Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte baby prosím vás ako to je s tsm odpočtom keď som si merala o hodinu neskôr ? Koľko sa to ma odpočítať ? Meriavam cca 5:40-6:00 a teraz som merala 7:30 a mala sim 36,36
@katariiinkaa ahoj tak ak merias v rovnaky cas tak to vyzera nadejne,ae ked hore dole tak to nema ziadnu vypovednu hodnotu. Test si neskusala?
@bejka90 áno, meriam stále v rovnakom čase.
@bejka90 test som skúšala včera alebo predvčerom, ale negatívny.. tak neviem vôbec čo od toho čakať
Ahojte baby, chcem sa spýtať, vo štvrtok mi pichli ovitrelle, ale mne stále nestúpla BT. Neviem, či teda prebehla ovulacia. 😕 A mam začať brať duphaston, tak si nie som istá, či si ho už môžem dať.
13 DC som bola na sono, bolo vidieť folikul 17mm, mala som prísť znovu 15DC a vtedy mi pichli ovitrelle. Tak ak by som mala ovulku cca 10 DC, to by snáď na ultrazvuku videli nie?
Ahojte 🙂 mlčky vás každý deň sledujem. Ja mám rovnako tento mesiac nejaký divný. Som ani nie v strede cyklu a posledné dva dni som začala dosť špiniť ba až slabá MS s bolestami podbruška a teploty vysoké ako nikdy predtým. Predovulacnr mávam aj 36,0, poovulacne max 36,6. Neviem či to je tým že som začala užívať vitex s gynexom a nejak mi to nesadlo alebo sa len dáva cyklus dohromady po veľmi stresových dvoch mesiacoch. 🤦🏻♀️
@zuza265 Ono by to aj sedelo s tým, že som mala bolesti ovulačné, akurát nechápem, že to teda na utz nevideli, alebo teda že tam ešte folik zostal, možno ďalší. Mohli by byť dve ovulácie, jedna prirodzene a druhá po ovitrelle? V piatok v noci ma zobudili neskutočne bolesti v podbrušku, mala som za to, že je to z injekcie, ale bolelo akoby mi snáď praskol apendix, skoro som si volala záchranku. 😅 A odvtedy ma pobolieva stále. Ja som si dnes už dala duphaston, lebo je 18dc a mala som ho brať od 17dc. Tak možno ovplyvní teplotu zajtra.
@adules no ako si dopadla, testovala si? Ja som včera takto krásne spadla a potom sa dostavila MS. Budem musieť asi začať riešiť to špinenie dlhé.
@bambulka711 tak ja som mala ducha na teste, trošku v éra čo ária zosilnela, ale len trochu Ska, ale dnes ráno jemne ružový výtok jednorázovo, ale nejdem sa stresovať už testovaním mám pocit, že mi to začína už liezť na mozog. Pani príroda zariadi tak, ako to má byť. Ešte aj syn mi včera poobede ochorel čiže riešim teraz jeho. A graf je taky

Dobre ranko. No ja mam nejaky divny tento mesiac. Citim sa poovulacne ale neviem tie teploty tomu nejak nenasvedcuju ked tma nieje dodrzane pravidlo...ale je oravda ze som nastupila do prace maly do skolky a ten prvy tyzden som bola v nenormalnom strese:( a aj teraz rano ked vstavam do prace tak neviem ci je to vobec nejake hodnoverne meranie tento cyklus