Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patulka2 ahoj, z tohto grafu sa teda žiadna ovulácia vyčítať nedá ☹️
@bejka90
@marinecka95 baby jaaaaa už neviem 😄 už mám z toho mišung.. ale keby ta teplota na 10dpo bola nižšia, aj by tam mensi skok bol. Dokonca appka ju dáma vyznačila. Netuším aký výtok presne bol ale vlhko v tom čase bolo 🤷♀️ jsem z teho 🦌 už…
@patulka2 skok tam je áno ale ovulacia na základe tohto grafu na 99% nebola.
Ak by ten 10DC bola tak ďalšie teploty musia byť vyššie aspoň 3 dni po šiestich dňoch nižších teplôt. Nejako takto - od 10 DC by boli teploty vyššie, tebe v grafe klesajú ďalšie dni.
@patulka2 joo tak ako pise marinecka.... 3dni po sebe vyssie ako 6 pred a tam ta teplota z toho 10dc je taka vyssia. Nepila si alkohol? :D alebo nieco ine? Zly spanok?
A druhe roavidko ktore viem je ze 3dpo ma byt vyssia teplota o 0.2 ako najvyssia teplota z tych 6 dni pred co u teba je 3dpo nizsie ako ta pred ovu :(
@marinecka95 a u vas co nove???
@bejka90 u nás? Asi ani nič 😁
Ďalšie dva vklady v máji, júni neúspešné. Zajtra končím tour the kontroly /hematologia, reprodukčná imuno, genetika/ a ideme na dovolenku. Snáď motyka vystrelí a prídeme traja 🤪
Ja som Vás tu všetky potichúčky sledovala, strašne ma mrzelo to čo ťa zasiahlo, sama som to prežila už 7x a neprajem to naozaj nikomu. Takže sa teším na pozitívne testy 😇
@patulka2 naozaj ovulacia podla grafu neprebehla. Ta aplikacia pomerne casto zle vyznaci ovulaciu. Co sa stane, ked duphaston vysadis? Nabuduce ho skus nasadit az po 3 vyssej nameranej teplote a ak budu dodrzane vsetky pravidla. Dokonca aj linia by mala byt na urobni tej teploty, ktora je z predoslych 6 - u teba je to v tomto podla mna zlom grafe 7-12 dc najvyssie. A teda na urovni 36,38 ci ako to mas. Mas naozaj pomerne nizke teploty vseobecne (pred ovulaciou su bezne)
@bejka90
@zuza265
@marinecka95 Ono takto som to myslela, že by tam ta vyššia teplota nebola. Neviem prečo tam ta jedna stúpla. Akože, malý rozdiel by tam bol ale nie až taký veľký skok. Ja mám ten Duphaston užívať 4 cykly aby sa mi upravil cyklus. Toto je druhý a dsm ešte jeden lebo potom ma čaká endokrynologicke vyšetrenie a mesiac pred by som nemala nič takéto brat. Ozaj, idem na endo a normálne pozerali na mňa že načo chcem ísť k ním keď mám krv oka 🙈
@patulka2 linia by mala byt na urovmi 36,22 ci ako mas tu teplotu na 11 dc a kedze si vyradila teplotu z 10 dc, tak vyzera, ze ovulacia prebehla. Potvrdila by to teplota na 4 dpo (keby zaokruhlujes teploty, tak to krasne vidno - ale tu to robi malo dievcat). Pretoze ak na 3 dpo klesne teplota, tak sa na potvrdenie berie teplota na 4 dpo a tu by si pri zaokruhleni mala vysiiu o 0,2 stupna. Preco si nakoniec vyradila teplotu na 10 dc?
@patulka2 a označilo ti to dobre tú ovulku?
@marinecka95 uzivaj si dovolenku 🙂 veru🙂 joj no ani nehovor ja "len" 1x som mala biochemicke a 1x teraz to Ma ale verim ze do tretice to uz vyjde..... no ale uz aj vam byto konecne mohlo vyjst lebo tolko pokusov to je vela uz aj na kona :( tak?e vratte sa aj vy z dovolenky s pozitivnym testom hih
@sajmonka_1216
@zuza265 ja neviem ale vlhkejšie som mala vtedy ako vyznačilo. Teraz práveže sucho i keď včera a dnes ms podbruško boli. Lenže od 15dc užívam ráno a večer Duphaston. Ten nezabráni ovulácii ? Ja ho užívam na úpravu cyklu ale čo som si všimla, niektoré baby si ho dávajú až po ovu. Nemá na tu ovu vplyv ???
No čo dievčata co mate nove ako pokracujete 🙂...ja som uz po ovu teda ak prebehla ...a nakazali mi v car 13.8. skusit test..tak toto bude nekonecne cakanie ..veď to všetky poznáme 😃
@dena12345678910 ja sa tu len tak pripojim, ale ked uz citam..😂 ja som 5 dpo… viem to len preto, ze som merala cyklus kvoli tomu, ze sa mi po biochemickom zmenil uplne cyklus a mam ist na preventivku - chcela som to doktorovi preukazat ako ho mavam inak a kratky atd a ono to vyzera, ze po 7 mesiacoch je prvy krat just normalny😂😂😂 to ako naschval.
@dena12345678910 ja cakam na ovu som len 10dc :D takze este nic zaujimave ;) no tak onedlho testujete aj so @zuza265 ;)
@zuza265 no tak som zvedava ci sa podarilo..kedy budes testovat? 🙂
@zuza265 toto úplne presne poznám celý život 27-35 a aj niekedy dlhšie a just keď som išla k doktorovi na HP a preventívku tak ovulácia na 14dc a ms 28dc čo je podľa neho ukážkový cyklus.. jasné tabuľkový a keď som otehotnela tak obidva krát ovulácia na 17-18dc. A teraz po kyrete úplne rozhádzané proste celé zle :(
@bejka90 stale len cakama na ms na ovu na testy a stale dokola 🤣🤣🤣....no uvidime co nastestujeme tento mesiac...snad uz niektora uspesne 🙂

Tak ja som bola dnes v car na sono mala som konecne 19 mm folikul dnes picham injekciu na ovulaciu...a uz len cakat 😀😀