icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patkajj
1. dec 2023

@zuzanockamt na 8. den ti ju nevyznacilo podľa mňa preto, lebo ti chýbajú teploty predtým … skús si pridať hlien 🙂

zuzanockamt
1. dec 2023

@patkajj tiež si myslím, že preto...merala som neskôr, lebo som ovuláciu tak skoro neočakávala...kvôli veku už je cyklus aj ovulácia nepravidelná...hlien mám pridaný tak ako v skutočnosti bol

julianka007
1. dec 2023

@dracik07
@katariiinkaa
Ale jasneee. Testujem každý deň jak bláznivá 🙈 vyzerá, že tmavne. Tak snáď ok.

aga1997
1. dec 2023

@bambulka711 mna pobolievajú prsia nejaké dva dní podbrusko vôbec ale to mna vždy az v den ms začne pár dni dozadu som citila pár krát také pichanie ale inak nič už len vydržat 🤣 ale zajtra ma prist segra s kamoskou oslavit moje a segrine meniny tak neviem či ráno neskúsim preistotu 🙈aj ked je to asi velmi skoro :/ lebo chceme si dat za pohárik vínka tak uvidím 🙈

bambulka711
1. dec 2023

@zanzilady tak držím palce, aby sa rýchlo zadarilo. U mňa inak alkohol nijak neovplyvňuje teplotu, ale je pravda, že od kedy sa snažíme, tak po ovulácii si dám deci vína a dosť.

bambulka711
1. dec 2023

@aga1997 pohárik vínka neuškodí. Ešte bábätko sa len uhniezďuje a nemáte krvný obeh spoločný. Pokojne si decko-dve daj 🙂 no mňa práve podbruško nebolieva, prsia len keď ozaj že stlačím. Tak som si myslela, že možno... Ale dnes nič, keď sa veľmi sústredím, tak akože pravú stranu trochu cítim.

aga1997
1. dec 2023

@bambulka711 no to viem jasné ale aj tak ak by náhodou radšej si dám hubert nealko 🤣🤣 ja uz si s pocitov nic nerobim za tie roky lebo uz tolko krat som si vravela ze toto je ine ako zvycajne mohlo by byť a aj tak nič 🙈

dracik07
1. dec 2023

@julianka007 krásne silnie 😍😍😍🥰

bambulka711
2. dec 2023

@aga1997 no ja začínam mať pocit, že mám pokazený teplomer 😂

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 ja práve nemám skúsenosti že akú mám teplotu keď pijem, ale teda zdnes mi vyskočila hore tak som sama zvedavá na najbližšie dni.

majoralka
2. dec 2023

Breránko 😊 tak my sme začali ďalší mesiac, tentokrát spolu s Inofolicom 🤞🍀☺️

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady a ovulačné testy si nerobíš? To vyzerá na ovuláciu 🙂

bambulka711
2. dec 2023

@majoralka držím palce, dobre, že ste poistili ten pokles 😊

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 nieee nerobím. Už som aj rozmýšľala ale nechcem sa na to tak upnut tak odolávam :D a sex mávame pravidelne takze zatiaľ asi ani netreba 🥹

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady to áno, ak mávate každý 2-3 deň a teplota potvrdí, asi by to bolo zbytočné. U nás je partner starší, tak testujem, lebo každý 2. deň by som ho uštvala 🙈

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 haha jasne 😅tak stane sa ze nemáme niekedy tak často Sle väčšinou áno. A zas tiež nechcem robiť tlak na chlapa ze teraz mám ovu ze musíme. Lebo to by bolo podľa mna ešte horšie aj pre jeho psychiku napr keby sa nedarilo 🙂 tak som ja aktívna keď si myslím ze mám ovu :D a samozrejme ze neodmietne

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady uvidíme, ja začínam svojmu grafu tento mesiac dávať v kútiku duše nádej. Takýto hladký priebeh po ovu som nikdy nemala, tak možno sa mi konečne nejak hormóny unormalnili alebo čo 🙂

aga1997
2. dec 2023

@bambulka711 mne sa tiez drží priblizne rovnako 🙂

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 ty máš tento mesiac ten graf naozaj krásny 😍dúfam že bude aj víťazný

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady ja si stále hovorím, že si nejdem dávať nádej, aj lekár ma uzemnil, že ovulácia nebude, ale keď na neho pozerám... No podvedomie už sa nevie dočkať pondelka/utorka a nádej tam je.

@aga1997 dúfam, že bude víťazný a nadelíme si vianočný darček 😊

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 no som teda zvedavá čo z toho bude nakoniec 😍

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady uvidíme, ešte aspoň do 10 dpo musím vydržať, neviem, či má zmysel testovať zajtra 9 dpo...

aga1997
2. dec 2023

@bambulka711 to by bol ten najkrajší vianočný darček 🙂 🥰

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 asi počkaj do pondelka 🙂 lebo náhodou by nebolo nič vidno tak by si bola sklamana ak sa ti podarilo 🙂

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady no, veď to je najhoršie, že človek tak túži po tých dvoch čiarkach. Ale keď nie, tak od budúceho mesiaca letroloz a dáme rovno dvojičky 😂

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 bozeee ja sim vždy chcela dvojičky :D

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady no ja ani nie, ale keby sa podarili, zvládli by sme. Partnera by asi vykotilo, som rada, že v 50tke ešte na bábätko pristal. Hlavne, nech je/sú zdravé 🥰

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 jasne že zvládli 🙂 a boli by 2 naraz 🙂 a ty už máš detičky ?

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady nie, moje prvé vytúžené. Ja už som bola zmierená, že detičky mať nebudem a už iba dúfam, že sa podarí aspoň jedno bábätko. Som ochotná podstúpiť hocičo, len aby to partner nevzdal. Predsa len, robí to len kvôli mne. Teraz túžobne čakám na pondelok a verím v 2 čiarky.

zanzilady
2. dec 2023

@bambulka711 tak o to visc ti držím palce 🥹ja verím ze ti to vyjde 🙂 a ty máš koľko rokov ak to nieje tajomstvo ? 🙂