Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dena12345678910 ach, to som rada, myslela som na teba, tak mi to nedalo 🙂 ani ja už netrstujem. Len zbytočný stres, včera som aj teplomer už odložila a tiež čakám na návštevu gyn. Mám síce až 6.9., ale snáď to dovtedy nejako prežijem. 🤣
@julianka007 takyto bol vcera dnes uz netestujem
.....no ja idem sami zda 12.9...musime vydrzat🙂
@dena12345678910 tak to ho máš perfektný. Poriadne koľajnice. 👍
Ahojte žienky, prosim Vas nemate niektora navyse Duphaston?
Dlho som tu nic nepridala, mala som blbe obdobie, do toho rozchod s piatelom atd. Všetkým ktorym to vyslo gratulujem a ostatnym nam prajem vela stastia. Mam novy vzťah, no priatel ma 40 a uz pred 8 rokmi mam zly spermiogram. Ja mam ist konecne koncom septembra na LSK chrompertubaciu a hysteroskopiu. Priatel chce ist na spermiogram a chceme riesit IVF. Žienky bola ste niektora v gyncare v NR? Zaujma ma ako dlho trva cely ten proces kym sa dostaneme k vkladu. Vzhľadom na priatelov vek nechceme dlho cakat. Dakujem za odpovede
@bejka90 aahoj aj si testovala uz ? 🙂
@dena12345678910 ahoj nie,nastastie sme boli v madarsku od piatku takze som ani nemerala ani netestovala. Ale zahtra rano skusim budem 11dpo. Ale dost ma bolia krize aj podbrusko obcas aj prsia hlavne vecer.takze bud sa nieco deje alebo mam silnejsie pms kvoli inotolicu. Uvidime.. termin ms mam v utorok ked e dobre vyznacena ovu v grafe. Takze zjatra budem mudrejsia
@bejka90 tak drzim silno palce 🙂...snad das zajtra rano nejaky pekny testik 🙂
@dena12345678910 dobre ranko. Takze teplota ide dolu takze zajtra mozem ocakavt "navstevu":( cela som ubolena joj na mna asi ten inofolic tak posobi zeby ma cely cyklus bolelo vsetko :( no a test je samozrejme biely
@bejka90 ahaaa no skoda teda :(...tak snaad o mesiac sa nieco udeje 🙂
@dena12345678910
@majoralka ms zatial nedorazila, ale uz to citim v "kostiach". Podbrusko, krize, nalada na prd :( :D
@majoralka skusala a beloba :( len ked to mam dostat tak by som najradsej uz dnes nech prejdu bolesti a vo stvrrok ideme zas na 4 dni na dovcu tak nech mi dovtedy zoslabne ms :( a nie oresne vtedy dostat. Joj.no ak je dobre vyznacena ovu tak dnes by sim mala distat a ak nahodou az o 2 dni tak aj ms az o 2 dni :( hm a uteba no ktovie ja som brala par rokov dozadu ale to si vobec nepamatam ze ci mi rozhadzal alebo nie lebo vtedy som etse bola slobodna neriesila deti a cyklus. No ale drsim prsty nech mas cim skor ovu nech mame co sledovat ;)
Ahojte.Chrcem sa poradiť viem ze už mi asi pomôže len lekár.Som objednaná na pondelok.Pred rokom som vysadila Hak.Mam.13ročného syna.S priateľom sa snažíme o mimi.Bt som.nemerala celý čas iba v novembri celý cyklus nevyšlo to tak som sklamane prestala.Na vyšetrení u gyn som bola hladinu hormónov sono stery všetko mám v poriadku.Až na tento cyklus.Ms mi chodila najprv na 26den potom 27 a posledne cykly 28.Dnes je deň 30 ms nikde.Nemerala som celý cyklus nerobila bazalne testy nechcela som sa stresovať.Nemám žiadne príznaky ani ms ani trhu ale ani pri synovi mi nič nebolo.Testujem testy negatívne skúšala som Pepino woman sekrét a clear blue Digital.Neviem či mám ešte nádej alebo budem mať nejaký zdravotný problém už som si diagnostikovali asi všetko od anovulaku po cysty 😔viem ze jasnú odpoveď mi nikto nedá iba sa chcem spýtať či niekto mal podobnú situáciu a ako to dopadlo.Ďakujem.
@zuzunka777 novembrový graf
@zuzunka777 merala si vzdy teplotu v rovbaky cas? Lebo tie trojuholniky v grafe vravia o tom ze cas merania je iny (napr. Ked zaznacis teplotu neskor po merani, ono automaticky ti dava aktualny cas)...co sa tyka ms meska ti len 2 dni urcite by som nestresovala, nemala si stresovejsie obdobie? Neuzivala si antibiotika v cykle? Nebola chora? Cokolvek moze ovplyvnit cyklus...ja mam be, srandy cykly medzi 35-80 dni a podla vsetkoho som, dokonca mame 3 rocneho syna 🙂
@ersp absolútne sinneoametam ako to bolo pri synovi viem ze vtedy som merala poctivo ale ktorý deň mi vyšiel test už netuším.ale to už bolo dávno.
@zuzunka777 ahoj mohla.si mat teraz posunutu ovulku a potom aj cyklus sa predlzi
@zuzunka777 a druha vec ze musis merat uplne v rovnsky cas nie ze raz tak sa zobudis a raz inak. Musis si dat budik kazdy den a vtedy odmerat inak je to uplne bezvyznamne
@bejka90 na obed mi vyšla slabá čiarka na teste tak uvidím ráno či zosilnie ďakujem
Caute babule, noooo mala by som byt 9dc… ALE… keď to rozviniem… ms mi prišla, mala som aj teploty nižšie, ms bola ledva 4 dni ale úplne slabá, žiadna tmavá krv ako doposiaľ.. aj minimálne množstvo.. tak som si začala na 7dc merať teplotu a teplota riadne vyššia, ešte vyššia ako mám po ovu a nie pred.. žiadne zmeny, žeby mi bolo horko alebo tak… po ms asi na 5dc ma strašne boleli prsia, boli ma spodok.. nedalo mi to, urobila som si ráno test, bol biely tak som ho hodila do kosa. Nedalo mi, poobede som ho vytiahla. Žeby farbivo alebo je tam šanca byt tehu? Prikladám aj graf tej horskej dráhy.

@bejka90 ja spekulujem len podla grafu a hodnot veru. Ved uvidis nakoniec ako sa to vyvinie 🤗