icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
6. jan 2024

Ahojte , dnes graf takto ale zázrak sa nekoná 😔
@zanzilady
@majoralka

jankasvo
6. jan 2024

@dracik07 este je skoro, ešte sa to môže zmeniť. Mne naposledy na 11dpo ukázal ciarku.

katariiinkaa
6. jan 2024

Ahojte baby, tak ja znova meriam, ale mám zatiaľ strašne zvláštny graf..strašne zvláštny je ten skorý vzostup. Ovu testy mi majú prísť až v pondelok.

katariiinkaa
6. jan 2024

@dracik07 teploty máš stále krásne hore, stále je šanca 🙏

kristinkaris
6. jan 2024

Ahojte tak môj graf o niečo vyskočil uvidíme zajtra či už hodí čiaru že kedy 🍀☺️

kristinkaris
6. jan 2024

@katariiinkaa nechcem ta strašiť ale mne tak začal anovulak :/

jankasvo
6. jan 2024

Tak pridam aj na môj graf, aj keď je strašne zvláštny 😁

dracik07
6. jan 2024

@jankasvo prečo myslíš že je zvláštny?
@kristinkaris 😮tak to máš riadne vzostupy
@jankasvo , @katariiinkaa viem že je skoro ale aj tak to zamrzí. Keby som nebola taká nedockava a vydržala aspoň do 10-11dpo 🙄

katariiinkaa
6. jan 2024

@kristinkaris sú to ešte len 2 teploty tak uvidíme, ale snáď to nebude moj prípad 😕

jankasvo
6. jan 2024

@dracik07 ja ti úplne rozumiem ja som taká istá nedočkava a ten graf za to že mi nesedí s ovulaciou podľa mňa.

dracik07
6. jan 2024

@jankasvo a kedy myslíš že bola?

bambulka711
6. jan 2024

Ja hlásim asi 1DC, keďže si nie som istá, či už to mám tak brať.... 🤷

linda5678
6. jan 2024

@bambulka711 ak mas uz jasnu krv, tak si myslim ze ano..ja som dnes uz 2DC, tento mesiac mozme teda spolu testovat 😀

bambulka711
6. jan 2024

@linda5678 no mám, ale iba po WC, keď sa utriem. Dúfam, že tento mesiac budem vôbec mať čo testovať, že v čase ovu budeme spolu 🙈 akurát si skúšam Mojžišovej cviky, že je to dobré aj na chrbát, tak snáď budem mať 2 v 1.

jankasvo
6. jan 2024

@dracik07 myslím v nedeľu ráno, som po injekcii a teda v nedeľu ma dosť bolel vajecnik

kristinkaris
6. jan 2024

@dracik07 však tiež nechápem

majoralka
6. jan 2024

@dracik07 graf je krasny, si len 9dpo, tak uvidime neskor 🤞
@kristinkaris ty mas teda riadny výskok 🙃😅
@bambulka711 držím palce do ďalšieho cyklu 🤞🍀

jakoma
6. jan 2024

Mne tiez este teplota neklesla ale test bol aj dnes negativny. Neviem, ci som h vyhodnotila kedy bola ovulacia, ale priznaky (hlien) boli velmi jasne v case ovulacie. Dnes 16dpo, predtym max 14 a prisla menstruacia..

bambulka711
6. jan 2024

@majoralka ďakujem, na jednej strane dúfam, že nájdu v CAR problém a na druhej si hovorím, že snáď nie 😅

jakoma
6. jan 2024

Pridam graf. Kedy mohla byt ovulacia?

bambulka711
6. jan 2024

@jakoma meriaš v rovnakom čase, nebola si chorá? Máš tam veľmi rozbehané tie teploty 🤷 kľudne to mohol byť aj 24-25 DC 🤔

jakoma
6. jan 2024

@bambulka711 meriam vzdy 5:30 ale pocas vianocnych navstev som niekedy isla spat az o druhej/tretej. Neviem co to robi s teplotou:D to by som bola len cca 6dpo.

dracik07
6. jan 2024

@jakoma podľa mňa 27.12. (21dc) . Neskúšala si odstrániť hlien? Podľa mňa to veľakrát vyznačí ovu v iný deň

bambulka711
6. jan 2024

@jakoma tak potom ten graf nemá veľmi výpovednú hodnotu. Keďže spánok bol krátky, namerala si vyššiu teplotu. Preto si treba značiť takéto veci. Takže tým pádom to kľudne mohol byť 21-22 DC, ako píše @dracik07

jakoma
6. jan 2024

@dracik07 dakujem, uz to vyzera tak normalnejsie

nikol114
6. jan 2024

Ahojte žienky,už ubehol nejaký čas od kedy som tu nebola a prestala som si merať bazalku teplotu , mimochodom strašne má to znervoznovalo a bola som z toho všetkého v strese nie len z toho merania ale zo všetkého tak som si povedala dám si pauzu a keď to má prísť tak to príde ale zatiaľ neprišlo a pre istotu môj prvý meraný cyklus bol anovulacny a pre istotu ešte som stále nedostala MS nech už dám za týmto cyklom hrubú čiaru.
Žienkam, ktorým sa podarilo otehotnieť blahozelam ❤️ A žienky nezúfajme podarí sa to !

nikol114
Autor odpoveď zmazal
tmavovlaska93
6. jan 2024

@dracik07 drzim palce dalsie dni, na 9dpo este nadej neumiera, za relevantny vysledok by som brala najskor 10dpo alebo az 12dpo. Tento mesiac sa snazim vydrzat s testovanim do terminu ms, lebo predosly mesiac boli slabe ciarky a ms prisla omeskana o 2 dni, takze biochemicke. Keby teraz na 10dpo nahanam duchov, aj tak by mi to nedalo jasnu odpoved. Nebyt toho biochemickeho tak isto testujem aj ja uz 🙈

nikol114
6. jan 2024

Pridávam aj graf :/

dracik07
6. jan 2024

@tmavovlaska93 veď ja viem že je to skoro. No keďže včera na tom intimed bolo niečo tak som skúsila. Aj keď som vedela že ešte nemusi nič ukázať keďže čiarka včera zmizla
Ty si kolky dc/ dpo?