Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Tak dnes nič z romantického večera 🥲povadili sme sa 😅ako naschval dnes
@zanzilady juuuj, no to sa hádam ešte upraví. Je to na nervy, my sme tiež minulý mesiac mali stres. Treba ho skúsiť pohladkať a udobriť sa 🙂
@bambulka711 nie to nemôžem 😂ja som tvrdohlavá.
@zanzilady aaaale, dnes nie je priestor na tvrdohlavosť.
@bambulka711 bola som za ním a ešte horšie 🥲uvidíme čo bude zajtra, aj keď to bude už asi neskoro. Nevadí veď my mame ešte v podstate čas 🙂
@zanzilady veď jasné. Len mi to prišlo ľúto. Človek čaká na ten test ako na spasenie a potom nič z toho. .
Ja som bola tiež naštvaná na chlapa, že zas si na 12-14DC dohodol lyžovačku s kamošmi a ja teraz beriem progesterón, aby som to oddialila a ide ma už roztrhnúť od bolestí 🙈
@bambulka711 no veď, aj mne to ľúto prišlo. A ja som ešte k tomu fakt dosť emotívny človek :D takze padla mi aj jedna slza. Uvidíme čo bude zajtra lebo teraz sa mi vibec nechce toho ísť v takej nálade. Asi aj dobre že sme to nesilili, lebo to ak by sa podarilo to by bolo jedno nervózne dieťa asi 😂
@zanzilady to si nemyslím, určite by to bolo najlepšie dieťa na svete 🙂 treba si aj poplakať, ono je to hlavne pre nás ženy záprah na psychiku. Kto nezažil, nepochopí tie oplakané biele testy...
@bambulka711
@majoralka áno jasne keby mám byt tehotná tak toe spermie spred 3 dni prežijú 😊alebo ovulácie nepríde o 24 h od pozitívneho testu ale až 48 🥹nejdem to brat tragicky a aspoň tento mesiac nebudem testovať pravdepodobne a nebudú nádeje 🙂 aaaaa som zvedavá ešte aj zajtra na test
@bambulka711
@jankasvo z toho si nič nerob. Podľa mňa to tak máme všetky 😪
@zanzilady inak, dievčatá, ja teda neviem, čomu veriť pri tých spermiách. Či naozaj vydržia v dobrom stave 3 dni. Tým 2 by som ešte verila, ale 3 už neviem, či sa na to spoliehať, všade je to inak uvedené 🥺
@bambulka711 mne naposledy gyn povedala ze ak je vhodné prostredie prežijú aj 5dni. Ja keď som prvýkrát otehotnela tak 2dni pred ovulaciou.
@bambulka711 ja som otehotnela 3dni pred ovu, takže prežijú dlhsie 😊
@bambulka711 ja si veru nepamätám aký som mala keď som otehotnela uz bolo to v roku 2020, ale ono stačí aby ten hlien bol okolo krcka
@jankasvo tak snáď je to ok, aj keď ho inak neevidujem.
@bambulka711 podľa mňa áno teda ja som tak čítala že stačí ak je okolo krcka a nedavas si aj grep prípadne grepovy džús niektoré baby si to chvália že je to fajn na plodný hlien
@kristinkaris vyzerá to tak, ale istejšie to budeš vedieť zajtra/pozajtra.
Ahojte,
@kristinkaris vyzerá že prebehla, ale to budeš naisto vedieť zajtra/ na pozajtra či teplota stúpa. A to že máš teplotu nižšiu nevadí, dôležité je či tie ďalšie budú vyssie

@miskamaty wooooow gratulujeeeem. Môžem poprosiť zdieľať ten graf ?