Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@milik45 vau! Mne tiež na 10dpo klesla a dnes znovu stúpla… ďakujem za nádej že ešte nemusí byt stratené ❤️
@milik45 Ahoj, gratulujem! 😍 kedy ti po tom poklese vyšiel pozitívny test prosím? Hneď na druhý deň?
@katariiinkaa Ďakujem 😊 , robila som ho dnes ráno tak je to druhý deň od poklesu, aj to len preto lebo sa mi nezdala tá vysoká teplota, čakala som už ms, ale test prekvapil
Ahojte baby 🙂 mala som včera taký rozlietaný deň 😉
Tak ja dnes takto, inak taketo teploty mávam po ovu, tak som zvedavá ako zajtra ráno a budem testovať 🙂
Inak ako pozerám, tak aj vy to máte zaujímavé 🤔
@dracik07
@katariiinkaa
@kristinkaris
@zanzilady
@majoralka
@bambulka711
@dracik07 ešte to nič nemusí znamenať.... takých pádov som už videla veľa a bolo z toho tehu 😉
Tak zajtra ráno si dáme vedieť, ako sme na tom 🙂
Ja som inak strašne unavená, iba by som spala a prsia ma bolia stále, čo inokedy do ms a potom už nie ...
Naozaj som zvedavá čo bude zajtra aj s tvojou teplotou 🤔
Ja ani neviem, čo si mám myslieť o mojom grafe, ale snáď ovulácia počká do polnoci 😂 testy zatiaľ negatívne a zaujímavé, že od 5DC blednú 🤔
@pria7
@dracik07
@katariiinkaa
@kristinkaris
@zanzilady
@majoralka
@bambulka711 to aj mne zvykli blednúť a potom mi silneli len nejaký 1 - 2 dni pred pozitívnym ovu testom .
Tak už len dúfať, že ovu príde najskôr o 2 dni, aby ste to stihli 🙏🙏🙏
@pria7 no veď len čo drahý príde, tak sa na neho vrhnem 🙈 Spermie vraj sú pri vajíčku už za 2 hodinky, tak aj keby, hádam stíhame, alebo zostali nejaké silné ešte od piatka. Zatiaľ vôbec necítim žiadne tlaky, ako zvyknem pred ovu. Testujem iba preto, že neviem, čo ten Letrozol mohol spraviť.
@bambulka711 no som zvedavá, kedy bude ovulka .... tak šup na manželíka, keď sa vráti 😉 treba poiistiť aj pred ovu 🙂
@bambulka711 ty si pekne klesla 👍🏻 Tak už len stúpať a stúpať 🤞
@pria7 no veď jasné, dnes večer určite poistíme a zajtra uvidíme, čo povie meračka. O jednej idem... Snáď prasknú až zajtra alebo neskôr, ale keby nie, tak čo už. Budúci mesiac už by som skúsila Reprofit.
@majoralka no ešte nie, až v utorok nech stúpne 😊 ale zatiaľ ovu testy negatívne, úplne slabé, tak uvidíme, čo z toho bude. Snáď nebude problém zase.
@bambulka711 držím palce a daj zajtra poobede vedieť, ako si dopadla 😉
Ja že podľa teploty spravím ráno test a doma žiaden nemám 🙃🙈 zajtra mám termín MS 🙈
@pria7 no, tak to dnes nedal. Normálne som sa rozplakala od sklamania a dúfam, že zajtra ráno stihneme a už mu to pôjde. Už len veriť, že ovulácia nebola ešte...
@pria7 držím palce ráno 🥹hádam tam už budú krásne dve čiarky 🙂
@bambulka711 ja verím že ovu ešte len bude 😍a stihnete to
@pria7 uvidíme podľa teploty 🤞 tebe mooooc držím palce, nech máš // lebo takéto vysoké teploty nemôžu byť kvoli ničomu inému 🤗
@bambulka711 to mi je ľúto 🥺 ale uvidis, ovu este len bude a stihnete 🥰
Baby, je normálne, že minulý mesiac som mala LF 14 dní a tento iba 11 dní? Meriam iba tieto dva mesiace a som z toho mimo, že je to taký rozdiel 🥺
Ja dnes takto, dooonca som mala 36,88 ale vôbec si nepamätám kedy to bolo či som merala vecer tesne po zaspatí (že som sa zobudila) alebo to bolo o 2hej. Tak som radšej dala nižšiu teplotu čo mi ukazoval teplomer 🙂 @pria7 cakaaam 😍😍😍
@bambulka711 jasne to chápem. Ale možno keby boo unavený a aj tak by ste, tak by spermie boli toez unavene 😅takze takto bude oddýchnuty

@majoralka ešte stale si nad čiarou a takýto pokles nemusí nič znamenať 🙂
Ja som už asi po ovu, 15teho som mala pravdepodobne ovulačné špinenie tak uvidíme či mi to teplota za pár dní potvrdí - aj keď tehotenstvo tento cyklus nehrozí, meriam pre zaujímavosť ako telo funguje/nefunguje po IVF, hormónoch atď 😄