icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jankasvo
1. jan 2024

@bambulka711 nerobili veru, Ale teda vravela som doktorke že mám pocit že neovulujem negatívne testy ovulacne žiadne bolesti dlhé cykly a navrhla mi že ak chcem môžeme skúsiť clostil tak som súhlasila lebo snažíme sa od novembra minulého roka v maji potrat a stále nič tak som bola taká hrrr😁 skúsila som aj inofolic a nič a teda prvé dieťa tiež trvalo 10meaiacov a zabral inofolic. Ale teraz som mala pocit že sa proste nič nedeje.

bambulka711
1. jan 2024

@jankasvo a to ti nerobí folikulometriu, keď ťa stimuluje? Podľa grafu ale vyzerá, že ovuluješ, len máš dlhé cykly. Ja ti úplne rozumiem, ono je to na nervy každý mesiac čakať a tá mrcha dorazí vždy.

jankasvo
1. jan 2024

@bambulka711 ale áno samozrejme robí, zabudla som dopísať. v novembri som za ňou prišla teda že či mi môže robiť folikulometriu tak jasné robila a teda ovulacia bola až na 31den cyklus sa mi zdá podľa grafu a až od tohto cyklu mi dala clostil. Bola som v stredu na folikulometrii a mal len 15mm tak ukázala v piatok pichnúť gonasi večer, v ten deň už mali dovolenku nemala som možnosť ísť na premeranie.

jankasvo
1. jan 2024

@bambulka711 keď tento mesiac som do toho vkladala všetky nádeje ale ta teplota proste hlava mi ju neberie 😁 lebo minulý cyklus mi pekne stúpla deň po ovulacii a teda skrz včerajšie bolesti a injekcii som myslela že už dnes vybehne.

majoralka
1. jan 2024

@bambulka711 do kelu, nevidím nic 🥺 rano čakáme test dalsi a dufam, ze s// 🤞
Mne sa blíži ovulka, ak teda nie je dnes….dost ma boli bruško a furt daco do seba sladké pcham 🤣🙈

bambulka711
2. jan 2024

@majoralka dobre ránko dievčatá, tak ja takto. A som neistá, tak asi idem ešte do zajtra progesterón 🤔 čo myslíte?
@jankasvo
@zanzilady
@bejka90

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 ja to tam vidiiiiiiiiim 😍😍😍😍😍

bambulka711
2. jan 2024

@zanzilady ďakujem, práve vo mne ožila nádej a dala som si pre istotu ten progesterón. Veď v najhoršom príde menzes neskôr.

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 už neprideeee, len nech to silnie 😍😍😍😍

bambulka711
2. jan 2024

@zanzilady haha, ešte som nevyliala pohárik, zvažujem lekáreň 🙈

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 choood určite 🙂 skús aj clearblue

jankasvo
2. jan 2024

@bambulka711 aj ja vidiiiim 💪

bambulka711
2. jan 2024

@zanzilady no skúsila som dr.max a livsane, na oboch bielo, resp. pod uhlom kanáliky... 🤷 Tak nič.

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 naozaaaaaj ? Skús aj tie pridať.

bejka90
2. jan 2024

@bambulka711 atoto je aka znacka?? Lebo naozaj vidno pekne 🙂))

bambulka711
2. jan 2024

@zanzilady naozaj, asi ten vrchný bol chybný. Uvidíme zajtra, utrogestan som si dala, tak už len čakať do zajtra.

bejka90
2. jan 2024

@bambulka711 alebo skor ukazuje ;) a tamtie neskor. Akzoe enchcem davat falosne nadeje ale nadej este stale podla mna je 🙂 mne ta ciarka pride ruzova na tom prvom teste

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 mne sa aj na tom druhom zdá že niečo vidno 🙂

bambulka711
2. jan 2024

@bejka90 áno, je ružová, je to woman Secret z drogérie. Nikdy nič neukázal doteraz. Uvidíme zajtra.
@zanzilady

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 mne tiež pepino nikdy nič neukázal až keď som bola tehotná 🙂 a že duchuje dosť 🙂 podľa mna to bude u teba len farbivom 🙂 aaaa ten stredný som myslela že sa mi tiež niečí slabé zdá.

majoralka
2. jan 2024

@bambulka711 odpadnem 😅 pekne ich vidno a pekne ružové 👍🏻🤞🥰 nech len silnejú a dobre, že si nasadila progesteron naspäť 🤗🤞

bambulka711
2. jan 2024

@zanzilady ako farbivom? Nerozumiem 🙂 ja na tom strednom nič nevidím :( a na spodnom iba pod uhlom kanálik. Nevadí, uvidíme zajtra. Kúpim rovnaké testy, nechám progesterón ešte pre istotu, ale aj tak ma všetko bolí, ako keby som mala dostať každú chvíľku.
Toto sú woman Secret predchádzajúce dva dni. Spodný je dnešný.

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 no že menej farbiva tak neskôr bude vidno čiarku 🙂 ak ten woman secret je spoľahlivý tak by som tomu začala veriť pomaličky 🙂 jasne uvidíme zajtra, bude to istejšie 🙂

kristinkaris
2. jan 2024

Ahojte ako ste na tom s grafmi ? 🙂 môj sa takto trošku zblaznil :D

zanzilady
2. jan 2024

@kristinkaris ja takto, vyzerá to na ovu, ale mávam až neskôr tak ktovie čo bude zajtra 🙂

zanzilady
2. jan 2024

@kristinkaris toez ešte len čakáš na ovu čo 🙂

kristinkaris
2. jan 2024

@zanzilady vyzerá to že už aj bude veru 🤞🏻…áno som zvedava kedy dôjde tento cyklus :D

bambulka711
2. jan 2024

@zanzilady aha, no uvidíme. Čakám na stolára a potom vybehnem kúpiť do drogérie tieto isté testy a ráno spravím. Neurychlim to aj tak 🙂 takúto čiarku som ešte nemala... Potom budem mať k dispozícii 50 tehotenských testov, ak to pravda bude 😂

bambulka711
2. jan 2024

@kristinkaris a ovulačné testy nerobíš?
@zanzilady to vyzerá, že už možno aj bola včera, nie?

kristinkaris
2. jan 2024

@bambulka711 robím ale ešte sú slabé 🙂