apr 2023

@bejka90 😀 zajtra mi prídu tie testy slunicko 👏 môžem testovať do aleluja 👏🙈 ak bude teda dôvod a ráno neklesne teplota na “bod mrazu” 🤣😂

bejka90
12. apr 2023

@majoralka jeee suppper tak som zvedavaa dufam ze ukaze krajsie ako mamatest ;)))

majoralka
12. apr 2023

@bejka90 rano si dam len kavu a nebudem cikat pokial neprídu 🤣

bejka90
12. apr 2023

@majoralka ved si odloz ni3kde do misky moc :D to ani kavu by si asi nemala nech sa neriedi :D

majoralka
12. apr 2023

@bejka90 to ma nenapadlo 🙈 Ok, odložím si ten prvý, ak teda bude aj teplota spolupracovať 🤞

majoralka
13. apr 2023

Bre ranko 🙋‍♀️ zasa som klesla, tak nemá ani význam robiť test 😔

majoralka
13. apr 2023

@bejka90 ešte som bola v pyžame, keď vola kuriér 😃 tak mám doma aj to sluníčko test - a nič….
MS sa blíži, bolí ma podbruško, aj hlava…

bejka90
13. apr 2023

@majoralka joj skoda :( no inak ja preto som maxa vtedy odporucala urobit lebo tie mamatesty mam pocit ze uz takisto duchuju ako aj pepino :( nevadi ked nie teraz tak nabuduce to vyjde ;)

majoralka
13. apr 2023

@bejka90 ďakujem 👋 ideme do ďalšieho kola 😃 len aby prišla MS

marinecka95
13. apr 2023

@majoralka och, no na tom včera bolo naozaj vidno.

majoralka
13. apr 2023

@marinecka95 ja viem 🥺

aleskandra
13. apr 2023

@katkaholiova ahoj, no ako? Uz mas vysledky?? 💕

kakatulik
13. apr 2023

@aleskandra tiež napäto čakám. Akosi nás napína 🥺

aleskandra
13. apr 2023

@kakatulik 🙏🙏 bože, dufam, ze je vsetko v poriadku 🙄🙏🙏🙏

zojeva
13. apr 2023

@aleskandra dlho neodpísala veru, čakáme všetky napäto <3
@aleskandra

bejka90
13. apr 2023

@zojeva aj ja cakam :( nodufam ze ma dobre spravy

majoralka
13. apr 2023

Aj ja som veru myslela na ňu, že sa neozvala keď jej mali prísť výsledky z krvi…