Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@aga1997 ahoj, ako dnes teplota? Ja dnes takto. Na mňa neskutočne ukážkový graf, keď si vezmem, že lekár už tomu folikulu nedával nádej a povedal, že cyklus bude anovulačný. Väčšinou lietam hore dole... Bojím sa robiť si nádej, ale opica tam niekde hlodá v hlave 🤗
@julianka007 dnes test ako???....no bodaj by to dobre dopadloo a budete mat ten najkrajsi darcek na vianoce 🙂🙂😊
@bambulka711 fakt krásny graf 😍, bodaj by bol víťazný 🙏🍀❤️🙏
@julianka007 testovala si?
Ja netuším najskôr som vstala 4:15 teplota 36,17 a potom som zaspala a vstala o 5:55 a teplota už bola 36,55. No a teraz ktorú BT tam zapísať. Obyčajne meriam 5:15-5:20
@dracik07 ja by som si zapísala tú prvú aj so správnym časom (4:15) - to potom vieš dodatočne vyhodnotiť, že si merala skôr. Lebo keď zapíšeš upravenú hodnotu a obvyklý čas merania, už to potom spätne nebudeš vedieť.
@dracik07 ďakujem, ale bojím sa robiť si nádej. Bolí ma od včera podbruško, ako keby som mala dostať MS a akurát je čas, v ktorý by som ju dostala, keby sa ovulka neposunula.
@dracik07 ach. Nemám rada tieto situácie, ale ja ak sa tak stane, tak zapisujem tu teplotu, ktorá sa najviac približuje bežnému času merania. Tak by som zapísala asi tú druhú nameranu. Ak si medzi tým samozrejme bola len na wc, alebo nie nejako veľmi dlho hore.
Ja som testovala až teraz. Konečne mi prišli testy. Tak som musela vyskúšať. A skoro mi oči vypadli ako veľmi stmavol
@dracik07 áno testovala. Vyššie som pridávala fotku. Bojím sa aj tešiť. 😆 A tebe sa ako darí?
@julianka007 ten je nádherný, krásne zosilnel 😍😍😍
Malý má zobudil ale z postele som nevstala, len som sa natiahla pre cumlík na zemi a spala som hneď dalej
@sofinka_293 ahoooj áno áno myslím že krásne to vidno, tam kde máš najväčší pokles a potom stúpanie 🙂
@dracik07 uvidíš aká bude zajtrajsia teplota a podľa toho uvidíš, ktorá bude správnejšia. Kedy býva u teba ovulácia? Ak býva neskôr, tak možno by som ju aj vynechala, tak ako píšeš, Lebo to ozaj dosť ovplyvní graf. Keď tak pozerám na ostatné teploty.
@julianka007 robím aj ovu testy..... práve že teraz som v tom období pred ovu. Minulý mesiac bol pozitívny na 10dc a ovu 11dc, takže preto neviem. Ale bola ovu aj na 13-14dc
@dracik07 tak už len počkať na zajtrajšok teplotu, aby aplikácia nebola zmätená pri vyhodnocovaní grafu. A vďaka testom budeš vedieť kedy by mala byť ovulácia.
@zanzilady ďakujem 🙂 ja som si aj myslela len ma zmiatlo to že všade píšu že by mala teplota potom vyskocit na 36,7-37 ale taku som nemala
@bambulka711 no to ano velmi pekný graf na to zw nedaval nádej snáď bude ten víťazný🙂 ja tiez ukazkovo stúpam 🙂
@aga1997 len sa držme hore 🙂 ja už odpočítavam dni. (Ne)mala by som dostať v stredu/štvrtok. Prikladám dnešný, trošku pokles, ale prekvapivo stabilný graf podľa mňa.
@dracik07 ako dnes teplota? Rozlúskla si hádanku?
@bambulka711 ja tak isto 🙂 trosku klesla ale hrozne zle som spala od pol piatej do pol 6tej som sa len prehadzovala od bolesti ruky tak som aj merala cca 20 minut skor vacsinou meriam 6:20
@aga1997 ja meriam vždy hneď, ako otvorím oči a keď tak si poznačím obe hodnoty. Väčšinou, keď spím zle, mávam teplotu vyššiu o dosť. Snažím sa neísť kúpiť tehotenský test, aby ma to nelákalo testovať cez víkend 😀
@bambulka711 ja som ich ani neotvárala snazilansom sa zaspat 🤣🤣🤣
@dracik07 ako to dnes vyzerá? Ktorej teplote sa tá dnešná približovala? Ja som sa dnes objednala k doktorovi na 19.12. tak snáď bude všetko v poriadku. Ale v grafe som poriadne klesla. No vôbec ma to netrápi.
@julianka007 zaujímavé 😳 a dnes si netestovala?
@julianka007 Neskúšala si niekedy posledné dni opakovať ešte tehu test?
@aga1997 mňa úplne prestalo bolieť podbruško aj prsia, tak ma to akosi sklamalo, že to prešlo. Už len vydržať aspoň do pondelka/utorka 🙈
@zanzilady krásne 🥳 ovulácia bola 16dc?
@bambulka711 áno tak, ale to bolo to minule tehotenstvo 🙂 zatiaľ graf pred ovu inak vyzerá podľa mna rovnako, po tom poklese take rozhádzané. Som zvedavá či zajtra stupne, ale dnes sme si s priatelom povedali že sa opijeme (dali sme si za 4) a my vôbec alkohol nemáme radi, tak som zvedavá aká bude teplota :D

@dena12345678910 áno. Teším sa. Zajtra mám termín MS. Tak snáď nepríde 9 mesiacov.. 🙂