icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
21. dec 2023

Dievčatá, som s vami 😌 1dc

dracik07
21. dec 2023

@majoralka 😭

zanzilady
21. dec 2023

@majoralka ochhh škoda :( ale sme v tom spolu aspoň všetky naraz 🙂

pria7
21. dec 2023

@majoralka to ma mrzí 😥

katariiinkaa
22. dec 2023

Ahojte baby, tak dnes 8dpo, akurát sa chystám kúpiť nejaké testy, nech môžem spraviť cez sviatky, keďže bude všetko zavreté. Aké testy odporúčate? Ideálne nejaké ktoré viem zohnať v lekárni (najbližšie mám dr. max) prípadne v dmku. Ďakujem!

dracik07
22. dec 2023

@katariiinkaa za mňa buď Mamatest/ slniečko, intimed (teta drogeria), prípadne livsane. Dr.max má málo farbiva

bejka90
22. dec 2023

@katariiinkaa mamatest urcite nekupuj, ak chces mat relevantny vysledok, lebo co tu vidim fotky mamatestov tak kazdej ukazuje nieco to je potom take akoby si ani nerobila test :( mnenin time ukazal dost neskoro a slabo ale za mna top test ale aj dr max ukazal uz pekne 11 dpo

katariiinkaa
22. dec 2023

@bejka90 nemáš prosím náhodou fotku ako ti vyšiel dr max na ten 11dpo? Lebo neviem prečo ale predpokladala som že bude práveže dosť odporúčaní na tieto testy, ale čo zatiaľ čítam tak vraj má málo farbiva..pokiaľ viem tak dávnejšie si ho ženy veľmi chválili 🙂

katariiinkaa
22. dec 2023

@bejka90 už vidím fotky v albume 🙂 ďakujem teda, skúsim predsa len tie drmax.. mám to aj tak najbližšie.. tak snáď mi tiež niečo ukáže na 10-11dpo. Mám doma ešte aj clearblue digital ale nechcem ich zbytočne míňať kým nebudem mať aspoň nejakú čiarku na klasickom paličkovom.

bejka90
22. dec 2023

@katariiinkaa tak hej ma menej farbiva, ale akoze na zaciatku ukazal tak isto ako aj ine testy a patria medzi spolahlive.... skor to menej farbiva u na bolo vtedy ked minapr niekolko dni vobec akoby nesilneli a ostali na 1 urovni a ked som urobila slniecko alebo top test tak tie bolipekne silne.tak drzim palce nech si najdes 2 ciarky 🙂 a clearblue az neskor ked vyjde tento pozitivne 🙂

majulka098
22. dec 2023

@katariiinkaa mne dr.max ráno a slniečko poobede ukázali na 11dpo

katariiinkaa
22. dec 2023

@majulka098 ďakujem krásne za fotky 🙏

katariiinkaa
23. dec 2023

Dobré ránko, dnes 9dpo, graf zatiaľ stále stúpa. Teplotu tak 36.8 som ešte nezamerala v žiadnom cykle.

katariiinkaa
23. dec 2023

@katariiinkaa *teplotu nad 36.8

dracik07
23. dec 2023

Ahojte,
@katariiinkaa kedy plánuješ testovať? Graf vyzerá zatiaľ super, kiežby bol víťazný 🙏✊🍀❤️
@pria7 ako teplota?

katariiinkaa
23. dec 2023

@dracik07 ahoj, chcela by som pockat do pondelka/utorka, keďže mám dr max testy a okrem toho len nejake s citlivosťou 20 a potom clearblue digi. Čiže neviem či by niečo ukázalo už zajtra 😕 uvidím asi ako na tom bude rano teplota a podľa toho sa rozhodnem. Možno neodolam zajtra rano, ktovie 😅

kristinkaris
23. dec 2023

@katariiinkaa ja by som isto neodolala zajtra :D a bol by to skvelý darček pod stromček 😁🤞🏻☺️

dracik07
23. dec 2023

@katariiinkaa ja by som určite neodolala 😁. Určite daj vedieť. Veľmi držím palceky, nech je to ten najkrajší Vianočný darček 🎄🎁🙏

katariiinkaa
23. dec 2023

@kristinkaris
@dracik07 ďakujem krásne baby, dam vedieť ráno že ako to vyzerá či idem skúsiť 😉

katariiinkaa
23. dec 2023

@kristinkaris @dracik07 baby keby idem zajtra robiť ten test tak spraviť hneď z ranného alebo počkať radšej a spraviť až poobede? Co myslite?

dracik07
23. dec 2023

@katariiinkaa ja by som skúsila z ranného.

zanzilady
23. dec 2023

@katariiinkaa z ranného určite 🙂 mne na začiatku z poobedneho vždy ukázalo nič 🥹držím veeeeeelmi palce 😍😍💚

kristinkaris
23. dec 2023

@katariiinkaa určite rano 🙂

katariiinkaa
24. dec 2023

@dracik07 @zanzilady @kristinkaris dobré ránko, tak graf dnes takto.

katariiinkaa
24. dec 2023

Skúsila som nakoniec aj testy - spodny dr max, horný netuším čo za značka, našla som ho už len bez krabicky. Dr max úplne biely a na hornom sa mi trochu niečo zdá, ale možno to tam už len chcem vidieť.. takze tazko povedať. Skúsim zas zajtra 🙂 aj tak neslávime Vianoce doma ale u starkej, čiže domov prídeme najskôr zajtra/pozajtra. Snáď dovtedy stihnem pribaliť ešte jeden darček // ❤️🙏

zanzilady
24. dec 2023

@katariiinkaa na prvom je ciarkaaaaa 😍😍😍😍😍a podľa mna tienik je sj na druhej 🙂 bozeeeee držím palce aby to zajtra bolo silnejšie 😍😍😍😍

katariiinkaa
24. dec 2023

@zanzilady ďakujem veľmi ❤️ dúfam že bude 🙏

dracik07
24. dec 2023

@katariiinkaa ten prvý vyzerá nádejne. Môže to byť Pepino. Ale mne sa niečo zdá aj na druhom len dr.max ma fakt veľmi málo farbiva. Len je to na zlom svetle.
Veľmi držím palceky a snáď čiarka zosilnie ✊🙏🍀❤️

katariiinkaa
24. dec 2023

Žienky tak skúsila som ten dr max odfotiť na inom svetle a fakt vyzerá že tam niečo slabunké je 🙏

zanzilady
24. dec 2023

@katariiinkaa anooooo jeeee 😍😍😍😍bože moooj😍to bude krásny darček 😍