icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzka2662021
28. okt 2023

@bambulka711 tak povedal mi v podstate všetko čo mam dal.mi bylinné kvapky a aj manzelovi a mame užívať. Že.niekomu do mesiaca sa podarí niekomu dlhšie trvá. Skús za to nič nedáš si tam rôzne bylinky v kvapkách

bambulka711
28. okt 2023

@zuzka2662021 ja práve od neho mám kúpené zo stránky. Už mesiac beriem a zdá sa mi, že niečo je inak, aj krásny ovulačný test som mala. Teraz som 4dpo, len akýsi pokles dnes .. tak počkám ešte týždeň a ak sa ani tento mesiac nepodarí, skúsim asi aj osobne ísť za ním, alebo za tou pani bylinkárkou vo Vrbovom. A on to cez nejakú energiu vedel, že čo ti chýba, alebo ako pracuje?

zuza265
28. okt 2023

@bambulka711 ale ved tento pokles dnesny nic neznaci🤗 nad liniou mozes mat teploty hocjak hore dole. Mala by si ju mat na urovni cca 36,35 a vsetko od tejto teploty hore je ok

zuzka2662021
28. okt 2023

@bambulka711 on cita cez oči lupou sa to pozrie oka a povie či ti je. Aj sa trafil..možno je to uhniezdenie

bambulka711
28. okt 2023

@zuzka2662021 tak to je zaujímavé. Ja teda ešte počkám do budúcej nedele a ak príde MS, skúsim sa aj ja objednať. Uhniezdenie myslíš u mňa? No neviem, 4 DPO, to bude asi klasický hormonálny výkyv si myslím🤔

majulka098
28. okt 2023

@zuzka2662021 v pozadí oka vidno toho asi veľa, tiež som bola u očného raz dávno, ma tam poslala reumatologička, pozrel a hneď povedal, že tu som mala niečo s pečeňou dávnejšie a tak, ja som to predtým nevedela, že také vidno 😅 a všetko sedelo ... Len tam to pozeral priamo cez ten očný prístroj

saxano2222
29. okt 2023

Ahojte dievčatá
nevyužijete niektorá náhodou Clexan 0.4? Ostali mi dve balenia. Kludne piste ss ;)

bambulka711
29. okt 2023

@majulka098 je to zaujímavé, že všetko sa niekde ukladá a vedia to vyčítať. Dobre vedieť, počkám ešte týždeň a už aj sa objednávam 🙂 dnes som vyskočila, ale neviem, či to nespôsobila zmena prostredia, aj keď väčšinou nezvykne...

luciabasistova
29. okt 2023

@rybkaa ovulacny test na 47dc 🤔tento cyklus je miš-maš...už tomu nerozumiem

bambulka711
30. okt 2023

@luciabasistova a bol niekedy predtým už pozitívny v tomto cykle? Ak áno, skúsila by som tehotenský 🙏

katariiinkaa
30. okt 2023

Ahojte baby, myslite prosím že mi to dobre označilo ovu? 27DC som mala aj najsilnejší ovu test. Dáva vam to zmysel že by to mohlo takto byt? Ďakujem vam.

luciabasistova
30. okt 2023

@bambulka711 ano bol ...dnes pôjdem kúpiť tehotenský a uvidime

majulka098
30. okt 2023

@katariiinkaa potom ovu testy boli/neboli ešte robené? ... Niekto má pozitívny ovu test aj 3 dni (ja osobne stále mala iba 1 deň) a počíta sa od posledného pozitívneho testu ... Lebo asi ak by sa odstránil z grafu hlien a test, tak by som bola zvedavá, či by za 2 dni nevyznačilo ovu inak .. alebo, či na 25dc nebola teplota nejak ovplyvnená, potom by to sedieť mohlo ...

katariiinkaa
30. okt 2023

@majulka098 testy nasledujuce 2 dni výrazne slabli. Odstránila som aj hlien aj testy, ukazuje to stále rovnako

majulka098
30. okt 2023

@katariiinkaa tak potom je to tá druhá možnosť, že počíta s chybnou teplotou na 25dc ... Prípadne o 2 dni prenastaví samo, keďže tam ešte chýbajú 2 teploty ďalšie

katariiinkaa
30. okt 2023

@majulka098 určite to bude mať väčšiu výpovednú hodnotu za pár dní keď bude vidieť ako sa teplota vyvíja. Ďakujem ti 🙂

bambulka711
30. okt 2023

@katariiinkaa niekomu teplota stúpne až o 2-3 dni, takže ak si mala pozitívny test na 27 DC, tak ovu mohla byť 29-30 DC a teplota vyskočila až 33 DC.

