icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
21. nov 2023

Tak dnes 16dpo a trochu pokles. Brucho má už pobolieva, tak snáď zajtra-pozajtra už konečne príde.
Len tak som robila ovulačny test a celkom tmavý aj keď negativny

bambulka711
21. nov 2023

@majoralka takýto pokles podľa mňa nič neznamená, stále si hore podľa mňa.

bambulka711
21. nov 2023

@dracik07 no tak toto je dosť tmavý test na 16 dpo. Ja takýto nemám ani ovulačný. Byť tebou, cikam na tehotenský 🙏 akú dlhú mávaš LF?

dracik07
21. nov 2023

@bambulka711 podľa mňa zajtra už klesne o dost.
Mávam celkom dlhú LF 16-17 dní. Ocikavala 😁 som na 11dpo a bol negatívny a nejako na zázraky neverím. A už ma celkom slušne bolí brucho a kríže. Ak to nevyšlo tak nech už konečne príde ms a nech sa opäť môžeme začať snažiť.

bambulka711
21. nov 2023

@dracik07 no tak neviem, ale aj je takto pozitívny ovulačný test, tak je niekde "problém" 🙂 ale niekde som čítala už aj to, že naozaj pred MS vyskočí aj LH. Aj tak si prosíme ráno tehotenský testík 🙂

dracik07
21. nov 2023

@bambulka711 pozitívny nie je, chýba mu ešte.

bambulka711
21. nov 2023

@dracik07 ja pozitívnejšie nemávam, nemám takú vysokú hladinu, aby sa viac vyfarbil.

dena12345678910
22. nov 2023

@bambulka711 ano hned na prvykrat sa podarilo s letrozolom a s gonasi injekciou 🙂

dracik07
22. nov 2023

Dobré ránko, BT dnes opäť klesla a zajtra deň ms. Takže je to jasne

majoralka
22. nov 2023

Dobre ranko, ja som minimum stúpla, test som nerobila a dnes mám dostať MS….tak uvidíme, čo a kedy 🤷‍♀️😅

bambulka711
22. nov 2023

@dena12345678910 wooow, tak snáď aj nám sa podarí 🙂 a predtým ste sa ako dlho snažili?

bambulka711
22. nov 2023

@majoralka a to sa ako dá vydržať, ja už by som testovala ako blázon 😂

dracik07
22. nov 2023

@majoralka tak držím ✊ aby už ani neprišla 🙏🍀❤️

dena12345678910
22. nov 2023

@bambulka711 asi pol roka co sme sa snazili a robila som ovulacne a tak ...potom.som.isla svojej gynekologicke ta mi dala najskor duphaston potom mi dala clostil ale stale nic nepomahalo a tak ma poslala do Car do Martina som isla..a tam porobilo vsetky testy aj mne aj muzovi nasadili ten letrozol, metformin a progestenale...a hned som mala ukazkovy folikul a teraz som v 19 tt 🙂

bambulka711
22. nov 2023

@dena12345678910 to sa tak dobre číta. Mne gynekológ od ďalšieho cyklu dal ten Letrozol, tak čakám na MS. Aj keď dnes takto, tak už fakt neviem, čo z toho bude. Lekár už to tento mesiac uzavrel, že nič a ja v nevedomosti teraz. Teplota zatiaľ dole a test dnes takýto. Včera sme sa snažili.

mirus11
22. nov 2023

@bambulka711 ja poradím len jedno,snažte sa tento čas,aj pár dní ešte po ňom,veď aj keď to nevyjde tak máš istotu,že idete do nového cyklu s tým,že už sa niečo ide ďalej riešiť.A nikdy človek nevie,možno motyka vystrelí vtedy,keď to budeš najmenej cakat

bambulka711
22. nov 2023

@mirus11 snažíme sa, keď to situácia dovolí, len sa nám trošku komplikuje situácia. Tak snáď raz všetko do seba zapadne 🙂 ja dúfam, že zajtra už bude teplota hore a si vydýchnem.

majoralka
22. nov 2023

@bambulka711
@dracik07 ďakujem dievčatá, ale ona príde 😀 test teraz robeny, len kvoli vam 😘

dracik07
22. nov 2023

@majoralka to mi je ľúto 😔
Ďalší mesiac už bude náš 🙏🍀❤️🙏 Ja som tiež ráno nakoniec robila, aj keď sa tam niečo ukázalo, ale začína ms, konečne

bambulka711
22. nov 2023

@majoralka kým netečie krv, nič nie je stratené. Ráno si prosíme test 🙂

majoralka
22. nov 2023

@dracik07 v pohode, tento mesiac tomu aj tak šancu nedavam 👍🏻 A ako píšeš, dalsi mesiac je nás 🤞🍀🤗
@bambulka711 u mňa je, 4 dni pred ovu sme boli spolu, potom az po ovu, takze test by uz ukázal keby tam nieco bolo 😊

bambulka711
22. nov 2023

@majoralka je to celé už na nervy, každý mesiac ten istý kolotoč. Ja mám nutkanie ísť ráno k lekárovi na folikulometriu, ale nechcem vyzerať ako nejaká hysterka, že veď predsa povedal, že tento mesiac nič. Ale zase, aspoň by som vedela, či si robiť alebo nerobiť nádeje...

dracik07
22. nov 2023

Žienky, dnes 1dc, ale .... je nejaký problém, ak ovulačny test mi vyšiel takto???? Teraz neviem čo si mám o tom myslieť, či to risknúť a skúsiť sa snažiť, alebo to značí nieco horšie?

katariiinkaa
22. nov 2023

@dracik07 Ahoj, tiež mávam občas takéto "pozitívne" ovu testy, spravidla veľmi tesne pred MS.

dracik07
22. nov 2023

@katariiinkaa ale mne sa už doobeda spustila a teraz večer takýto test. A to som bola v prekvapená ešte som len sáčok otvorila a tam 2 testy 😯😳

katariiinkaa
22. nov 2023

@dracik07 no neviem, skús možno spraviť ešte o 24 hodín a uvidíš 🙂 Všimla som si sama na sebe že tesne pred MS mi takýto test tiež vyšiel 🙂 V deň MS som už nikdy neskúšala, takže neviem povedať ako by to vyšlo v takom prípade.

zuzka2662021
22. nov 2023

@dracik07 skús aj tehotenský. Ak bude negatívny tak sa posnazte ak sa da

bambulka711
22. nov 2023

@dracik07 ja by som sa asi posnažila, ak vám to neprekáža. Plavci si možno poradia aj počas MS. A teplotu si neskúšala merať? Niektoré ženy mávajú vraj prvý menzes ešte, aj keď slabší.... možno zajtra ráno ešte tehotenský test?

dracik07
22. nov 2023

@bambulka711 meriam BT, a dnes klesla
@zuzka2662021 ms je taká akú mávam a dnes som skúšala a bol negativny

bambulka711
23. nov 2023

@dracik07 tak to je škoda. Ďalší mesiac sa to už podarí, ja tomu verím. Dáme si darček pod stromček 🙂