icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
17. dec 2023

@majoralka ešte stale si nad čiarou a takýto pokles nemusí nič znamenať 🙂
Ja som už asi po ovu, 15teho som mala pravdepodobne ovulačné špinenie tak uvidíme či mi to teplota za pár dní potvrdí - aj keď tehotenstvo tento cyklus nehrozí, meriam pre zaujímavosť ako telo funguje/nefunguje po IVF, hormónoch atď 😄

milik45
17. dec 2023

Ahojte dievčatá, aj keď mi teplota klesla na 10dpo a čakala som už teda ms, dnes je opäť hore a test vyšiel pozitívny, tak pre tie ktorým takto teplota klesne, nezúfajte lebo nič nieje stratené 🙂

kristinkaris
17. dec 2023

@milik45 vau! Mne tiež na 10dpo klesla a dnes znovu stúpla… ďakujem za nádej že ešte nemusí byt stratené ❤️

katariiinkaa
17. dec 2023

@milik45 Ahoj, gratulujem! 😍 kedy ti po tom poklese vyšiel pozitívny test prosím? Hneď na druhý deň?

milik45
17. dec 2023

@katariiinkaa Ďakujem 😊 , robila som ho dnes ráno tak je to druhý deň od poklesu, aj to len preto lebo sa mi nezdala tá vysoká teplota, čakala som už ms, ale test prekvapil

pria7
17. dec 2023

Ahojte baby 🙂 mala som včera taký rozlietaný deň 😉
Tak ja dnes takto, inak taketo teploty mávam po ovu, tak som zvedavá ako zajtra ráno a budem testovať 🙂
Inak ako pozerám, tak aj vy to máte zaujímavé 🤔
@dracik07
@katariiinkaa
@kristinkaris
@zanzilady
@majoralka
@bambulka711

pria7
17. dec 2023

@milik45 jeeeej gratulujem ❤

kristinkaris
Autor odpoveď zmazal
dracik07
17. dec 2023

@milik45 gratulujem 😍
@pria7 tie teploty máš naozaj vysoké, no som zvedava na zajtra 🙏
Ja asi zajtra čakám ms. Dnes som merala o 2 hodiny neskôr ale odratala som 0,2'C .....a pád ako do priepasti takže tak

pria7
17. dec 2023

@dracik07 ešte to nič nemusí znamenať.... takých pádov som už videla veľa a bolo z toho tehu 😉
Tak zajtra ráno si dáme vedieť, ako sme na tom 🙂
Ja som inak strašne unavená, iba by som spala a prsia ma bolia stále, čo inokedy do ms a potom už nie ...
Naozaj som zvedavá čo bude zajtra aj s tvojou teplotou 🤔

bambulka711
17. dec 2023

Ja ani neviem, čo si mám myslieť o mojom grafe, ale snáď ovulácia počká do polnoci 😂 testy zatiaľ negatívne a zaujímavé, že od 5DC blednú 🤔
@pria7
@dracik07
@katariiinkaa
@kristinkaris
@zanzilady
@majoralka

pria7
17. dec 2023

@bambulka711 to aj mne zvykli blednúť a potom mi silneli len nejaký 1 - 2 dni pred pozitívnym ovu testom .
Tak už len dúfať, že ovu príde najskôr o 2 dni, aby ste to stihli 🙏🙏🙏

bambulka711
17. dec 2023

@pria7 no veď len čo drahý príde, tak sa na neho vrhnem 🙈 Spermie vraj sú pri vajíčku už za 2 hodinky, tak aj keby, hádam stíhame, alebo zostali nejaké silné ešte od piatka. Zatiaľ vôbec necítim žiadne tlaky, ako zvyknem pred ovu. Testujem iba preto, že neviem, čo ten Letrozol mohol spraviť.

pria7
17. dec 2023

@bambulka711 no som zvedavá, kedy bude ovulka .... tak šup na manželíka, keď sa vráti 😉 treba poiistiť aj pred ovu 🙂

majoralka
17. dec 2023

@bambulka711 ty si pekne klesla 👍🏻 Tak už len stúpať a stúpať 🤞

bambulka711
17. dec 2023

@pria7 no veď jasné, dnes večer určite poistíme a zajtra uvidíme, čo povie meračka. O jednej idem... Snáď prasknú až zajtra alebo neskôr, ale keby nie, tak čo už. Budúci mesiac už by som skúsila Reprofit.
@majoralka no ešte nie, až v utorok nech stúpne 😊 ale zatiaľ ovu testy negatívne, úplne slabé, tak uvidíme, čo z toho bude. Snáď nebude problém zase.

