icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
30. okt 2023

@zuza265 dnes 6 DPO a statočne odratavam dni aspoň do 11-12 DPO 🙈 ty si na tom ako?

bambulka711
30. okt 2023

@katariiinkaa no ak by to tento mesiac vyšlo, mala by som to k narodeninám... (ne)mám dostať 7.11, presne na narodky 🙏

patulka2
31. okt 2023

Ahojte dievčatá, dnes ťaham už 65dc, dva predošlé cykly som užívala Duphaston, tento som si nedala a hla. Nedala kvôli tomu, že mesiac pred vyšetrením na endokrynologii som ho musela vysadiť. Tam mám výsledky super ale dal mi Siofor 500 2x1… užívala ho už niektorá z vás ? Na čo je ten liek vlastne dobrý?

majulka098
31. okt 2023

@patulka2 nepoznám, ale čo som sa dočítala, tak ho berú cukrovkári (takže asi hodnoty cukru v norme nebudú, teda ani výsledky) ... Plus píšu, že by sa nemal užívať ani v tehotenstve a ani pri snahe otehotnieť 🤔
... Takže to radšej konzultovať priamo s endokrinológom, čo a jak .. plus sa divím teda, že na diabetológiu neposlal, keď toto predpísal

https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/sio...

patulka2
31. okt 2023

@majulka098 cukrovku nemám ani štítnu.. moj endokrynolog je aj diabetológ a vie, že sa snažíme o bábätko, možno vedel prečo to dáva 🤷‍♀️ len teda na čo to slúži pri snaženia ? 🤷‍♀️ a teda či už to niektorá z vás brala

majulka098
31. okt 2023

@patulka2 no zmysel mi to nedáva a asi by som to konzultovala priamo s lekárom a pýtala sa aj na jeho dôvod ... Keďže v príbalovom letáku je to vyslovene tak, že sa to v tomto období nesmie užívať ... 🤔

semolinka
31. okt 2023

@patulka2 podla grafu máš dlhe cykly a chýbajúcu ovuláciu, siofor čo je vlastne metformin byt ti mal pomôcť k ovulácii, veľa ženam s PCOS dopomohol k tehotenstvu. U nás sa oficiálne používa pri cukrovke ale podla zahraničných štúdii má širšie využitie a viac benefitov

patulka2
31. okt 2023

@majulka098
@semolinka lekár vie, že sa snažíme.. hovoril aj o antikoncepcii ale sám povedal že to neprichádza do úvahy keďže sa stále snazime. Tak by mi to nedal keby sa to nemôže, ja neviem. Keď som šla po výsledky tsk som sa sestričky pýtala, že čo ak náhodou zostanem tehotná ? Že mám napísať mail nevie či sa to môže alebo ee v tehu

dena12345678910
1. nov 2023

@julianka007 držim silno palce 😊😊

isadoraisa
2. nov 2023

@bambulka711 ahoj, tak mala si pravdu, ovulácia bola až 16 dc 🙂 keďže na 14 dpo včera som dostala menštruáciu, len mi nejdú do hlavy tie vysoké teploty, akože menštruácia je viac ružová ako červená ale je. Ani som si nezaznamenala menštruáciu, lebo som chcela vidieť ako bude pokračovať graf

julianka007
2. nov 2023

@dena12345678910 ďakujem krásne. 🙂 ako sa darí? 🙂 ja neviem ako to dopadne, pretože grafy mám akési zvláštne od operácie. Dosť nízke rozdiely pred a po ovulacii a nejednoznačný vzostup teploty, takže ani netuším kedy presne ovulka bola.. a či je to správne vyznačené. Či nebola ešte neskôr. Príznaky si už nahováram. 😆 ale na akékoľvek príznaky je ešte skoro.

zanzilady
2. nov 2023

@bambulka711 ahoj 🙂 a ty ako? Ako vyzerajú teploty ? Ešte si nebola v pokušení a nerobila test ?

petruska0611
2. nov 2023

Ahojte,

Viete mi poradit podla teploty bola asi ovulacia 19.11 ?

bambulka711
2. nov 2023

@isadoraisa ahoj, vidíš, na budúci mesiac už budeš vedieť 🙂 a mne napríklad teploty klesajú až po menštruácii väčšinou. Test si si nerobila?

dena12345678910
2. nov 2023

@julianka007 ..ja sa mam dobre ako taak este mam trocha nevolnosti..som uz v 16 tt rychlo to leti....mozno mas este rozhadzane hormony a tak..isto sa casom este popravi..hlavne ze ovu bola..jedno kedy ale hlavne ze bola 😊😊.

bambulka711
2. nov 2023

@zanzilady ahoj, no zatiaľ takto, ale tretiu noc vstávam k šteniatku a chodíme aj v noci venčiť, tak neviem, či to bude úplne objektívne. Dnes sme boli venčiť 3.30 na 10 minut a potom som ešte spala a merala 5.30. Zajtra 10 DPO, tak neviem, či nespravím ráno... A ty ako, niečo nové?

zanzilady
2. nov 2023

@bambulka711 a neskúšala si merať aj o 3:30 ? A porovnať ako sa to zmení ? 🙂 ja zatiaľ všetko ok, 24.11 mám až kontrolu to už budem končiť 1. Trimester tak dúfam bude všetko v poriadku 🙂

bambulka711
2. nov 2023

@zanzilady skúšala, tam väčšinou bola teplota 36.6-36.7, tak asi to úplne mimo nebude. Uvidíme, snažím sa nesledovať a nenahovárať si. A doma mám len testy z Aliexpressu, tak im tiež moc šancí nedávam takto skoro 😀 držím palce, určite všetko dopadne na jednotku 🥰

zuza265
2. nov 2023

@petruska0611 ano podla mna bola 19.11. 🤗cize si 14 dpo

petruska0611
2. nov 2023

@zuza265 dakujem❤️

katariiinkaa
2. nov 2023

@bambulka711 keby náhodou zajtra skúšaš test tak daj vedieť ako si dopadla, držím palce ❤️

bambulka711
3. nov 2023

@katariiinkaa ahoj, skúšala a zatiaľ snehobiely. Zajtra skúsim zase 🙂

zanzilady
3. nov 2023

@bambulka711 taaaaak držím palce aby tam naskočila aj ta druha 🥹

dracik07
3. nov 2023

@bambulka711 držím ✊🍀🙏, ešte stále je šanca ❤️

bambulka711
3. nov 2023

@zanzilady @dracik07 ďakujem dievčatá, uvidíme zajtra...

katariiinkaa
3. nov 2023

@bambulka711 tiež som dnes skúšala, zatiaľ nič. Uvidíme najbližšie dni..

bambulka711
3. nov 2023

@katariiinkaa no ja som začala špiniť, takže očakávam najneskôr v pondelok menzes :(

zanzilady
3. nov 2023

Dievčatá ktoré ste tu boli so mnou, dnes som bola u Dr. Mala som taký divný pocit. A bohužiaľ srdiečko už nebilo.

dracik07
3. nov 2023

@zanzilady to mi je naozaj veľmi ľúto 😭😭😭

majulka098
3. nov 2023

@zanzilady to je mi ľúto 🙁 veľa síl