icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sajmonka_1216
2. júl 2023

@aga1997 no to keby bol pozitívny tak by to bol asi zázrak 😁 tento mesiac sa mi ovu posunula oveľa skôr a nestihli sme to využiť, ani som ešte nezačala testovat.. takze čakám kedy konečne príde ms, aby prišla ďalšia šanca 😁

aga1997
2. júl 2023

@sajmonka_1216 ano kukala som ze ste velmi nevystihli ale po tak dlhej dobe vysokej teploty by som asi skúsila možno nejaký posledný mohikán ostal 🤣

duska1996
4. júl 2023

@rybkaa u mňa tento cyklus vyzerá akosi všelijako, minulý som vedela presne kedy bola ovulácia ...tento cyklus je pre mňa začarovaný ...

patkajj
4. júl 2023

@bejka90 ahojky, ja som po všetkých možných vyšetreniach, už čakám len na hematologiu. Výsledky z infektologie boli všetko negatívne, uvidim čo bude z reproimuno, tam by mali byt výsledky za dva týždne. Čakám na prvú ms každým dnom a rozmýšľam či sa ideme do toho pustiť aj bez výsledkov z repro, či idem začať brat inofolic alebo nie, koncom mesiaca ideme na dovolenku odkiaľ by sme si mohli doniesť malý prívesok 😞 🙂 a ty ako

mimuska328
4. júl 2023

@patkajj ahoj môžem sa ťa opýtať? Na tú reproimunologiu si nepotrebovala čakať 8 týždňov od potratu ? Lebo ja som mala termín až 8 týždňov od kyretu ale musím ísť na operáciu a tam sa mi to tiež posunie o tých ďalších 8 týždňov.. ideme do Nr

majoralka
4. júl 2023

Ahojte, dnes som 1dc a ďalšiu MS mám dostať 31.7. chodí mi +- deň a 31.7. ideme na wellnes dovolenku do Tatier 🤣🙈😂 poradíte ako oddialiť alebo privolať skôr MS, keďže “asi” neotehotniem? 🤣

saxano2222
4. júl 2023

@patkajj
inofolic urcite mozes zacat brat bez ohladu na vysledky, mas tam vitaminy kys list. inozitol… urcite nic kontraindikacne
nabudis telo opätovne
@mimuska328
dievcata ja som bola tiez v NR asi 2-3mesiace po porode (strata v 20tt), nic mi nezistili. ale kazala mi prist ak znovu otehotniem a predstavte si, az tam vyskocili nejake hodnoty, tak potom s apytajte aj na to, ci opätovne testy robit, ale to vam dr napise do spravy urcite. Je razna a vyjadruje sa odborne co je obvas narocne rozumiet, ale povazujem ju za odbornicku, čo vie čo robí.
Držím vam palce 😜🙃

mimuska328
4. júl 2023

@saxano2222 ja si myslím že u mňa bude iný problém ale pre istotu chceme ísť aj na tú reproimunologiu že či tam náhodou niečo nezistia. A ďakujem ti za recenziu 🙏

bejka90
4. júl 2023

@patkajj ahojki.no tak drzim palce nech su dobre vysledky. Ja som nebola na ziadnych vysetreniach kedze povedal ze to pri prvom potrate nieje potrebne tak verim ze sa nabuduce podari 🙂 ja som nala 1.ms tyzden po kyrete a teraz som akurat 5dc takze cakam kedy mi skonci ms a ideme pracovat 🙂 v septembri nastupujem do prace po materskej nap ol roka haldaju zastup tak snad to nejak vsetko dobre dopadne :D aj maleho nastup do skolky. Moja praca a otehotnenie.... a ked sa podari tak nech mi nieje nejak exrra zle nech to tam ten pol rok vydrzim bo ma zaskrtia :D tak si drzme palce navzajom 🙂 my idmee 19teho na 5 dni na dovolenku tak ratam zeby som mala byt tesne po ovu 🙂 a potom nastane zas "nekonecne cakanie" ale som rada ze si sa ozvala 🙂)) ja inak beriem od zaciatku juna cistu kyselinu listovu

bejka90
4. júl 2023

@majoralka ahojcek. Fu tak jedine otehotniet :D ale ne tak oddialit kozes norethisteronom a privolat neviem vela cerveneho vina pit uz od teraz :D

patkajj
4. júl 2023

@mimuska328 ja som bola v Adle v Prešove 3 týždne po samočistení, písala som aj sestričke či nebude vadiť že tak skoro, povedala mi, že ak sa cítim dobre tak kludne môžem prísť.

