icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
24. okt 2023

@bejka90 treba pozerať v tomto prípade na seba, ne som žiaden egoista, ani nič také, ale keď to konečne klaplo, tak by som druhých neriešila 🤔

majulka098
24. okt 2023

@bambulka711 tak to je podobný problém ako má kamoška, špinenie pred ms, aj s duphastonom ... Krátka ms, ale aj cyklus celkovo (ten tak 25 dní, 27 dní s duphastonom, lf tak do 12 dní) a ovu test bez ovitrelle ani raz nebol pozitívny .. ďakujem krásne, hneď jej to pošlem 🙂

bejka90
24. okt 2023

@majulka098 ja viem tiez som si to vravela :( a teraz som takato:( ale takverim ze to zvladnem..a kebyze nahpdou zacnem znova slinit alebo mam ine tazkosti tak uz pojdem bez vahania.ale dufam ze bude dobre uz

majulka098
24. okt 2023

@bejka90 ja som ako fyzioterapeut proste povedala, že na tú PN pôjdem, ktorú mi hneď gyn ponúkla (ambulanciu má v tej istej poliklinike, kde pracujem a pomaly všetky kolegyne sú u nej, a každú posielala na PN, jedna prv odmietla, začala krvácať v práci a gyn jej povedala, že na tú PN pôjde, aj keď povie nie), tam je to aj o psychike, ale hlavne o fyzickej záťaži ... tak držím prsty, snáď bude všetko dobré 🤞

bambulka711
24. okt 2023

@majulka098 ja mávam ovuláciu 13.deň a LF 11-12. Tento mesiac to vyzerá na ovuláciu dnes, teda 14.den a LF uvidíme. Teda dúfam, že neuvidíme 😊

majulka098
24. okt 2023

@bambulka711 držím prsty 🤞☺️

bambulka711
24. okt 2023

@majulka098 ďakujem, uvidíme, už je zamiesené, tak teraz to nekonečné čakanie 🙂

zuzka2662021
24. okt 2023

@dracik07 ja mám tiež tento mesiac zlý. Mala som stimuláciu, pichnúty ovitrelle folikul krásny na zdravej strane a nepraskol.tak som taká sklamaná zo života už neverím,že raz budem mama. Gynekolicka navrhuje na 3 mesiace antikoncepciu na oddychnutie vaječníkov a potom smer umelé oplodnenie. Strašne som dávala nádeje tomuto cyklu,som po laparke a nevyšlo to😪😪

melaniiiiia
25. okt 2023

@bejka90 ahoj. Prosím ťa na tú zrazeninu ti aj dala niečo? Ja som nemala nič, zrazenina sa stále zväčšovala až to nakoniec bohužiaľ nedopadlo dobre.
Držím ti moc prsty. Ak by si stále špinila, radšej choď na PN a kukaj na seba, nie na ostatných 🙂 Aj keď ono sa to ľahšie povie ako urobí, to poznáme 😁

zuzka2662021
25. okt 2023

@bambulka711 aj ja idem dnes k pánovi dedikovi na konzultáciu.

bambulka711
25. okt 2023

@zuzka2662021 držím palce, tiež som nad tým uvažovala, ale tento mesiac mám takýto stabilný graf, tak tomu dávam veľkú nádej. Snáď sme trafili, lebo ja mám pozitívny test vždy až v deň vyznačenej ovulácie 🤔 dlho si čakala na termín?

dracik07
25. okt 2023

Dobré ránko žienky, BT si so mňa robí dobrý deň. Dnes sa mi tak dobre spalo, že som zaspala a merala som o hodinu neskôr. Myslíte že to môže tak veľmi ovplyvniť teplotu. Mám si ju zapísať alebo nejako upraviť o ten -0,1'C? Alebo to mám nechať tak?

bambulka711
25. okt 2023

@dracik07 ja by som dala nameranú, mne to robí naozaj malý rozdiel, ktorý o ničom nevypovedá 😊

skatloka
25. okt 2023

@dracik07 ja si upravujem, aby mi vyslo na ten cas, teraz som merala dva dni o hodinu skor tak som dala +0.1 🙂 a ako to s tebou vyzera? zase sa podvihla BT?

