Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dena12345678910 a nebude to len tym, ze tieto su ina znacka a kazde testy maju ine mnozstvo farbiva?
@dena12345678910 a ako si dopadla na odberoch???
@dena12345678910 tieto, čo si dávala poslednej, majú menej farbiva, vyskúšané osobne
@dena12345678910 určite
By som neporovnavala rôzne značky. Nedávno som tu aj ja dávala obrovský rozdiel medzi rôznymi značkami. Neoplatí sa testovať inou značkou, pretože to môže len stresy narobiť.
@majulka098 no hrozne testy uz to nebudem kupovat
@julianka007 no na porovnanie v ten isty den robene dole woman secret a horny slniecko
@dena12345678910 presne ako ja som robila na 14 DPO spodný dokonca ani nieje z ranného moču...
Ale hlavné je, že slniečko vyšlo ako sa patrí... Tak už len nech silnie, rastie, drží sa a je zdravé 🙏🥰🥰🥰🥰
@adules akurat mi volali ze je ta hladina hcg zvysena trocha ale ze malo ze podla toho sa neda potvrdit tehotenstvo tak ze pondelok zasa na krv.
@dena12345678910 a povedali ti aj hodnotu???
@adules to mi nepovedala mna to ani nenapadlo sa spytat veru ..vcera som bola asi 13 dpo....a dnes sami zda test bledsi ...snad to nic neznamena
@dena12345678910 skús sa ukľudniť, lebo tvoja nervozita ničomu neprospieva, držím palceky nech je všetko ako má byť.
@dena12345678910 ja som bola v tom, že WS budú dobré testy, ale tiež som sa sekla ... Ukazovali mi čiarky ale omnoho svetlejšie ako na dr.max a o slniečku ani nehovorím, tam tie čiarky kričali pomaly ... Koľko si dpo? .. ja bola na 14dpo na uzv, že špiním hnedé, ružové, nie krv ale (nepredpísala mi nič, špinila som iba v práci, keďže ako fyzioterapeut pracujem fyzicky, tak ma potom v 10tt dala na PN), a samozrejme, že nevidela nič okrem 15mm sliznice, čo by už som mala byť v ischemickej fáze v tom čase a odlupovať sa a tým pádom už by mala byť nižšia, takže to vyzeralo na tehu ... Ďalšia kontrola bola vlastne na naplánovanej preventívke 3tt po tom, to už bolo aj srdiečko, to som bola v 7tt
@julianka007 slniečko som robila až podvečer, večer a vyšli vždy oveľa tmavšie ako ranný dr.max
@dena12345678910 a povedali číslo? Ja na 14dpo mala 178 iba a že tiež nemohli potvrdiť tehotenstvo v labáku s takým číslom ... Pričom do 10 sa nepovažuje za tehotenstvo ... Aktuálne začínam 25tt
@majulka098 asi dnes 13dpo alebo 14...nepovedala mi hodnotu ani nic..len ze ja hodnota nizka estw aby potvrdili tehotenstvo..a sliznicu som mala vcera na sone 17mm..a tak uvidim no nijako nicomu nezabranim
.bude ako ma byt 🙂
@dena12345678910 tak v 13-14dpo sú nízke hodnoty ešte, ide o to či obdeň sa zdvojnásobia 🙂 robia aj kontrolný? Mne nerobili ... Ale 17mm vyzerá byť ako tehu, no držím prsty
@majulka098 ale maju dovolenku takze az v pondelok na krv mam ist a zasa maju dovolenku tak az buduci stvrtok mi bude volat.
@dena12345678910 uvidíš aj ty sama ked si budeš robiť testy či tmavnú 🙂 13-14 DPO je naozaj skoro a hodnoty môžu byť nízke ja tiež začínam 23tt a na začiatku som tiež sledovala, či silnejú testy a nešla som ani na krv od strachu až potom už na sone bolo vidno dutinku aj to bolo cca 2týždne potom čo som robila prvý test a bol tam duch keby idem skôr tiež ešte nič nie je vidno...normálne sa hoď do kľudu, myslí, ako sa bejby tam pekne rozvíja a bude dobre ❤
@zojeva ale ano musim sa skludnit ..mna nahanaju na krv hned asi ked som chodila do CAR a mala.som.problem otehotniet...no dnes bol o kuscek bledsi ako vcera...tak uvidim aky bude zajtra rano 🙂
@dena12345678910 určite rob tú istú značku stále, a ja by som dodržala hodinu a pitný režim :D to stačí, že viac vody vypiješ slabší moč a hneď je test bledší 🙂 a test silnie každý druhý deň, takže kľudne rob ob deň aby si nemala taký stres 🙂
Ahojte. Tak ja dnes 7 dpo. Chcem sa opytat, ci to nieco moze znamenat, ked mam take nizke teploty v takyto den uz? Meriam 14 mesiacov w nikdy som nemala taketo nizke, tak ci to nieco znaci s progesteronom alebo nieco ine?:( ta jedna vyssia teplota bola isto ovplyvnena velmi zle som spala aj som musela vstat z postele s malym...
@bejka90 akože možno hlúposť, ale nemáš slabú batériu v teplomery ? Ja som mávala ale bežne poovulacne take nízke, a keby bol problém a progesteronom to by ti podľa mna ani nevyskocili tie poovulačne…nejaká iná zmena hocičo môže nato mat vplyv, ale podľa mna je hlavne že tie teploty máš vyššie ako pred ovuláciou
@zojeva neverim na tu baterku lebo ked som skusila len tak pocas dna tak bila cez 37 takze to by ani vtedy nevysla vyssie :D
@zuza265 hmm no neverim lebo ovu bolesti som nala 6 dni pred ovu a robila som aj testy a pozitivny som mala vtedy ked vyznacilo a aj mesiac pred som testovala a tiez mi tak vysiel pozitivn ytest v den ako vyznacilo. A to by som potom bars kratku lf mala 10 dni a takto mam 12 viac menej stale
@dena12345678910 testovala si dnes? Ako to vyzerá? Snáď čiarka smavla.
@julianka007 ahoj ano testovala som dnes...bol dnes silny test nechce mi sem fotku nacitat nevviem preco....uz nebudem testovat..pockam uz na kontrolu...a ty ako?🙂

Tak ja dnes test bledsi :(