icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
20. dec 2023

@katariiinkaa veď pekne stupas 🥰

pria7
20. dec 2023

@dracik07 a takto, keď vyhodím úplne všetko
Ale nelogické pre mňa, lebo ja som v živote nemala taký dlhý cyklus, ani keď mi cystu vyberali 🤔 a ani pri chorobe, sa mi nikdy nepredĺžil, moje cykly sú najčastejšie 24, 25 , 26 dňové , zhruba raz za vyše roka 28 dňový a častejšie mám kratší tak 21 , 23 dňový...
Tak neviem ....

pria7
20. dec 2023

@katariiinkaa ty krásne stúpaš 👍

kristinkaris
20. dec 2023

@dracik07 myslím si že asi nič z toho ale ta teplota je podľa mňa príliš nízka :/

zanzilady
20. dec 2023

Dievčatá tak prišla nakoniec Ms už to silnie. Ak kríze ma začali bolieť. Jedine čo je prekvapivé že ma nebolia prsia ani trosku a to vždy najviac trpim. Tak ale aspoň viem že vianočný zázrak sa nekoná 🥲

katariiinkaa
20. dec 2023

@zanzilady mrzí má to, vyzeralo to fakt dobre 😔 ale na druhej strane konečne už aspoň vieš na čom si a nenatahuje ta to zbytočne ďalej.

pria7
20. dec 2023

@zanzilady juuuuuj škoda..... ale zase aspoň máš teraz čistú hlavu 🙂 Takže nový rok, nová šanca 🥰

zanzilady
20. dec 2023

Anoo áno veď to by bol ozaj len zázrak 😍v podstate som aj rada že ms prišla lebo aspoň sa to dá všetko do pôvodného stavu 🙂 inak LF mávam 15-17 dni teraz je 11den. Ale ! CKlus som mávala tak 33-35 dni a včera teda bol 34den a dnes je už 1Dc. Takze vlastne sa mi cyklus až tak nezbláznil a ms prišla načas 😅

pria7
20. dec 2023

@zanzilady tak nech je všetko v poriadku a čoskoro sa zadarí 🥰

kristinkaris
20. dec 2023

Tak dievčatá mne začína ms

pria7
20. dec 2023

@kristinkaris to ma mrzí 😞 ale vyzeralo to sľubne ....

zanzilady
20. dec 2023

@pria7 dakujeeem 😍
@kristinkaris pchhhh tak súcitim s tebou, aspoň sme dnes rovnako 1dc 🙂 koľko dňový mávaš cyklus ?

kristinkaris
20. dec 2023

@pria7 to nevadí dúfam že dalsi cyklus to vyjde 🙂 aspoň užijem sviatky ako sa patrí 🙂 :D
@zanzilady fuuu no veľmi neoravidelny mávala som tak 30-35 ale tento sa ťahal presne 59 dni… dúfam že ten ďalší už bude kratší 🙂

dracik07
20. dec 2023

@kristinkaris 😭
@zanzilady to mi je luto😔. Ale tak aspoň ťa nenatahuje a možno prebytočné hcg pôjde už na 0..... a ty máš takú dlhú LF ako ja
Tak zienky január 2024 musí byť naš. Zase budeme spolu nečakať na ms. Ja dnes 2dc

kristinkaris
20. dec 2023

@dracik07 ❤️áno to už dáme 🤞🏻

zanzilady
20. dec 2023

@dracik07 ja toez veriiiiim 🙂 áno veď som aj rada vlastne l, všetko je ako ma byt 😍
@kristinkaris

dena12345678910
20. dec 2023

@julianka007 no taak to veľmi gratulujem 😊😊😊

mirus11
20. dec 2023

@kristinkaris aj mne dnes,a ja začínam s antikoncepciou na úpravu cyklu,lebo tento rok to je u mňa jedna veľká pohroma.

miskamaty
21. dec 2023

Ahojte baby prosim bola to ovulka ze??

katariiinkaa
21. dec 2023

@miskamaty ahoj, nemyslím si že sa z tohto už dá povedať či ovulacia prebehla.

katariiinkaa
21. dec 2023

Dobré ránko, dnes takto - teplota sa drzi celkom pekne hore 🙏 ešte hlavne nejako vydržať tie ďalšie 2-3 dni. V nedeľu ráno by som chcela skúsiť test, keď budú teploty hore dovtedy.

miskamaty
21. dec 2023

@katariiinkaa a keby sa uz drzi teplota len hore?? Moze byt ze som zle spala preto klesla?

katariiinkaa
21. dec 2023

@miskamaty tazko povedať.. každý má predovulacne a poovulacne teploty iné, takze je ťažké zhodnotiť či toto sú už tvoje poovulacne teploty alebo nie. Malo by byt hlavne vidieť rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi teplotami. Keď si pozrieš grafy nejakých žien tu, tak je to pekne vidieť kedy sa tie teploty zdvihli 🙂 Čo sa týka toho zlého spánku, tak napr. ja zvyknem mat skôr vyššie teploty keď zle spím. Mne celkovo príde táto aplikacia veľmi neprehľadná na grafy oproti iným čo su k dispozícii.

miskamaty
21. dec 2023

@katariiinkaa mam 2 apky nato.

pria7
21. dec 2023

@katariiinkaa dobré ránko 🙂 teploty máš pekne hore 👍 dúfam , že v nedeľu budú // 🥰
Ja dnes teplota takto, takže nič nové ....

katariiinkaa
21. dec 2023

@pria7 dúfam aj ja.. test si neskúšala teraz niekedy?

zanzilady
21. dec 2023

Ahojteee, no hádam vám toe teploty ostanú pekne hore 🙂 inak keď si zbavíte začiatok ms - zbavíte už deň led začnete špiniť alebo sz keď už je to vyslovene krv ?

katariiinkaa
21. dec 2023

@zanzilady Ahoj, ja značím už aj špinenie alebo slabé krvácanie 🙂 Podľa toho dávam buď "spotting" alebo "light"

pria7
21. dec 2023

@katariiinkaa nejdem ani robiť a počkám ako budú teoty ďalej . Ak by to teda bola ovulácia , keď som krvácala , tak počkám do nejakého 27 - 28 decembra tak mi vyvhádza LF a potom skúsim test ...
Takže ja už len čakám 🙉
Tebe držím palce 🙏🙏🙏
@zanzilady mne v CAR povedali , že za ms sa počíta až keď začnem krvácať... ale zaznač si aj špinenie , len ms až keď sa spustí 😉

zanzilady
21. dec 2023

@katariiinkaa
@pria7 super ďakujem vám 🙂