Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte..dlhsie som nic nepridala,ale teda hlasim opäť ms,dnes 2dc 😔 v utorok idem konecne ku gyn,tak snad sa veci pohnu...sledujem Vas tu,tesim sa s Vami s kazdou ktorej to vyslo a silno drzim prsty do uspesnych koncov ☺️🍀
Keďže som meranie prerušila, hodnoty nemajú moc výpovednú hodnotu ale držia sa hore. Teoreticky išlo o ovu na 22DC.
Dnes som skúsila test, čosi sa mi tam marí aj keď na teste pepino a Mamatest (viem, že duchuju).
Ukážu nasledujúce dni 😃
Mám aj krvný, vyskúšam zajtra alebo v sobotu
@marinecka95 ukaz foto ;)))
@marinecka95 na oboch vidim 🙊
@iamkate veď aj ja 🫣 ja to nechápem, za 5 rokov som otehotnela len 4x spontánne. A teraz každý mesiac pomaly 😃
No uvidíme zajtra čo povedia testy. Skusim aj krvný 😝
Ahojte.tak ja po vcerajsej kontrole som volala na vysledky krvi, tak hcg mam 3700. Tak snad je to ok... a dalsiu kontrolu mam 3.5. Hadam uz aj uvidime plod so srdieckom :( lebo po vcerajsku som trochu v neistote ci je vsetko ok :(
@bejka90 sledujem ťa vlastne už od tvojej poslednej ms.. :D a prosím ťa, už sa nestresuj .. 🙂 všetko je tak ako má byť.. 🙂 myslím, že si spomínala že si v 6tt - minimálna hodnota je 1080, takže vôbec nie si nízko, si v norme.. 🙂 teš sa a užívaj si 🙂
inak baby tehuľky (tento mesiac je vás tu dosť 🙂 ) ak náhodou rozmýšľate, za čo kúpiť výbavičku, tak môžete predávať svoje pozitívne tehotenské testy.. :D :D práve teraz som jeden takýto inzerát videla na nete... pani predáva pozitívny test za 18€ :D celkom dobrý kšeft
@sajmonka_1216 tak ja neviem preco sa tolko stresujem pri prvom synovi nic som neriesila ale odkedy citam tu co vsetko sa moze stat tak asi mi to velmi neprospelo :( najskor tie teploty... potom pomaly tmavnuce testy :D potom som si myslela ze aspon dr ma konecne upokoji a etse horsie spravil :D sle tak verim no ze hcg vravela aj sestricka z eje vysoke takze by to malo byt ok....sa snazim ukludnit.... a ziadne rpiznaky nemam pri synovi som uz mala v taky cas :D no ale uz neriesim pockam co budr o 2 tyzdne a hadam budem mat uz pokoj na dusi bo sa zblaznim potom urcite :D a dik za typ na biznis :D
@bejka90 ja som 1x do 6tt nevedela, že som tehotná, tiež žiadne príznaky ale je fakt že som vtedy nebola na MK, inak by som sa asi tiež stresovala rôznymi MA, biochemickým a pod.. otestovala som raz a hotovo... len škoda že digitálnym clearblue a ten zmizol a nemám okrem fotky žiadnu pamiatku :D fakt asi škodí príliš veľa čítania.. :D
ja teraz takto čítam o hliene v tehotenstve a pred ms, nakoľko som ešte netestovala, lenže tento mesiac je úplne iný... a aj tak som sa nič nedozvedela, lebo každý to má inak.. :D zbytočne sa stresujem
@sajmonka_1216 ved ja tiez tak... vtedy som len zacala s meranim bt a hend to aj vyslo :D urobila.som test 10dpo bol biely tak ja ze.nic z.toho tu mi pisali baby zr este sa moze ukazat..tak som skusila 14dpo a bolo to tam :D a ptoom som bola uz len v tej nasej skupine tehotnych... ale teraz ked tu rok strasim tak uz vselico mozne som tu citala :D tak musime zahodit stres niekde daleko a uzivat si zivot
@bejka90 ja to mám uplneee naopak, pri synovi strašný stres stále som rozmýšľala , že čo čo je zle, teraz vôbec. Vôbec sa nestresuj 💕Dr. povedala len, že zodpovedá veľkosť podľa ovulácie čo som jej povedala, mne ani krv nebrala len že 5.5 kontrola ☺️ Neboj sa ja tiež zatiaľ bez príznakov a rada by som keby to tak ostalo lebo prvé tehotenstvo katastrofa, ako mi zle bývalo
@bejka90 ja som mala tiez tak..bola som prvykrat 5+6 tt a bol vidiet len gestacny vak..az o 2 tyzdne bol plod aj so ❤️..dolezite ze je to v maternici to mi povedala dr.a zvysok zodpovedal ovulacii..urcite to bude ok🙏
Ahojtee...robil vam tehotensky test slunicko falosnych duchov??? A mozem byt tehotna ked som.mala nizku bazalnu??? 16 dni mi meskaa ms od poslednej tabletky duphaston....bazalku som raz merala raz nemerala bola velka noc nebola som doma....a duch je tam taky akoze celkom dost vidiet ze nemusim ho tam nejak nasilu hladat :🙂..som si ho robila pred chvilou som nevydrzala do rana.
@marinecka95 vidím na všetkých, veľmi držím palce 🙂 ráno ešte urob test a choď aj na krv... predsa ide víkend... 🙏
@iam24 áno, pôjdem určite. Ráno testujem a idem na krv. Už som písala aj sestričke (známa 😄)
Ak bude hcg pozit ihneď na infúziu … to musím vybaviť v nemocnici lebo do centra sa mi nechce ísť 2 hodiny 😵💫
@marinecka95 vidno aj na krvnom 🙏🥰 drzim palce nech to uz fakt vide ✊ som ti aj chcela napisat ze si teraz plodna ako jablon, co raz tu kuknem mas pozit. testy 😅
@iamkate veru plodná ako jabloň, snáď toto “jabĺčko” už s nami zostane. Trošku sa obavám, že ide víkend ako to s tými infuziami dopadne ale tak snáď mi ju niekde pichnu 🙏
@marinecka95
na poslednych nieco vidno. drzim palce 🙂 to by bola bomba ze akurat pred vkladom by vyslo ❤️ daj vediet ked budes mat vyskedky. budem na teba mysliet 🙏🏻
@dena12345678910
nemam skusenosti s tymito testami a na foto to nie je az tak dobre vidno.
no ak vidis ducha teraz skus rano z koncentrovaneh omocu, to by uz mohlo byt jasnejsie 👍🏻
@saxano2222 no skusim este rano...lebo uz ma ide porazit z toho neviem co si mam uz myslet :D
@saxano2222 ďakujem. Ono to v podstate vyšlo už viac krát spontánne ale vždy …
Vklad som mala minulý rok v máji, júni a odvtedy sme mali prestávku, vyšetrení som absolvovala veľa, podarilo sa odvtedy 3x ale biochem. Tento krát sa to chystám podchytiť naozaj skoro, dnes som pravdepodobne len 7DPO. Uvidíme teda čo povie zajtrajšok

@zojeva ďakujem ti 😊