icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
3. nov 2023

@zanzilady to nemyslis vazne!!!!:(((( velmi ma to mrzi, poznam ten pocit :,( vela vela sil prajem

zanzilady
3. nov 2023

Ďakujem vám 🥹
@majulka098
@dracik07

zanzilady
3. nov 2023

@bejka90 ďakujem pekne. Ako si to vtedy zvládali ty? Bola si na kyret či si sa sama vyčistila ? Ja mám čakať či sa to u mna spustí same.

bambulka711
3. nov 2023

@zanzilady to mi je veľmi ľúto :( držím palce a skoré zotavenie. Mám za sebou tiež túto skúsenosť.

dracik07
3. nov 2023

@zanzilady ono je asi najlepšie ak si s tým telo poradí samo. U mňa to bohužiaľ skončilo kyretom. Vtedy som preplakala asi 3 dní a najhoršie pre mňa bolo keď som zavrela oči a chcela spať tak sa mi stále ukazoval ten prevoz po chodbe a na sálu.
Drž sa a hlavne nech sa rýchlo zotavis🍀🙏❤️😭✊

zanzilady
3. nov 2023

No aj ja budem dúfať. A to samocistenie boli to sko kramy ? Neviem si to vôbec predstaviť ale silne to môže byt. A do koľkých dni si začala krvácať?
@bambulka711
@dracik07

dracik07
3. nov 2023

@zanzilady u mňa sa to bohužiaľ nespustila tak nechceli cakat

bejka90
3. nov 2023

@zanzilady no mne ked to oznamil dr tak mi povesal nech zbytocne dlho necakam s kyretom, aby sa minejakyzapal ci co neurobilo. Ale tak tyzden som cakala a tak sla na kyret, za ten tyzden som nespinila ani nic. Takze kyret urobili, no daldi den sa mi zacali nejake bolesti ktore sa stupnovali ao 2 dni som bola na dalsom, lebo mi tam nieco ostalo este. Tak poplakala so msi kazdy den pomaly mesiac :( ale so msi dohovarala co mi ajdr povedal, ze by to bolo chore alebo malo nejaky problem, tak to priroda zariadila takto no. Neviem ako to je s potracanim doma, ale co som citala niektore prispevky zien, tak by som si radsej zvolila kyret ak bysom to opat mala podstupit co dufam, ze uz nebudem musiet. Ak sa chces nieco spytat alebo len vyrozpravat, kudne mi napis spravu

zanzilady
3. nov 2023

@bejka90 ďakujem pekne 🙂 mne doktorka povedala že prirodzene je to najlepšie. Mám počkať tiež nejaký týždeň (vysadiť duphaston) a uvidí sa. Bojím sa ale zvládnem to. Tiež sa utešujete tým že by to bolo asi choré a preto sa to stalo.

bambulka711
3. nov 2023

@zanzilady aj u mňa to skončilo kyretom, tiež samé neodišlo. Poplakala som si, ale postupne to bolo stále lepšie a dúfam, že čoskoro budeme mať všetky zdravé bábätká. Držím pästičky a veľmi na teba myslím.

engiii
3. nov 2023

@zanzilady nieee😔neverím 😥mrzí ma to veľa síl prajem ❤️

zanzilady
3. nov 2023

@engiii ďakujem pekne 🙂 dúfam že sa budem čoskoro opäť tešiť

engiii
3. nov 2023

@zanzilady silno držím palce 🍀je mi to tak ľúto 😔
Ja mam kontrolu za týždeň po mesiaci dlhej dobe mam strach 🙏

zanzilady
3. nov 2023

@engiii všetko bude v poriadku neboj sa 💚ja som cítila že sa niečo deje asi taká intuícia

engiii
3. nov 2023

@zanzilady mala si nejaké bolesti alebo špinenie ? Tak nam to pekne spolu začalo som z toho smutná dúfam,ze sa k nám čoskoro pridáš ❤️🙏🍀

zanzilady
3. nov 2023

@engiii spinenie som mávala od začiatku, ale asi to bolo zo zrazeninky (ta tak uz dnes nebola) a babatko sa prestalo vyvíjať v 7+2 a pred dvomi týždňami keď potvrdili srdiečko som bola 7+3 takze presne niekedy vtedy aj prestalo. Aaaa bolesti take ako stále len jemne pichanie. Inak nič, len zlý pocit. Ja som sa tiež tešila, ale myslím na vás vsetky aby vam to dopadlo šťastne 🥰

