Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@pria7 ja sim tiež čakala už viditeľnú čiarku 🥹tak tom riadne prekvapená !
@bambulka711 no tak držím palce poobede 😍
12dpo teplota znovu klesla na 36,67 tak tento mesiac asi nic test biely
@dracik07 Ahoj, hmm to vyzerá naozaj zaujímavo 😲 Test si neskúšala?
@bambulka711 čiernu macu :D :D
@bambulka711 woooow tak tam krásne čakajú kým sa mu podarí ☺️a obidva sú take veľké ?
@bambulka711 čaká na správnu chvíľu 🥰🙏🍀
@kristinkaris no nejakú berie, aj so zensenom
@zanzilady nie, iba jeden, ten druhý si drží veľkosť 18 mm
@dracik07 joj, len jak ja toho môjho chlapa nabudím. Neviem, čo sa mu porobilo, prvýkrát takto "neuspel" :(
@bambulka711 dobrá večera 🙂 vínko. Nejaké afrodiziakum škoricu alebo tak 🙂
@zanzilady varené vínko, dobrý nápad 🙂
Možno je to taký tlak naňho, že sa to proste nedá 🙂 neviem teda aká si doma ako sa o tom rozprávajte Sle ak to je pod tlakom môže to byt tým. Skús mu mozno povedať že si idete užiť, že mech sa necíti nejak zodpovedný za výsledok 🙂
@zanzilady v pohode, ráno sme sa zasmiali obaja, že najdlhší sex v našom živote 😀 akože, jasné, že nás to zamrzelo, ale zase, žiadne taniere nelietajú. Skúsime o mesiac a vajíčko očividne rastie u mňa tak 1,2 mm a praská pri cca 24 mm, tak ešte aj ráno máme šancu 🙂
@zanzilady a u neho aj vek už zohráva úlohu, predsa len, skoro 54 rokov, raz sa to zlomiť muselo... nejako to zvládneme, ak nie tento mesiac, tak budúci 🙂
@bambulka711 no veď jasne 🙂 vieš že je všetko ok, tak sa podarí 🙂
@bejka90 to uz si v 16 tt?...ako to usloo ..len teraz si davala testy 🙂..ja som 23 tt..tiez budeme mat dievcatko 🙂
@zanzilady juuuj, toto bude dlhá noc a čakanie na ranný test 🙂

@pria7 no ja tam nejaký tieň vidím, keď sa veľmi zapozerám