icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
11. dec 2023

@marinecka95 nerozumiem reči tvojho kmeňa, ale držím palce 🤞😀🤣
Ja som už od leta v stave, že budeme mať jedinacika a meriam len tak, lebo mňa telo prekvapuje z mesiaca na mesiac 🤣 stredu ráno mám prehliadku u gyn, tak som zvedavá ako som na tom 🤷‍♀️

marinecka95
11. dec 2023

@majoralka
Ja som u GYN mala vždy všetko okey, ukážkovo až kým sme nezačali pátrať prečo sa nedarí 🫣
Máš už dieťatko, to je skvelé 😘 verím, že pribudne súrodenec.
My bojujeme o naše prvé 🙏

zanzilady
12. dec 2023

Dobre ráno, neviete prečo mi tento graf dal na ovu tu prerusovanu čiaru ?
@marinecka95 určite sa to podarí 🥰🥰

aga1997
12. dec 2023

@zanzilady ahoj ja si myslim ze koli hlienu zaznačenému a mosno aj tej jednej teplote 17dc

zanzilady
12. dec 2023

@aga1997 anooo kvôli hlienu, nakoniec som si ho zaznačila a už mi ovu posunulo o deň

pria7
12. dec 2023

Dobré ránko dievčatá 🙂 tak ja hlásim 1 DC a zase veľké sklamanie 😞
Vám baby držím palce a verím, že sa vám to podarí 🙏❤

dracik07
12. dec 2023

@pria7 to mi je ľúto 😭. Nový cyklus nová nádej, držím ✊aby to už konečne vyslo🙏🍀❤️

dracik07
12. dec 2023

Ahojte, tak ja dnes 10-11dpo, test negatívny tak zase čakať do budúceho utorka/ stredy kým príde ms. Keby aspoň to čakanie na ms nebolo také nekonecne

zanzilady
12. dec 2023

@dracik07 no tak dievčatá hádam nový rok prinesie viac šťastia ako tento 💚
@pria7

majoralka
12. dec 2023

@marinecka95 áno, mame jedno, tak som rada za nu ❤️🥰 držím mooooc palce, nech vam to čím skor vyjde 🤞🍀🤗❤️
@pria7 jooooj, mrzi ma to 🥺
Ja stúpam a potom bude rychly a prudký pád ako vzdy 🫣

katariiinkaa
12. dec 2023

u mna pád teploty stále trva 😅 čakám kedy konečne príde vzostup nech mozem rátať dpo..

zuzkys
12. dec 2023

Môj dnešný pokles🥲 dnes 11dpo, sice dosť skoro na takýto pokles, ale mozno pride aj ms skor🤷🏻‍♀️ vacsinou mam taký na 13dpo a na 14 príde MS

kristinkaris
12. dec 2023

Ahojte chcem sa spýtať či by mohla byt ovu na 43DC alebo až 44? Na základe pozit testov lebo vyšli pozit aj 43 aj 44… podľa mňa som momentálne 8 dpo? Len som si neni istá nakoľko ovu test bol pozit aj 44Dc

katariiinkaa
12. dec 2023

@kristinkaris keď bol pozitívny aj na 44dc, tak kľudne mohla ovu prebehnúť až na 45dc. Je tam pekný vzostup teploty deň po tom, čiže by to aj celkom sedelo 🙂

kristinkaris
12. dec 2023

@katariiinkaa takže to by som bola dnes 6dpo?

dracik07
12. dec 2023

@kristinkaris ovu prebehne do 12-48hod od posledného pozitívneho ovu testu takže súhlasím s @katariiinkaa že kľudne mohla byť až ten 45dc

kristinkaris
12. dec 2023

@dracik07 takže ovu test musí byť negat aby nastala ovu ?

dracik07
12. dec 2023

@kristinkaris ono testy môžeš mať pozitívne ale prebehnúť nemusí. Preto je dobrá kombinácia ovu test + meranie BT. Vtedy spätne vieš či prebehla

kristinkaris
12. dec 2023

@dracik07 robím aj aj ale zas keby neprebehla tak Bt sa nedrží tak vysoko či ?

dracik07
12. dec 2023

@kristinkaris áno 👍

pria7
12. dec 2023

@dracik07
@zanzilady
@majoralka
Baby ste zlaté 🙂 .... ale teraz neviem čo sa deje, lebo ráno sa mi celkom dosť spustila ms, naobed mi začala slabnúť a asi pred dvoma hodinami ako keď utneš a po ms ani stopy....mám celkom dosť bolesti v podbrušku a prsia pobolievajú, sú napnuté a naliate. Tak ja už neviem čo si mám myslieť ...

zanzilady
12. dec 2023

@pria7 a test si skúšala ? Či si ešte nekupovala ? :D možno by to stalo za pokus

dracik07
12. dec 2023

@zanzilady súhlasím, ja by som už nevydržala @pria7

pria7
12. dec 2023

Nekupovala som, keďže som ráno dostala ms.... zajtra kúpim a spravím . Môžem test urobiť aj zajtra poobede, alebo radšej vo štvrtok ráno ?

dracik07
13. dec 2023

Dobré ránko,
@pria7 podľa mňa môžeš aj poobede 😉

pria7
13. dec 2023

Dobré ránko ,
Tak hlásim , že žiadne krvácanie ani špinenie nemám .... tak skúsim poobede urobiť test a dám vám vedieť 😉 aj tak si myslím , že nič z toho nebude, ale urobím pre tú srandu 😃

pria7
13. dec 2023

A vy ako dnes teploty dievčatá?

kristinkaris
13. dec 2023

@pria7 dnes 36.98 zatiaľ sa drží 😇

zanzilady
13. dec 2023

Ja tiež pekne hore 🙂 aaa jasne urob som riadne zvedavá. Ale keď ani náznak po krvácaní, a ms si mala teda kedy dostať oficiálne ?
@pria7

pria7
13. dec 2023

Pekne sa držíte baby 👍
Normálne v nedeľu alebo v pondelok.... ale ešte rozmýšľam nad tým, či mám dobre vyznačenú ovulku, lebo keď vyhodím hlien z grafu, tak ju vyznačí na 15 dc. Tak neviem teraz 🤔