dracik07
25. okt 2023

Toto je teda po úprave. Nameraná bola 37,03 a teraz som dala 36,93. Ale aj tak mi to skáče ako na hojdačke 🤪🤦

zanzilady
25. okt 2023

@dracik07 a test je stále negatívny? Či tam je niečo vidno ?

skatloka
25. okt 2023

@dracik07 tak to vyzera dobre 🙂 keby si to mala dostat, tak ti nevyskoci opat teplota… sup do obchodu po testy, sme zvedave ☺️

dracik07
25. okt 2023

@zanzilady už som test nerobila. Dnes 30dc/ 16dpo (asi)
Cyklus mávam 28-30 dňový. Ale LF som mala predtým 17. Potom august- september neviem. Takže je možné že príde až v piatok

zuzka2662021
25. okt 2023

@bambulka711 ale cca mesiac

zanzilady
25. okt 2023

@dracik07 mne by to nedalo neurobiť si 😂teplota aj ta včerajšie čo klesla bola stále dosť vysoká 🙂 zaujímavý graf som zvedavá že ako to bude pokračovať. A ty sa ako cítiš ?

dracik07
25. okt 2023

@zanzilady ako pred ms, len prsia má skoro nebolia. Čo je u mňa typické pms, tak nechápem.
Testy mám ale viem že tam nič nebude

zanzilady
25. okt 2023

@dracik07 jasne netestuj ak nechceš byt sklamaná, ale zas podľa tých predošlých tam niečo bolo na každom 🙂

zojeva
25. okt 2023

@bejka90 chápem tiež som neostala PN musela dom zaučať, ale zas som sa dohodla na pár hodín trošku nejako sa snažiť vyhovieť aj v práci aj sa snažiť si nejako viac ešte nepohoršiť zdravotne 😊 ale ty vieš naj či zvládaš a koľko ❤️ďakujem

bejka90
25. okt 2023

@melaniiiiia ahoj. Ja aom zacala pred tyzdnomv pondelo kspinit akurat som isla 1x ku dr takvtedy mi dala aacorutin dicynone a utrogetsan to som brala tyzden ale to spinenie preslo hned v ten prvy den.a teraz mam brat uz len utrogestan. Takze na tu zrazeninu uz nic.tak hadam sa nejak vstrebe alebo co, lebo akoze nemala som z nej ppcit zeby to bolo nieco hrozne tak hadam nie...🙂 ale keby som zas spinila tak sa dam na pn a uz aj ostanem.

bejka90
25. okt 2023

@zojeva tak ja som ucitelka v ms a pracovny cas mam cca 5a pol hodiny. Tak z toho sa skracovat neda :D snazim sa nenervacit az tak, ale tak kricat a udrziavat disciplinu, ucit treba no ;( joj len dnes som nastupila po pn a prisla za mnou zastupkyna ze v piatok mi pride na hospitaciu...tak akoze potesila no keby to aspon povedala na zaciatku tyzdna nech si nejaku dobru aktivitu necham na ten den ale dnes som presne take oducila co by bol ofajn pred nou...tak mi vravela aj kolegyna ze som mala ostat radaej este na pn :D a ja ju tu lutujem a teraz ona mna ;( ale nejak prezijem no.

zanzilady
25. okt 2023

@bejka90 ja mám tiež nejakú malu zrazeninou, a že to spinenie môže byt z toho ako sa to čistí. Že buď sa vstrebe alebo to takto pomaly pôjde vín, ale tiež že to je maličké že sa s tým nič nerobi a je to úplne v pohode

dracik07
25. okt 2023

Tak žienky, nakoniec som urobila už len zo srandy a nechápem ako môžu tie testy takto duchovat 🤦

bambulka711
25. okt 2023

@dracik07 je mi to ľúto 😥 môj mamatest minulý cyklus... tento mesiac kupujem dr.max aj ovulačné aj tehotenské.

zanzilady
25. okt 2023

@dracik07 ja zas vidím náznak, a ak si robila poobede… tak ktovie čo tam bude ráno 🙂

dracik07
25. okt 2023

@bambulka711 😔. Ja ak budem kupovať tak dr Max alebo livsane, len vraj majú málo farbiva