Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Takto je teraz po uschnutí 💁♀️ aj keď sa nemá odčítať keď uschne, ale aj tak…
@marinecka95 uvidime zajtra či sa viac ukáže 🙂
@bejka90 idem pozrieť kde sa dá kúpiť to sluníčko…
@majoralka po uschnuti lepsie vidno 🙂 no pozri pozro viem ze v niektorej drogerke ale ked som ja muza poslala tak nemali a ja som ich este neskusala ale uz dufam ani nebudem musiet...a ked nie tak top test podla mna tiez 🙂 nechcela som mu prve dni verit ale teraz vidim ze je krajsi ako dr.max alebo in time napr :D
@majoralka tak mne ukázal ako prvý dr.max na 11dpo, ale vzhľadom na to, že som po pol min hneď vyliala moč, tak sluníčko som nakoniec použila až poobede a ukázal veru silnejšiu čiarku, ale mne pekne silnela aj u dr.max každý deň a poobede som robila zo sluníčka teda už potom ... A majú ho v tete drogérii 🙂 ale keď som to oznamovala chlapovi, ten samozrejme, že to slabulinká čiarka, že to nič nie je 😅 ten už teraz ako berie, že niečo, ale čakáme na sono na pondelok, aby bolo na správnom mieste a srdiečko bilo, aj keď jeho rodičia a jeho brat s manželkou to vedia, z rodiny ešte ale nik iný
@majulka098 mne dr max nejak zastal od 14-16 dpo akoby narovnako... a akurat mi aj dosli takze uz som viac nekupila vcera a dnes som urobila top test tam je krajsia ciarka .... ale uz koncim lebo to zbytocne stresy su z toho len.. v nedelu urobim posledny digi dufam ze mi ukaze 3+to budem 22dpo a budem spokojna
@majoralka vidnooo 🙂
@majulka098 držím palce na pondelok 🤞 viem, že máš prehliadku 17teho 😇 zajtra ráno skúsim zas dr.max či ten ukáže 😊
@marinecka95 áno vidno aj za mokra aj za sucha, ale tak som nohami na zemi 🙂 čakám ďalej 😂 a ty ako teraz?
@majoralka čakám MS 🙂 dnes som 21DC, ideme vkladať 😍
Držím palce, nech silnie 🙂
@katkaholiova no akooo 😉
@bejka90 kedy ides k Dr ? ☺️ Ja som stále chorá. A idem až budúci týždeň štvrtok. Ale nemeriam netestujem.
@katkaholiova ako dopadla krv ?
@zojeva no to este neviem kedze pojdem k novemu a mam len v piatok volat na termin tak uvidime kedy mi da 🙂 ja som dnes este urobila posledny test ale uz kaslem na to lebo len stresujem ci silnie alebo je rovnaka :( v nedelu si urobim digi na ukludnenie duse ze tam ukaze viac ako 1-2 :D ja inak tiez stale citim hrdlo a rano som aj kaslat zacala ale nastastie nic hrozne... priznaky nemam zqtial ziadne takze sa ani necitim nejak tehotne...len mi obcas akosi nafukne brucho ze vyzera ako v 4.mesiaci ale potom zas splasne tak neviem ci pomalsie travenie alebo preco :D
@majoralka och, no na tom včera bolo naozaj vidno.
@marinecka95 ja viem 🥺
@katkaholiova ahoj, no ako? Uz mas vysledky?? 💕
@aleskandra tiež napäto čakám. Akosi nás napína 🥺
@kakatulik 🙏🙏 bože, dufam, ze je vsetko v poriadku 🙄🙏🙏🙏
@aleskandra dlho neodpísala veru, čakáme všetky napäto <3
@aleskandra
Aj ja som veru myslela na ňu, že sa neozvala keď jej mali prísť výsledky z krvi…

@saxano2222 aha tak to ma mrzi. To ti verim ze o to s aclovek viac boji ked si nieco take prezije :,( ale teraz to uz dotiahnete pekne do konca 🙂 n oja mam pre starych rodicov kupene stieracie zreby ako aj manzel dostal :D takze tak im to chceme potom "povedat"