Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dena12345678910 dakujem pekne ano celkomslusne silne mam aj dnes na 11dpo alebo mozno ma ten test viac farbiva
@bejka90 ukaz aky mas dnes?
@dracik07 podľa mňa ovulka mohla byť 14dc. Ale také vysoké by nemali byť tak neviem ti poradiť kde je problém,možno veľa progrestronu.
@dena12345678910 ten spodny je dnesny
@bejka90 luxusny....veľmi ti to prajem 😊😊
@dena12345678910 dakuejm pekne.akurat pozeram ze mas rovnako stare dietatko ako aj ja :D tak sme spolu v skupine oktobroviek 2020?
@bejka90 ano?? Ani neviem..ci som v tej skupine vlastne 🤣🤣 ale.mala je september 🙂
@dena12345678910 jaaaj tak moj je oktober ;D len ti pise rovnako ako aj mne pri veku :D
@bejka90 tak teraz nam to zasa vyslo skoro rovnako 😀
@dracik07 testy noc neznamenajú. Mne sa napríklad pepino ukazovali celý cyklus negatívne a ovulácia podľa teploty bola. Tento mesiac testujem dvoma druhmi. Jednu majú pomerne tmavé čiarky, pepino ledva vidno.
@bambulka711 toto nie je Pepino ale Women Secret. Doteraz som mala s nimi dobrú skusenost
@zanzilady neviem o tom, že by počas choroby sa menila hladina hcg v tele 😅 to je nejaká blbosť ... takže to skôr vyzerá na tehu
@adules tiež čakám netrpezlivo, čo @bejka90
@dracik07 no asi sa chystá telo na ovu, asi je posunutá a celý cyklus sa predĺži ... možno pri tých vyšších teplotách telo s niečím bojovalo
@majulka098 práveže som počula že pozitívny vyšiel kvôli chorobe tak ja už neviem :D ale verím že bude naozajstný aj keď všetci ma strašia že pepino robí falošne, aj keď toto mi už príde ako čiarka nie úplne ako duch 😅som stratena
@majulka098
@adules zlate ste baby ze na mna tak myslite 🙂 len ja od septembra som nastupila do prace tak ani neviem kde mi hlava stoji a v robote nemam cas mobilovat len ked pridem domov tak trosku casu si najdem na konika 🙂
@zanzilady ahoj. No ja nechcem brat nadeje, verim ze to tam bude ale skus inu znacku cim skor a bhdes na istom 🙂 mne akurat v nedelu svagrina ukazala jej pepino test a mala tam uplne ze silnu druhu ciarku a urobila po tomto test 3dalsie inej znacky a vsetky boli negativne. Takze pepino fakt s rezervou

@bejka90 krasne ciarky..konecne zasa nejake pekne testiky..😊😊