katariiinkaa
30. okt 2023

@bambulka711 ale v takom prípade by testy po 27 dni asi neslabli alebo sa mýlim? Lebo vyslovene pozitívne boli v ten jeden deň, hneď na druhý deň boli oveľa slabšie. Každopádne snažili sme sa v období okolo ovulky 24DC a potom 27DC, takže teoreticky aj keby bola ovulka až 29-30DC, stále by tam mala byť nejaká šanca že sme sa dátumovo trafili. Som fakt zvedavá ako sa budú ďalej vyvíjať tie teploty.. Už aspoň chápem to nekonečné čakanie o ktorom som tu toľkokrát čítala haha :D

zuzka2662021
30. okt 2023

@bambulka711 kukni si jeho stránku. On robí iba 1x za mesiac v nemsovej a 1x za mesiac v Piešťanoch. Tak si kukni dátumy a keď ti bude vyhovovať napíš im e-mail a oni ti dajú cas

bambulka711
30. okt 2023

@katariiinkaa mohli slabnúť. Pozitívny test znamená, že stúpla hladina LH a ovulácia nastane do 24-72 hodín od posledného pozitívneho testu. U teba to teda bolo ten 27DC a do 3 dni si mala ovuláciu. Ale každá to má inak, u mňa pozitívny test je tak 6 hodín pred samotnou ovuláciou. Držím palce.

bambulka711
30. okt 2023

@katariiinkaa a áno, to čakanie... Ja dnes 6DPO, od včera večera ma pobolievajú prsia, tak sa snažím nesledovať sa a nenamýsľať si 😂

bambulka711
30. okt 2023

@zuzka2662021 pozerala som, ale chcela by som počkať, či motyka nevystrelila 🙂

katariiinkaa
30. okt 2023

@bambulka711 haha tak to sme na tom rovnako, tiež som 6DPO ak sa graf vykreslil správne 🙂 držím palce! ❤️

julianka007
30. okt 2023

Tak znova sa vraciam medzi Vás. Rozhodla som sa, že dva mesiace čakania stačia a tento cyklus sme už skúsili sa trošku posnažiť. Nijako sme na to netlačili. Tak uvidíme čo to dá. Môj graf je tento cyklus nejaký divný oproti ostatným. Ten pokles po vyznačenej ovulacii. Neviem presne ani kedy bola ovulácia a posunom času ani neviem či má nejakú výpovednú hodnotu, keďže som sa neobťažoval zmeniť si budík 😆 ale každopádne ma čaká to mučivé čakanie. A potom moje obľúbené odbobie hľadania 👻 duchov 😆

zuza265
30. okt 2023

@katariiinkaa testy si merala este vsetky dni do dnesneho dna?

zuza265
30. okt 2023

@katariiinkaa testy maju vrchlol u mnohych zien par hodin. U niekoho aj par dni v podstate. A potom slabnu a az potom casto prebehne ovulacia - nie su silne az kym ovulacia neprebehne. Suhlasim s tym co ti pisala @bambulka711 - so vsetkym co ti napisala. Je tu viac moznosti a musis len cakat ako sa bude vyvijat teplota. Ale v zasade plati, ze ovulacia prebehla MEDZI pozitivnym ovulacnym testom a zvysenim BT. Neda sa urcit presny den…

katariiinkaa
30. okt 2023

@zuza265 áno, testy som sledovala každý deň po dnešok, kým teplota nestúpla. Všetky slabli. Jasné, určite ukážu až ďalšie dni všetko. Ostáva len čakať 🙂 ďakujem!

bambulka711
30. okt 2023

@katariiinkaa nezostáva nám nič iné, len čakať. Toto obdobie sa tak veľmi vlečie. Ja každé ráno čakám, čo ukáže teplomer 😂 totálny maniak. Ešte 4 dni a môžem loviť duchov 😂

zuza265
30. okt 2023

@bambulka711 kolko si dpo? 🤗

katariiinkaa
30. okt 2023

@bambulka711 haha, presneee! 😂 adrenalín každé ráno čo za hodnota tam vybehne.. Verím pevne že tentokrát bude naša misia v hľadaní duchov konečne úspešná a s tým najkrajším koncom 🙏