icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pria7
13. dec 2023

@zanzilady
@majoralka
@dracik07 jtoto je fakt divný mesiac .... dúfam, že do vianoc sa dám do normálu s touto divnou ms 😄
No nič idem ďalej dievčatá 😉 už som zmierená zo všetkým 🙂

pria7
13. dec 2023

@zanzilady uvidím čo bude zajtra a radšej potom v piatok ak tak urobím ....

zanzilady
13. dec 2023

@pria7 dobre jasne 🙂

majoralka
14. dec 2023

Bre ranko, tak ja klesam pomaličky, uz ma boli aj hlava a podbruško, tak čakám MS buduci tyzden 🥺

dracik07
14. dec 2023

@majoralka toto ešte nič neznamená. Kedy máš dostať ms?

dracik07
14. dec 2023

Inak dobré ránko,
Ja dnes takto 12-13dpo a musím povedať že takýto nudný graf som ešte nemala 🙄

pria7
14. dec 2023

Dobré ránko baby 🙂
@majoralka veď si pekne hore a takýto pokles je nič 😉
@dracik07 robíš hadíka 😄 zaujímavé
@zanzilady ja nic nové, od včera večera ani náznak zase po ms, uvidím čo bude cez deň 🙉

dracik07
14. dec 2023

@pria7 z teba si snáď robí ms srandu 🙄

pria7
14. dec 2023

@dracik07 ti poviem 🙄 a už ma to prestáva baviť, toto sa mi nikdy nestalo .... pri synovi som síce mala na začiatku tehotenstva ms, ale už si nepätám akú , či silnú či slabú, len to bol tiež pre mňa šok, keď mi dr. povedala, že som v druhom mesiaci....

majoralka
14. dec 2023

@dracik07 v pondelok by mala prist, tak uvidime…
Ty sa hadikujes pekne ☺️
@pria7 A ty co? 🙈 toto je inak napínavé…test robis teda az zajtra rano?

pria7
14. dec 2023

@majoralka hej , to je ako telenovela 😄 skúsim zajtra ráno , lebo je to fakt divné .... večer sa budem hlásiť, ako to vyzeralo počas dňa 😉
Tak pekný dník dievčatá 🥰

dracik07
14. dec 2023

@majoralka no to teda. Fakt nudný graf.
Žienky, včera a dnes som merala 3x počas rána. Prvá teplota bola 36,9 a potom tie ďalšie 2 merania už bola 36,85. Vy merate iba 1x? My to nejde do hlavy, vždy to prvé meranie je vyssie

pria7
14. dec 2023

@dracik07 to isté mám aj ja.... prvá je vždy vyššia ako tie potom . To som tiež zistila , keď som nepočula zapípať teplomer, tak som merala 3 krát....

zanzilady
14. dec 2023

@dracik07 ja meriam viac krát, a väčšinou sa zobudím v noci a meriam aj vtedy, a vždy je to prvé nižšie a potom aj po napr 5 minútach je už viditeľný rozdiel 🙂
@pria7 no ja som v napätí :D

dracik07
14. dec 2023

@pria7
@zanzilady a ktorú teplotu potom zapíšte. Tu prvú ktorá je vyššia, alebo ďalšie meranie kde je nižšia teplota?

bambulka711
14. dec 2023

Ahojte dievčatá, tak som späť už aj ja a znova v hre. Dnes na folikulometrii 8DC a folík mal 18 mm. Čo myslíte, ako načasovať snaženie? Zajtra ráno a sobota večer a pondelok ráno budú ok? Ovu testy negatívne, ale som na letrozole, tak neviem, čo to môže spraviť.

patulka2
14. dec 2023

@bambulka711 my to tahame spolu, ja som 9DC, teplota stale dole. Ale keby mam taly folik, snazim sa tak kazdy druhy den, to je taka istota 😊

bambulka711
14. dec 2023

@patulka2 no, sa nám to skomplikovalo, partner ide zajtra ráno na víkend preč a príde až v nedeľu večer... tak asi budem musieť spraviť neplánovanú otočku v sobotu za ním, aby sme to neprešvihli 🙈 väčšinou mávam ovu na 13 DC a tento mesiac to vyzerá tak na 10-11 DC mimoriadne 😀

kristinkaris
14. dec 2023

Ahojte tak mne graf preznacil ovu takže dnes 8DPO test zatiaľ biely 🧐

bambulka711
14. dec 2023

@kristinkaris inak dievčatá, to vás obdivujem, čo máte takéto dlhé cykly... ja som výnimočne mala minulý mesiac 32 dní, lebo sa mi o týždeň posunula ovulácia a už som bola na nervy z toho. Mne už tak príde to čakanie nekonečné...

katariiinkaa
14. dec 2023

@bambulka711 presne ako vravíš.. mne minulý mesiac prišla ovu až na 39 deň, potom MS na 52dc, to bol nekonečný príbeh fakt 😖 tento mesiac sa to už našťastie upravilo a ovu prišla o 2 týždne skôr

kristinkaris
14. dec 2023

@bambulka711 no je to masaker :D zvyčajne nemávam až takto dlhé ale som rada že nakoniec ovu vôbec prebehla 🙂

bambulka711
14. dec 2023

@katariiinkaa no ale aj tak, to máš ovuláciu 25. deň. To je u mňa celý cyklus. Tento mesiac by mi teda padlo vhod, keby prišla ten 14. deň až a nie 10-11, ako sa chystá očividne, ale som rada, že sa to tak nenaťahuje 🙂

zanzilady
14. dec 2023

@dracik07 ja dávam väčšinou prvú. Ale sk to je napr 36:42 a 36.55 tak to tak nejak spriemerujem a dám 36.48 :D

pria7
14. dec 2023

@dracik07 ak neni veľký rozdiel , tak dám prvú a ak je rozdiel väčší tak priemerujem ....
@zanzilady myslím si, že mi len zblbol cyklus a bude to negatívne, lebo ja už v zázraky neverím 😃

pria7
14. dec 2023

@kristinkaris juuuuj, riadne dlhý cyklus ... mňa by porazilo, hlavne to čakanie ako to skončí 😃

dracik07
14. dec 2023

@pria7
@zanzilady tak prvá BT bola 36,9 a druha 36,85

pria7
14. dec 2023

@dracik07 ja by som nechala prvú 😉

bambulka711
14. dec 2023

@dracik07 to je tak malý rozdiel, že by som kľudne napísala 36,88 a neriešila 🙂

kristinkaris
14. dec 2023

@pria7 presne aj ja uz mam z toho celkom nervy 🤣ešte keď vidím že baby stihnú pomaly 3 cykly a mne sa tiahne ešte ten od októbra 😅