patkajj
4. júl 2023

@bejka90 mňa moja poslala už po prvom na hemato a na infekčné. Vtedy nič nezistili a teraz uvidíme. Povedala že sa budú priebežne ozývať s výsledkami tak som zvedavá. Ja som už 2 mesiace nemerala už mi to aj chyba 🤨 ale ráno na to vždy zabudnem. Ja som prestala brat na par dni a zasa beriem už len do toho zasa nabehnúť.

bejka90
4. júl 2023

@patkajj no al by sa nedaj boze stalo 2x ze pptratim tak mu poviem nech ma posle kde treba... ale.teraz ti neberiem nejak "tragicky" ked clovek pocuva na akzdom rohu ze je to bezne :( ja som merala asi tyzden :D par dni po ovu som zacala len ci uz mam poovulacne teploty a skakalo mi to riadne tak hadam to nevadi:( a teraz sa neviem rozhodnut ci merat alebo nie :D nechcela som sa tym stresovat takze uvidim..ale aj mne to meranie normalne chyba to kazdoranne "vzruso" :D

majoralka
4. júl 2023

@bejka90 😂 tak otehotnieť by bolo to naj 😄 čítam o tom Norethisterone a mám strach, či mi to nerozhádže cyklus 😶 ale asi zavolám doktorke pred dovčou a uvidím, čo mi poradí a či mi ho predpíše

bejka90
4. júl 2023

@majoralka ja som ho asi len1x brala a nepamatam zeby mi rozhadzalcyjlus...ale.to uz bolo dost davno

dena12345678910
Autor odpoveď zmazal
duska1996
7. júl 2023

Ahojte dnes som 36DC, mávam dlhšie cyklusy do MS mi ostáva nejakých 6 dní...môj graf vyzerá nejako takto, nevyznám sa veľmi v tom. Dnes som si našla taký číry, mliečny výtok ( bolo ho fakt hojne čo som sa zľakla ) nezvyknem ho mat pred MS ...Sama si neviem akosi rady 🤷🏼 príznaky pms nemám zatiaľ žiadne, no ani tehotno sa necítim. Neviete čo môžem vyčítať z grafu ? Ďakujem, užívam kyselinu listovú cca 2 cyklus keďže sa snažíme, chceme bábo...

zojeva
7. júl 2023

@duska1996 mne to príde, že ovulacia ešte nebola podľa teplôt, nie je dodržané 3 teploty po 6 nízkych, mali by byt poovulacne vyššie ako predovulacne, ale spoliehala by som sa aj na výtok, prípadne iné znaky ovulácie, lebo graf hovorí podľa mna že nebola alebo akurát bola

duska1996
7. júl 2023

@zojeva sama som z toho blázon takže neviem 🤷🏼 ...ale ďakujem za názor 🙏

julianka007
9. júl 2023

Dnes 9DPO (neviem prečo mi to vyznačilo prerušovanou čiarou 🤷 podľa teplôt je to zrejmé podľa mňa) do ovulky sme sa netrafili úplne presne, ale mňa už svrbí ruka na testovanie 😂 je tu niekto kto je podobný DPO a netrpezlivo čaká so mnou? aj keď dnes pokles, ale myslím, že to ešte nič neznamená. Cyklus mám 25 dňový.

bejka90
9. júl 2023

@zojeva ahojcek noco ako sa mas?ako pokracujes?bola si na tej operacii?

