icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
5. dec 2023

@dracik07 haha presne :D aaa keď som bola tehu tak som prestala aj merať lebo všade 37 teploty tak som sa bála že ja mám tak malo :D ale áno presne každé telo je iné. Aaaaa inak meriate v ústach ? Ak áno tak pod jazykom či na jazyku a opierate o podnebie ?

patulka2
5. dec 2023

Hoťovooo, cakam ms.. som aj rada lebo mi zsitili nejskeho bacila a mam Atb plus nejake lieky.. ja som vobec rada ze som mala dobry cyklus s ovu konecne 🙏🫶🏻

patulka2
Autor odpoveď zmazal
patulka2
5. dec 2023

Zabudla som pridat 🤭

bambulka711
5. dec 2023

@dracik07 aj ja som jeden mesiac mala také, ale potom som začala brať kvapky od pána Dedíka a skočili mi vyššie

bambulka711
5. dec 2023

@aga1997 ja už nádej neživím, zajtra očakávam menzes a od piatka Letrozol... Ak sa nepodarí, v januári chcem ísť do CAR, nech mi spravia vyšetrenia a aspoň hormonálny profil.
@dracik07 graf mám krásny, ale na teste bielo a stále slabucko špiním, keď sa utriem po WC. Krv zatiaľ netečie, ale ja toto mávam každý mesiac.
@zanzilady pozri, tu mám všetky 4 mesiace, čo meriam.

pria7
5. dec 2023

@bambulka711 zatiaľ sa ti drží pekne teplota hore 🙂 a špinenie ešte nič neznamená 😉 držím palce 🙏

majoralka
5. dec 2023

Tak dievčatá, pridávam sa aj ja do klubu divný graf 🤣

pria7
5. dec 2023

@majoralka vitaj 🙂

adka3321
5. dec 2023

@zanzilady ak merias v ustach mozes mat nizsie teploty. ked som merala v ustach tak som tiez mala okolo 36. ako som zacala merat dole, teplota sa zvysila. ked merias v ustach malo by sa merat pod jazykom.
inac, baby, ja som si kupila teraz takuto srandu (tempdrop) na meranie teploty, mam to celu noc na ruke a rano ked sa zobudim iba ho sparujem s telefonom a vyhodi mi teplotu aku som mala. zatial to iba par dni skusam, ale som zvedava, aj ked teda ja este nemam po porode ms 😀 nemusim sa s teplomerom ostarovat (nemeriam si BT uz kvoli tehu, ale kvoli tomu aby som vedela kedy cakat ms).

zanzilady
5. dec 2023

@adka3321 aha tak môže byt teda tým že v ústach 🙂 aaaaa áno toto som už videla 🙂 ale mi to príde celkom drahé 🙂

pria7
5. dec 2023

@adka3321 a ako sa ti to zatiaľ pozdáva? Neni v tých teplotách nejaký rozdiel?

adka3321
5. dec 2023

@zanzilady ano, je to drahe, ale vychytala som 30% zlavu, tak to az tak velmi nebolelo 😀

@pria7 zatial meriam 4 dni a mala som 36,33, 36,31, 36,34 a dnes 36,50 ale nieco na mna lezie, mam sopel, tak to bude asi aj tym. len neviem to este zhodnotit , kedze nemam este cyklus po porode spat, ci mam ovu alebo nemam. ale som zvedava na to meranie

pria7
5. dec 2023

@adka3321 jeeeej gratulujem k dieťatku 🥰
aha jasné, aj tak ďakujem za odpoveď 😉

aga1997
6. dec 2023

Tak duevčatá ja stale takto test biely tak predpokladam ze zajtra klesne

bambulka711
6. dec 2023

@aga1997 a ja takto :(

aga1997
6. dec 2023

@bambulka711 jooooj škoda tak pekne to vyzeralo :(

bambulka711
6. dec 2023

@aga1997 čo už, čakám na MS, Letrozol a budem na folikulometrii pýtať aj duphaston. Mám takéhoto cudneho lekára, podľa neho je všetko ok. A ešte by som rada aj postkoitálny test, tak snáď sa aspoň trochu pohneme tento mesiac

dracik07
6. dec 2023

@bambulka711 to mi je ľúto 😔, fakt bol ten graf krasny

dracik07
6. dec 2023
pria7
6. dec 2023

Ahojte baby, ja dnes takto... už som aj ja v normále a teploty sa ustálili . Takže ani ja nedúfam, že by sa to mohlo podariť 😒

pria7
6. dec 2023

@bambulka711 naozaj pekný graf, mrzí ma to 😞

pria7
6. dec 2023

@aga1997 škoda :(

pria7
6. dec 2023

@dracik07
@zanzilady
Vy ako dnes?

majoralka
6. dec 2023

@bambulka711 skoda ☹️

majoralka
6. dec 2023

Bre ranko, tak mne vyznacilo 3dpo 😊

pria7
6. dec 2023

@majoralka a teraz to neskutočne dlhé čakanie...

dracik07
6. dec 2023

Ja dnes takto , vyzerá že teploty sa po chorobe ustalili. Aj keď vyzerám akoby ... mám 3 herpesy 🙄, to som teda ešte nemala, tak prečo nie🙈 😔
Tiež si myslím že z toho nič tento mesiac nebude. Síce dnes podľa FF 5DPO ale podľa mňa len 4DPO

pria7
6. dec 2023

@dracik07 ja som na tom podobne, síce nemám herpes... ale riadny kašel a soplík 🙄 tak uz len čakať , ako sa to skončí tento mesiac 🤔

aga1997
6. dec 2023

@dracik07 uz som písala vyžsie teplota stale rovnaka ale test biely a uz aj kríže pobolievajú takže nič s toho 😔