Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 niektorý lekár by mohli trochu viac počúvať pacientky a pomáhať im. A nie len čakať čo si vypýtaš😔
@miskamaty mne sa táto aplikácia na graf neosvedcila mala som tuto a ešte dve ďalšie na porovnanie najlepšia bola FF app.. táto aplikácia co mas ti ovu vyhodnotí podľa dĺžky ms a cyklu pripadne keď si naznačiš pozitívny ovulacny test ,ale nevyznaci ti cca presne sama od seba podľa vystupenych teplôt po ovu pri FF app mi ukázala presne podľa teplôt ako išli kde asi ovu prebehla .testy nerobíš? Je dobre robiť aj testy aj merať
@zanzilady je mi to ľúto 😞 ale presne, ako hovoríš, príroda vie…ja som sa vyčistila sama. Bolesti boli silne, silne krvácanie, ale dalo sa to prežiť s liekmi a hneď o 2 mesiace potom som úspešne otehotnela…prajem veľa síl. Skús nejake ,,babské rady,, čaje poradila by som sa s nejakou homeopatkou 😊 mne pomohla veľmi ❤️
@zanzilady
@katariiinkaa
@dracik07 tak, hlásim 1DC. A ja som si aj pýtala na to a on iba, že sa s tým nedá nič robiť. Ale som sa nehádala. Pôjdem tam v priebehu týždňa a grafmi a ukážkovým spermiogramom, tak už ma bude musieť riešiť.
@zojeva ďakujem zatiaľ čakám že čo bude 🙂 dala som si včera alchemilkovy čaj, ale nejak mi nesadol a vyzvracala som ho (inak úplne prvé zvracanie za cele tehotenstvo 🥲) zajtra mám volať Dr a dohodneme čo ďalej.
@bambulka711 no hádam ta riadne vyšetrí a už pomôže 🙂 ako dlho sa už snažíte ?
@zanzilady toto myslím bol štvrtý alebo piaty cyklus, ale mám vysoký prolaktín a 37 rokov, tak nechcem veľmi čakať rok a pod. Uvidíme, no, spomínal folikukometriu, tak aj to je jedna z možností, ale určite by som chcela ten profil hormonálny spraviť.
Ahojte, dnes som 12dpo, teplota sa drží pekne hore. Včera som pri upratovani natrafila na posledný testovací prúžok do clearblue digitálneho ovu testu, tak som si ho čisto zo zvedavosti spravila - vyšiel pozitívny. Spravila som si dnes znovu ovu test dr max, ten vyšiel takto - viď. fotka. Tehu test bol ráno negatívny. Myslite že je tam ešte šanca? Vôbec nerozumiem tým pozitívnym ovu testom. Ďakujem 🙏
@bambulka711 jasne jasne tak je rozumne aby ste zbytočne nečakali.
@katariiinkaa šípmi sem aktuálny graf, toto je jasne pozitívny ovualačny test, 12DPO by však tehotenský ukázal aspoň ducha keby ide o tehotenstvo skôr ide o ovulaciu
@katariiinkaa a neskúšala si tehotenský test? A graf nemáš?
@katariiinkaa ahoj som tu nova chcem sa len spytat mas BZ 36,60? Ja so tiez robim graf len som stoho jelen. Mam ovela vysie teploty.a neviem kedy presne som mala ovu.
@miskamaty áno 🙂 toto je individuálne u každého.. každý má iné predovulačné a poovulačné teploty.. dôležité je aby nastal vzostup teplôt po ovulácii. Tiež je dôležité hlavne merať teplotu v rovnakom čase a ihneď po zobudení. Inak graf veľmi nemá výpovednú hodnotu.
@katariiinkaa nechcem dávať falošné nádeje ale mne sa tam niečo zdá.
@dracik07 neviem, ja som tam nič nevidela teda 😕 Teraz keď sa na to veľmi zapozerám tak sa mi trochu niečo zdá, ale kľudne to môže byť že sa so mnou len oči hrajú.. Vo stredu-štvrtok má prísť MS, tak skúsim spraviť v stredu ráno..
@katariiinkaa ahoj a nemala si ovu neskor? podla teplot mi to vychadza skor na 31-32DC a dnes by si bola 8dpo a to je este skoro na tehu test 🙂 robila si si ovu testy 26dc?
@skatloka ahoj, áno robila 🙂 27dc bol najsilnejší, 28-29 potom slabol. 30dc boli čiarky síce celkom tmavé, ale nebol to pozitívny test. No a aby toho nebolo málo, tak zhodou náhod som si na 38dc spravila digitalny ovu test a ten vyšiel pozitivne.. čiže som z toho cela zmätená.. Dúfam fakt že ovu nebola až 31-32DC, lebo styk by vychádzal tým pádom 4 dni predtým a tomu veľké šance teda nedávam 😕
@katariiinkaa aha, no tak drzim palce, snad to tak bude 🙂 potom daj foto tehu testu, urcite budu aj ostatne baby zvedave 😉
@skatloka určite dam vedieť 🙏 graf dnes takto, zatiaľ to veľmi nevyzerá na to že by zajtra mala prísť ms
Ahojte. Dnesna kontrola dopadla super. Babo ma 3 cm, zmizol mi aj hematom za 2 tyzdne 🙂 tesim sa ;))
@bejka90 tak to sa teším, gratulujem! 😍
@katariiinkaa pekný graf👍 ✊🍀🥰
@bejka90 supeeeer, teším sa že je všetko v poriadku 🥰🙏❤️
@bejka90 krásne správy, blahoželám ☺️ nech to tak pokračuje naďalej 🙂

@linda5678 ochhhhh tak prajem len nech to dopadne ako najlepšie môže 🥰držím vám palce aby ste to zvládli 💚