zojeva
9. júl 2023

@bejka90 ahoj ☺️ letí ten čas už končím 17tt, nebola som nakoniec. Zhodnotil primár, že sledovať a radšej nechať tak, takze len sledujú. Ale spôsobuje to bolesti niekedy. Boli sme na morfo sone v 12tt takze dvojcievny pupocnik miesto troj, ale inak v poriadku na ďalšie morfo idem 24.7 ☺️ ty sa máš ako ? Čistili ta teda dva krát nakoniec ?

bejka90
9. júl 2023

@zojeva fiiiha uz koncis 17tt? Tak to naozaj brutalne leti.... tak dobre ze ta nemuseli operovat som rada🙂 a co je ten dvojcievny pupocnik? Aaa pohlavie este nevedeli povedat? Ale hlavne ze je vsetko v poriadku. A ano mna 2x vtedy cistili, akurat mi dnes skoncil konecne ms po 9tich dnoch takze som dnes 10dc a zacinam obcas citit podbrusko takze sa bude chystat ovu som zvedava kedy kedze u mna tak neskorzvykla byt posledne cykly, ale ideme na to a snad sa coskoro podari ;)

zojeva
9. júl 2023

@bejka90 vieš čo, že byť normálne 3 cievny tuším, akože jedna cieva k babetku a dve od a ja mám jednu tam a jednu spat, ale Grochal povedal, že ne je to take zriedkavé a ostatne parametre boli našťastie v poriadku. Pohlavie nevieme a počkáme si do pôrodu asi uz aj pri tom všetkom som rada, že je všetko ok ❤️ riesim si porod v CR ešte sj lebo syna mi pri pôrode skoro zabili takze mám celkom traumu…
Čoskoro sa podarí určite ❤️ nabehne to na správnu koľaj a pôjde to leto tuti muti v letné večere a bude to 😅😍

dena12345678910
10. júl 2023

@julianka007 ahoj ja som 7DPO...neviem ako vydrzim do soboty alebo nedele aby som testovala 🤣....teplota sami zatial drzi 36.74...tak uvidime ..drzim ti palce🙂

bejka90
10. júl 2023

@zojeva och to ani nehovor ze mas taku strasnu skusenost pane boze to ma mrzi :( esteze to dobre dopadlo.... tak hej ide leto tak to musime vyuzit naplno ;D

julianka007
13. júl 2023

@dena12345678910 žiaľ mne už teplota klesla, tak očakávam už MS, ale tebe držím palce. Už som si myslela, že v tejto skupine už nieje po tých rokoch nikto kto ešte čaká na // svoje koľajnice. Ale bodaj by to tak aj bolo, že už každá čakáme 🙏

bejka90
13. júl 2023

@julianka007 ja cakam na ovu 🙂 uz 3dni ma boli podbrusko jak slak. A konecne 1x v zivote mi aj ovu testy tmavnu :D tebe velmi klesla teplota?

dena12345678910
13. júl 2023

@julianka007 ahaa a aku mas teplotu?...mne sa este drzii mala som tiez pokles a dnes zasa stupla...zajtra alebo v sobotu skusim test ...myslim ze nas tu je este dost veľa ktore cakame 🙂 ale uz dlho ziadna nepridala pozitivny test..sa to tu nejako zastavilo 🙂

julianka007
13. júl 2023

@bejka90
Ja tentoraz nerobím zatiaľ ovulacne testy. Ešte sme sa nemali v pláne snažiť o ďalšie bábätko, no mňa to už akosi tento mesiac vtiahlo. Tak uvidíme
Druhé sa nám podarilo na prvý pokus. No zdá sa, že tentoraz si na pozitívny test počkám. Je zaujímavé, že to čakanie je úplne rovnaké pri každom snažení sa.
@dena12345678910 jaaaj. Silno držím palce nech sú tam // daj nám tu potom vedieť. 🙂
Ja som daaleko daaleko pod čiarou. Dnes už bolesti v podbrušku a spinenie. Tak je to jasné. Budúci mesiac by sme mali viac vystihnúť ovulku. 😆