icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
17. okt 2023

@bejka90 držím prsty nech to dobre dopadne 🤞🙏

adules
17. okt 2023

@bejka90 predvčerom viac bola nadaj či ešte nestupne, ale nie, a ani to nie je pekný graf, mne sa darí otehotnieť (aj ked nie s úspešným koncom) keď mám skoro konštantné teploty

bejka90
17. okt 2023

@majulka098 dakujem 🙂 ozvem sa o tyzden po kontrole ;)

bejka90
17. okt 2023

@adules och tak to veru fakt vyzera ze to ide dole smerom :( tak snad dalsi mesiac to uz vyjde uspesne;)

patkajj
17. okt 2023

@adules taktiež, ja dnes 1DC 🙃

zuza265
18. okt 2023

@adules podla mna toto este nie je jednoznacne🤗 este to moze ist hore♥️

dracik07
19. okt 2023

Ahojte, tak dnes asi 10dpo, test negatívny. 😔

zanzilady
19. okt 2023

@dracik07 ja som aj 11dpo mala slabého ducha 🙂 skús aj zajtra ešte nič nie je stratené, teplotu máš peknú 🥰

majulka098
19. okt 2023

@dracik07 12-13 dpo je istejšie, že tam niečo bude vidno ... Ako píše @zanzilady , tiež na 11dpo som mala ducha, hoci viditeľného okom a aj na fotke, ale záleží aj od značky testu a šarže ... Testovala som dr.max ráno a poobede sluníčkom a tam boli čiarky výraznejšie

dracik07
19. okt 2023

@zanzilady
@majulka098 žienky v skupine na tom spodnom niečo vidia, ale ja som slepá ako patrón 😁 a asi to bude len kanalik
Vrchný je Top test a spodný slniečko
Dnes má doobeda dosť pichalo v pravej časti podbruška, tak si myslím že ms pomaly dáva vedieť že sa blizi

zanzilady
19. okt 2023

@dracik07 kľudne to môže byt uhniezdivanie, ja som to tiež cítila 🙂 a stále ma pobolieva brucho ako na ms 🙂

adules
19. okt 2023

@patkajj ja dnes 1dc

bejka90
19. okt 2023

@dracik07 ja an tom slniecku tiez vidim... ten ma najviac farbiva tak mozno ten nad nim este nezachytil. Ale vyzera to nadejne aj s grafom 🙂

engiii
19. okt 2023

@dracik07 10 dpo ešte nemusi byt nič mne na 10 11 neukázalo vôbec nič potom som robila až 14 dpo lebo BT neklesala a ukázala sa čiarka .graf vyzerá nádejne 🍀 držím palce

dracik07
19. okt 2023

@bejka90
@engiii ďakujem za povzbudenie 🥰🤗. Zajtra ráno ak náhodou teplota neklesne to budem 25dc/ 11dpo, tak vyskúšam a uvidím. Ale ako som písala moje vnútorné "ja" mi hovorí že ms asi pride. Aj keď nádej je až kým nepride

engiii
19. okt 2023

@dracik07 a bolesti som mala tiež ešte podotknem aj pichanie na ľavej strane ako pred ms veľmi.. ešte aj potom tie bolesti som mala 2-3 týždne ako keby ma prísť ms aj pichanie až som sa obávala a vraj je to normálne. Joj bodaj by ti to vyšlo 🍀

bejka90
19. okt 2023

@dracik07 no ja ked som mala take ms bolesti 3-4 dni pred terminom tak vtedy to vyslo 🙂 tak drzim palce nech sa k nam pridas do skupiny 🙂

dracik07
20. okt 2023

Ahojte, včera som si myslela že dnes BT klesne, ale na moje prekvapenie takto 😲

bejka90
20. okt 2023

@dracik07 a test???toto vyzera super

zanzilady
20. okt 2023

@dracik07 wooow krásny graf 🙂 ja by som testovala zas 🥰

dracik07
20. okt 2023

@bejka90
@zanzilady asi z toho nič nebude

zanzilady
20. okt 2023

@dracik07 robila si test a nič? Ani náznak ? 🥹 pridaj nám foto

dracik07
20. okt 2023

@zanzilady podľa mňa nie a zase hľadať duchov nemá význam ale toto je Mamatest (prvá z hora je original)

majulka098
20. okt 2023

@dracik07 počkaj ešte 2 dni, bude to vierohodnejšie, teraz to je fakt iba hľadanie duchov, možno sa tam čosi črtá, možno to je iba tieň, ťažko povedať ... Ale držím prsty 🤞

zanzilady
20. okt 2023

@dracik07 no na tom čiernobielym niečo vyzerá, ale predné to je hľadanie duchov. Uvidis ako to bude pokračovať. Ja som inak takúto vysokú teplotu nemala absolútne keď som zistila že som tehu 🥹

bejka90
20. okt 2023

@dracik07 tak asi naozaj uz len pockat akoze nieco slabucke vidno ale co...ukaze cas. Graf je pekny tak snad nesklame

dracik07
20. okt 2023

@zanzilady
@bejka90 podľa mňa to bol posledný výstup a zajtra začne klesať. V pondelok/ utorok by (ne)mala prísť ms.
Ako som včera písala že má doobeda pichalo v pravo v podbrušku a bolo (len) teoreticky včera uhniezdovanie tak dnes by už test ukázal slabé // či to by bolo skoro?
Koľko po uhniezdovanie by už ukázal. Pýtam sa len zo zvedavosti, falošné nádeje si nedavam

zanzilady
20. okt 2023

@dracik07 ja si myslím že som moje uhniezdivanie citila a bolo to v nedeľu vecer. A potom v utorok som už mala na teste slabú čiarku, keby som si robila o deň skôr asi tam nič nie je. Takze môže to byt skoro

engiii
20. okt 2023

@dracik07 je to 11 deň ja som mala hore tak isto na 11 dpo a test biely az na 14 dpo mi ukazala ciarka ešte meraj musíš vydržať kľudne až neskor ti môže nabehnúť ako mne 🤗🤞🍀

bejka90
20. okt 2023

@dracik07 no toto ti neviem povedat lebo ja som nejak nikdy necitila uhniezdovanie ale co som citala tak ze moze aj 3-4 dni az na to ukazat ciarku