patkajj
3. nov 2023

@zanzilady to mi je veľmi ľúto 💔… ja som si tým prešla na začiatku júna. Vyčistila som sa doma. 7+1 nebol plod v gestacnom vaku. Dala nám ešte 10 dni, či sa náhodou neobjaví. Nejakých 5 dni od kontroly som začala jemne špiniť, to už som vedela, že je zle. Dala som si horúci kúpeľ, alchemilkovy caj na litre a o 3 dni som večer začala mať menštruačné bolesti, šla som do sprchy nech to trošku teplou vodou stlmim a už to šlo. Nikdy som nerodila ale boli to kontrakcie, lebo každých 20 minút taká bolesť že dovi. Ale vyčistila som sa sama načisto, alchemilka určite dopomohla. Horšia bola však injekcia na stiahnutie maternice, po pichnuti cele doobedie vysmiata a večer som už myslela ze vyskocim z kože, to bolo hrozne. Toť moja čerstvá skúsenosť. Prajem ti nech si čím skôr fit 😏😭

zanzilady
4. nov 2023

@patkajj ďakujem pekne, tiež rozmýšľam či mám tomu nejak pomáhať, že dať si červené víno, lebo možno aj ta alchemilka. Neviem si to vibec predstaviť. A krvácala si veľmi ? Ja sa toho dosť bojím

majoralka
4. nov 2023

@zanzilady ahoj, mrzí ma to 🥺 tiež som si tým prešla, ale ja som bola na kyrete…ráno nebilo ❤️ na kontrole a pobede ma čistili…drž sa a veľa síl 👍🏻

zanzilady
4. nov 2023

@majoralka ďakujem krásne. Mrzí ma že toľko žien si tým musí prejsť.

majoralka
4. nov 2023

@zanzilady aj mňa to mrzí, bolesť je to veľká 🥺 my sme boli stredu už tretí rok zapáliť sviečku na hrobe nenarodených detí 🥺 zas a znova som si poplakala

zanzilady
4. nov 2023

@majoralka presne človek si to áno nevie predstaviť, kým to nezažije. Ja len dúfam že keď príde ďalšie babatko tak prejde táto bolesť :/

dracik07
4. nov 2023

@bambulka711 ahoj, ako teplota, skúšala si dnes test?

patkajj
4. nov 2023

@zanzilady najhoršie to bolo asi ten prvý deň a druhý, kedy isli zo mňa fakt kusy zrazenin(trošku nechutne fakt mohli mať do 20 cm), ale len na zatlačenie, keď som bola v sprche. Potom už ako menstruacia , krvacala som 11 dni . Na 12 den u Dr bolo všetko čisté. 🙂 zvládneš to ♥️víno som neskúšala, ale alchemilka je fakt zázrak .

zanzilady
4. nov 2023

@patkajj ďakujem za info. Najhoršie je že neviem kedy to príde. Asi si dám vecer alchemíkovy čaj a uvidím. No asi keď toe zrazeninou pojdu je najlepšie byt buď na wc alebo v sprche že ?

linda5678
4. nov 2023

@zanzilady velmi ma to mrzi 😔Chcem ti tiez vyjadrit podporu, viem sa uz zial aj ja vcitit, cim si prechadzas. Mne tento tyzden, co som uz v 18tt zistili, ze babo vyvojom zaostava o vyse 2 tyzdne a ze je to podla vsetkeho chybou v placente, ktoru uz v tomto stadiu nema sancu dobehnut, plus ma malicko plodovej vody. Netusim co nas dalej caka, babatko je sice este stale vitalne a tak mi lekari nevedia nic povedat ani nic robit, ze je to na prirode a to som uz obehala vsemoznych lekarov a vysetreni vratane AMC, kedze najprv bolo podozrenie na geneticke chyby. Je to ako cakanie na najhorsie a taky pocit zufalstva, ktory neprajem nikomu zazivat 😢

bambulka711
4. nov 2023

@dracik07 ahoj, myslím, že sa blížim k červenému finišu. Bolia ma kríže, prestali bolieť prsia a aj klasika od 10 DPO špiním. Ešte zajtra spravím test, ale zajtra večer alebo v pondelok očakávam MS. Ty ako si na tom?

dracik07
4. nov 2023

@bambulka711 to mi je ľúto 😔, ale tak ešte neprišla
Ja som zatiaľ v štádiu snaženia. Dnes 10dc

bambulka711
4. nov 2023

@dracik07 tak, ja si myslím, že mám niečo s progesterónom a nejak lekár sa nemá k riešeniu, tak ho asi vymením, ak mi ani tento mesiac nič nedá na to špinenie. Uvidíme, no, už len aby MS prišla a mohli sme začať znova 😊

katariiinkaa
4. nov 2023

@bambulka711 ach tak snáď to začne riešiť konečne, nechápem takých lekárov 😕 každopádne držím palce! ďalší cyklus - ďalšia šanca 🙏