icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
4. jan 2024

@miskamaty wooooow gratulujeeeem. Môžem poprosiť zdieľať ten graf ?

zanzilady
4. jan 2024

Tak dnes nič z romantického večera 🥲povadili sme sa 😅ako naschval dnes

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady juuuj, no to sa hádam ešte upraví. Je to na nervy, my sme tiež minulý mesiac mali stres. Treba ho skúsiť pohladkať a udobriť sa 🙂

zanzilady
4. jan 2024

@bambulka711 nie to nemôžem 😂ja som tvrdohlavá.

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady aaaale, dnes nie je priestor na tvrdohlavosť.

zanzilady
4. jan 2024

@bambulka711 bola som za ním a ešte horšie 🥲uvidíme čo bude zajtra, aj keď to bude už asi neskoro. Nevadí veď my mame ešte v podstate čas 🙂

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady veď jasné. Len mi to prišlo ľúto. Človek čaká na ten test ako na spasenie a potom nič z toho. .
Ja som bola tiež naštvaná na chlapa, že zas si na 12-14DC dohodol lyžovačku s kamošmi a ja teraz beriem progesterón, aby som to oddialila a ide ma už roztrhnúť od bolestí 🙈

zanzilady
4. jan 2024

@bambulka711 no veď, aj mne to ľúto prišlo. A ja som ešte k tomu fakt dosť emotívny človek :D takze padla mi aj jedna slza. Uvidíme čo bude zajtra lebo teraz sa mi vibec nechce toho ísť v takej nálade. Asi aj dobre že sme to nesilili, lebo to ak by sa podarilo to by bolo jedno nervózne dieťa asi 😂

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady to si nemyslím, určite by to bolo najlepšie dieťa na svete 🙂 treba si aj poplakať, ono je to hlavne pre nás ženy záprah na psychiku. Kto nezažil, nepochopí tie oplakané biele testy...

majoralka
4. jan 2024

@zanzilady no teda 🥺 aj zajtra je deň, aj keď jasné, že to dnes mrzí 🥺 ale vždy je tak ako má byť ❤️

zanzilady
4. jan 2024

@bambulka711
@majoralka áno jasne keby mám byt tehotná tak toe spermie spred 3 dni prežijú 😊alebo ovulácie nepríde o 24 h od pozitívneho testu ale až 48 🥹nejdem to brat tragicky a aspoň tento mesiac nebudem testovať pravdepodobne a nebudú nádeje 🙂 aaaaa som zvedavá ešte aj zajtra na test
@bambulka711

jankasvo
4. jan 2024

@zanzilady
@majoralka
@zanzilady baby keď to tu tak čítam, ja som mala včera taký emotívny deň, že asi celé more sĺz zo mňa vyšlo, doľahlo to na mňa, ale dnes už je zase dobre.

bambulka711
4. jan 2024

@jankasvo z toho si nič nerob. Podľa mňa to tak máme všetky 😪

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady inak, dievčatá, ja teda neviem, čomu veriť pri tých spermiách. Či naozaj vydržia v dobrom stave 3 dni. Tým 2 by som ešte verila, ale 3 už neviem, či sa na to spoliehať, všade je to inak uvedené 🥺

jankasvo
4. jan 2024

@bambulka711 mne naposledy gyn povedala ze ak je vhodné prostredie prežijú aj 5dni. Ja keď som prvýkrát otehotnela tak 2dni pred ovulaciou.

majoralka
4. jan 2024

@bambulka711 ja som otehotnela 3dni pred ovu, takže prežijú dlhsie 😊

bambulka711
4. jan 2024

@jankasvo ja práve nemávam vôbec plodný hlien, neviem, či to nemôže byť u mňa problém, aj keď používame ten špeciálny lubrikant...
@majoralka

jankasvo
4. jan 2024

@bambulka711 ja si veru nepamätám aký som mala keď som otehotnela uz bolo to v roku 2020, ale ono stačí aby ten hlien bol okolo krcka

bambulka711
4. jan 2024

@jankasvo tak snáď je to ok, aj keď ho inak neevidujem.

jankasvo
4. jan 2024

@bambulka711 podľa mňa áno teda ja som tak čítala že stačí ak je okolo krcka a nedavas si aj grep prípadne grepovy džús niektoré baby si to chvália že je to fajn na plodný hlien

zanzilady
4. jan 2024

@jankasvo ja som toez nejaká emotívna ako keby som už išla mat ms, take výkyvy tak som sama prekvapená lebo to nezvyknem mávať keď tak ozaj len pred ms 🙂

linda5678
4. jan 2024

@zanzilady ono to mozu byt este stale rozhadzane hormony. Aj ja to na sebe pozorujem, som 2dni do ms a zvykla som mavat skoro vsetky priznaky pms a tento mesiac absolutne nic. Akoby ani nemala prist, hoci viem, ze pride 🥲

jankasvo
4. jan 2024

@zanzilady áno presne aj ja tak, ja už skôr tak tesne pred ms ale teraz je to extrém, asi aj za ten stimulovany cyklus.

linda5678
4. jan 2024

@zanzilady a to ze vecerny program nevysiel ma mrzi.. tiez nie som ale za silit to, ak to ma prist tak to pride, alebo proste borci si na ovu pockaju🤞🍀

zanzilady
4. jan 2024

@linda5678 no to som presne mala aj ja pred ms :D som zvedavá aké to bude tento mesiac. Anoooo nevadí podarí sa nabudúce 🙂 hlavne nech sme my spokojní a lubime sa 🥹

kristinkaris
5. jan 2024

Ahojte myslite že ovu bola včera ? Dnes teplota vyskočila iba na 36,51

bambulka711
5. jan 2024

@kristinkaris vyzerá to tak, ale istejšie to budeš vedieť zajtra/pozajtra.

dracik07
5. jan 2024

Ahojte,
@kristinkaris vyzerá že prebehla, ale to budeš naisto vedieť zajtra/ na pozajtra či teplota stúpa. A to že máš teplotu nižšiu nevadí, dôležité je či tie ďalšie budú vyssie

dracik07
5. jan 2024

Ja dnes takto

zanzilady
5. jan 2024

@dracik07 kraaaasne ti to stúpa, testy už prišli ?