pria7
17. dec 2023

@bambulka711 držím palce a daj zajtra poobede vedieť, ako si dopadla 😉

bejka90
17. dec 2023

@pria7 no to hej pri praci a druhom dietati velmi cas na oddych nieje :( ale da sa to zatial zvladnut 🙂 drsim palce nech vam to vyjde 🙂

pria7
17. dec 2023

@bejka90 áno viem a chapem ťa, neni to jednoduche venovať sa rodine aj praci .... ešteže sme take silné a nejako to zvladame 🙂 ja mam doma len manžela a psa , no niekedy mám nervy na krajícku 😄
Ďakujeme krasne ❤ ráno píšem, už nech to dopadne akokoľvek 😉

majoralka
17. dec 2023

Ja že podľa teploty spravím ráno test a doma žiaden nemám 🙃🙈 zajtra mám termín MS 🙈

pria7
17. dec 2023

@majoralka neprídeeee .... držím palce 🙏

bambulka711
17. dec 2023

@pria7 no, tak to dnes nedal. Normálne som sa rozplakala od sklamania a dúfam, že zajtra ráno stihneme a už mu to pôjde. Už len veriť, že ovulácia nebola ešte...

zanzilady
17. dec 2023

@pria7 držím palce ráno 🥹hádam tam už budú krásne dve čiarky 🙂
@bambulka711 ja verím že ovu ešte len bude 😍a stihnete to

majoralka
17. dec 2023

@pria7 uvidíme podľa teploty 🤞 tebe mooooc držím palce, nech máš // lebo takéto vysoké teploty nemôžu byť kvoli ničomu inému 🤗
@bambulka711 to mi je ľúto 🥺 ale uvidis, ovu este len bude a stihnete 🥰

bambulka711
17. dec 2023

@zanzilady ja sa snažím veriť, že veď ešte nebol pozitívny ovu test, len ma to tak sklamalo, že vedel o tom 4 dni dopredu a ešte aj prišiel neskoro a unavený... Až sa bojím rannej teploty a vyšetrenia. A neviem, aký má Letrozol vplyv na ovu test, či môže mať nejaký ..
@majoralka

12julik23
17. dec 2023

Baby, je normálne, že minulý mesiac som mala LF 14 dní a tento iba 11 dní? Meriam iba tieto dva mesiace a som z toho mimo, že je to taký rozdiel 🥺

zanzilady
18. dec 2023

Ja dnes takto, dooonca som mala 36,88 ale vôbec si nepamätám kedy to bolo či som merala vecer tesne po zaspatí (že som sa zobudila) alebo to bolo o 2hej. Tak som radšej dala nižšiu teplotu čo mi ukazoval teplomer 🙂 @pria7 cakaaam 😍😍😍
@bambulka711 jasne to chápem. Ale možno keby boo unavený a aj tak by ste, tak by spermie boli toez unavene 😅takze takto bude oddýchnuty

bambulka711
18. dec 2023

@zanzilady @pria @majoralka
nedal to ani dnes ráno ☹ nechápeme ani jeden, čo sa stalo, proste sa nevedel dokončiť a teda dievčatá, bolo to asi najdlhšie "snaženie" v našom živote... uvidím, čo poobede lekár, či teda sme už po, alebo ešte máme šancu dnes večer/zajtra ráno.

pria7
18. dec 2023

Dobré ránko 🙂 tak ja dnes teota hore a test nič .... rozmýšlam , že kúpim dnes dr.max a digitálny , tie sa mi zdajú najspolahlivejšie . A ešte rozmýšlam, že skočím v stredu na krv, lebo tieto teploty nemám mať z čoho takéto 🙈 idem sa zblázniť baby 😞

majoralka
18. dec 2023

@pria7 ahoj, čakám netrpezlivo 😌 a to co? Ja som cakala koľajnice a tam bledo 🥺 mrzi ma to, ale teploty stale pekne vysoké, tak nerozumiem