Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patkajj tiež si myslím, že preto...merala som neskôr, lebo som ovuláciu tak skoro neočakávala...kvôli veku už je cyklus aj ovulácia nepravidelná...hlien mám pridaný tak ako v skutočnosti bol
@dracik07
@katariiinkaa
Ale jasneee. Testujem každý deň jak bláznivá 🙈 vyzerá, že tmavne. Tak snáď ok.
@bambulka711 mna pobolievajú prsia nejaké dva dní podbrusko vôbec ale to mna vždy az v den ms začne pár dni dozadu som citila pár krát také pichanie ale inak nič už len vydržat 🤣 ale zajtra ma prist segra s kamoskou oslavit moje a segrine meniny tak neviem či ráno neskúsim preistotu 🙈aj ked je to asi velmi skoro :/ lebo chceme si dat za pohárik vínka tak uvidím 🙈
@zanzilady tak držím palce, aby sa rýchlo zadarilo. U mňa inak alkohol nijak neovplyvňuje teplotu, ale je pravda, že od kedy sa snažíme, tak po ovulácii si dám deci vína a dosť.
@aga1997 pohárik vínka neuškodí. Ešte bábätko sa len uhniezďuje a nemáte krvný obeh spoločný. Pokojne si decko-dve daj 🙂 no mňa práve podbruško nebolieva, prsia len keď ozaj že stlačím. Tak som si myslela, že možno... Ale dnes nič, keď sa veľmi sústredím, tak akože pravú stranu trochu cítim.
@bambulka711 no to viem jasné ale aj tak ak by náhodou radšej si dám hubert nealko 🤣🤣 ja uz si s pocitov nic nerobim za tie roky lebo uz tolko krat som si vravela ze toto je ine ako zvycajne mohlo by byť a aj tak nič 🙈
@julianka007 krásne silnie 😍😍😍🥰
@aga1997 no ja začínam mať pocit, že mám pokazený teplomer 😂
@bambulka711 ja práve nemám skúsenosti že akú mám teplotu keď pijem, ale teda zdnes mi vyskočila hore tak som sama zvedavá na najbližšie dni.
@zanzilady a ovulačné testy si nerobíš? To vyzerá na ovuláciu 🙂
@majoralka držím palce, dobre, že ste poistili ten pokles 😊
@bambulka711 nieee nerobím. Už som aj rozmýšľala ale nechcem sa na to tak upnut tak odolávam :D a sex mávame pravidelne takze zatiaľ asi ani netreba 🥹
@zanzilady to áno, ak mávate každý 2-3 deň a teplota potvrdí, asi by to bolo zbytočné. U nás je partner starší, tak testujem, lebo každý 2. deň by som ho uštvala 🙈
@bambulka711 haha jasne 😅tak stane sa ze nemáme niekedy tak často Sle väčšinou áno. A zas tiež nechcem robiť tlak na chlapa ze teraz mám ovu ze musíme. Lebo to by bolo podľa mna ešte horšie aj pre jeho psychiku napr keby sa nedarilo 🙂 tak som ja aktívna keď si myslím ze mám ovu :D a samozrejme ze neodmietne
@zanzilady uvidíme, ja začínam svojmu grafu tento mesiac dávať v kútiku duše nádej. Takýto hladký priebeh po ovu som nikdy nemala, tak možno sa mi konečne nejak hormóny unormalnili alebo čo 🙂
@bambulka711 mne sa tiez drží priblizne rovnako 🙂
@bambulka711 ty máš tento mesiac ten graf naozaj krásny 😍dúfam že bude aj víťazný
@bambulka711 no som teda zvedavá čo z toho bude nakoniec 😍
@zanzilady uvidíme, ešte aspoň do 10 dpo musím vydržať, neviem, či má zmysel testovať zajtra 9 dpo...
@bambulka711 to by bol ten najkrajší vianočný darček 🙂 🥰
@bambulka711 asi počkaj do pondelka 🙂 lebo náhodou by nebolo nič vidno tak by si bola sklamana ak sa ti podarilo 🙂
@zanzilady no, veď to je najhoršie, že človek tak túži po tých dvoch čiarkach. Ale keď nie, tak od budúceho mesiaca letroloz a dáme rovno dvojičky 😂
@bambulka711 bozeee ja sim vždy chcela dvojičky :D
@zanzilady no ja ani nie, ale keby sa podarili, zvládli by sme. Partnera by asi vykotilo, som rada, že v 50tke ešte na bábätko pristal. Hlavne, nech je/sú zdravé 🥰
@bambulka711 jasne že zvládli 🙂 a boli by 2 naraz 🙂 a ty už máš detičky ?
@zanzilady nie, moje prvé vytúžené. Ja už som bola zmierená, že detičky mať nebudem a už iba dúfam, že sa podarí aspoň jedno bábätko. Som ochotná podstúpiť hocičo, len aby to partner nevzdal. Predsa len, robí to len kvôli mne. Teraz túžobne čakám na pondelok a verím v 2 čiarky.
@bambulka711 tak o to visc ti držím palce 🥹ja verím ze ti to vyjde 🙂 a ty máš koľko rokov ak to nieje tajomstvo ? 🙂

@zuzanockamt na 8. den ti ju nevyznacilo podľa mňa preto, lebo ti chýbajú teploty predtým … skús si pridať hlien 🙂