Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka
Ja som u GYN mala vždy všetko okey, ukážkovo až kým sme nezačali pátrať prečo sa nedarí 🫣
Máš už dieťatko, to je skvelé 😘 verím, že pribudne súrodenec.
My bojujeme o naše prvé 🙏
Dobre ráno, neviete prečo mi tento graf dal na ovu tu prerusovanu čiaru ?
@marinecka95 určite sa to podarí 🥰🥰
Dobré ránko dievčatá 🙂 tak ja hlásim 1 DC a zase veľké sklamanie 😞
Vám baby držím palce a verím, že sa vám to podarí 🙏❤
@marinecka95 áno, mame jedno, tak som rada za nu ❤️🥰 držím mooooc palce, nech vam to čím skor vyjde 🤞🍀🤗❤️
@pria7 jooooj, mrzi ma to 🥺
Ja stúpam a potom bude rychly a prudký pád ako vzdy 🫣
@kristinkaris keď bol pozitívny aj na 44dc, tak kľudne mohla ovu prebehnúť až na 45dc. Je tam pekný vzostup teploty deň po tom, čiže by to aj celkom sedelo 🙂
@katariiinkaa takže to by som bola dnes 6dpo?
@kristinkaris ovu prebehne do 12-48hod od posledného pozitívneho ovu testu takže súhlasím s @katariiinkaa že kľudne mohla byť až ten 45dc
@dracik07 takže ovu test musí byť negat aby nastala ovu ?
@kristinkaris ono testy môžeš mať pozitívne ale prebehnúť nemusí. Preto je dobrá kombinácia ovu test + meranie BT. Vtedy spätne vieš či prebehla
@dracik07 robím aj aj ale zas keby neprebehla tak Bt sa nedrží tak vysoko či ?
@kristinkaris áno 👍
@dracik07
@zanzilady
@majoralka
Baby ste zlaté 🙂 .... ale teraz neviem čo sa deje, lebo ráno sa mi celkom dosť spustila ms, naobed mi začala slabnúť a asi pred dvoma hodinami ako keď utneš a po ms ani stopy....mám celkom dosť bolesti v podbrušku a prsia pobolievajú, sú napnuté a naliate. Tak ja už neviem čo si mám myslieť ...
Nekupovala som, keďže som ráno dostala ms.... zajtra kúpim a spravím . Môžem test urobiť aj zajtra poobede, alebo radšej vo štvrtok ráno ?
Dobré ránko ,
Tak hlásim , že žiadne krvácanie ani špinenie nemám .... tak skúsim poobede urobiť test a dám vám vedieť 😉 aj tak si myslím , že nič z toho nebude, ale urobím pre tú srandu 😃
A vy ako dnes teploty dievčatá?
@pria7 dnes 36.98 zatiaľ sa drží 😇
Pekne sa držíte baby 👍
Normálne v nedeľu alebo v pondelok.... ale ešte rozmýšľam nad tým, či mám dobre vyznačenú ovulku, lebo keď vyhodím hlien z grafu, tak ju vyznačí na 15 dc. Tak neviem teraz 🤔

@marinecka95 nerozumiem reči tvojho kmeňa, ale držím palce 🤞😀🤣
Ja som už od leta v stave, že budeme mať jedinacika a meriam len tak, lebo mňa telo prekvapuje z mesiaca na mesiac 🤣 stredu ráno mám prehliadku u gyn, tak som zvedavá ako som na tom 🤷♀️