icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
8. jan 2024

@zanzilady už určite nie 😉

bambulka711
8. jan 2024

@dracik07 a to máš akú dlhú LF? Ja už by som čakala menzes pri 11DPO 🙈

dracik07
8. jan 2024

@bambulka711 LF mám 16-17 dňovu 🙄

katariiinkaa
8. jan 2024

Ahojte baby, tak vyzerá že sa mi teploty dostávajú do normálu. Myslite že mohlo tie vzostupy zapríčiniť aj zacinajuca choroba? Necítila som sa posledných pár dni úplne najlepšie, ale zároveň som nebola nejako extra chorá ani nič.. fungovala som úplne normálne. Dnes som sa zobudila s tým že mi je už úplne okej a zároveň dnes aj klesla teplota na normálne hodnoty, tak rozmýšľam či to nemohlo byt tým. Čo myslite?

bambulka711
8. jan 2024

@dracik07 tak na druhej strane, aspoň máš istotu, že má bábo čas sa uvelebiť 🙂

bambulka711
8. jan 2024

@katariiinkaa mohlo to spôsobiť aj to. Prípadne aj, ak si trošku horšie spala, aj to má vplyv na teplotu 🙂

dracik07
8. jan 2024

@katariiinkaa určite ano

katariiinkaa
8. jan 2024

@bambulka711 @dracik07 a ako to riešite v takomto prípade? nechávate tam normálne zapísané tie hodnoty? Neviem vôbec čo s nimi, či to nejako potom neskreslí to ako appka vyhodnotí graf.

bambulka711
8. jan 2024

@katariiinkaa daj si do špecifikácie, že si bola chorá. Samé ti to vezme do úvahy.

dracik07
9. jan 2024

Ahojte žienky, ako dnes?

kristinkaris
9. jan 2024

@dracik07 ahoj no dnes sa teplota dostala konečne na 36,67 rozmýšľam či tie teploty som nemala náhodou z vitexu včera som si ho nedala a teplota dnes pekne sla hore 🙂 a ty akoo? ☺️testovala si?

dracik07
9. jan 2024

@kristinkaris jeeej super, tak nech sa drží len hore 😉

dracik07
9. jan 2024

Ja dnes takto. Len tak teoreticky, nemohla u mňa ovu prebehnúť až na 12dc? Keďže ovu bola asi na ľavo tak ani neviem keďže ju cítim len keď je na pravo

kristinkaris
9. jan 2024

@dracik07 do dvoch dni o pozit testu kľudne mohla 🙂 a teploty máš krásne 😍

kristinkaris
9. jan 2024

@dracik07 test si neskúšala ?

tmavovlaska93
9. jan 2024

U mňa to vyzerá tentoraz nádejne 🙏 12/13dpo a termín ms dnes alebo zajtra

dracik07
9. jan 2024

@tmavovlaska93 krásny 😍, gratulujem, nech úspešne dobojujetevaz do konca 🙏🍀❤️
Môžem sa spýtať čo je to za test?

jankasvo
9. jan 2024

Ja takto, este stale mam ciarku na teste z injekcie, ale tento cyklus to podľa mňa nevyšlo.

bambulka711
9. jan 2024

@jankasvo to nemôžeš vedieť 🙂
@tmavovlaska93 gratulujem 🥰

Tak dievčatá, ja som zásobená na pol roka, aj keď dúfam, že vo štvrtok sa dozvieme, kde je problém a nebudem ich musieť minúť všetky 🙈

jankasvo
9. jan 2024

@bambulka711 držím palce, daj potom vedieť. Už cítim podbrusko za to si myslím že sa to rozbieha.

bambulka711
9. jan 2024

@jankasvo jj, dám, aj sa teším, aj sa bojím. Ale hovorím si, že aj zlá správa je stále pokrok.

jankasvo
9. jan 2024

@bambulka711 áno presne. Ak aj mne nezaberie Clostil tak tiež rozmýšľam nad centrom tiež som už muza zlomila že ok.

bambulka711
9. jan 2024

@jankasvo no, môj povedal, že on tam pôjde, až keď bude treba podpísať papiere 😂 ale kľudne choďte, za to nič nedáte. Treba tam ísť 2-4dc na hormonálny profil a chlap na spermiogram. Ako dlho sa snažíte?

jankasvo
9. jan 2024

@bambulka711 od novembra 2022, v maji 2023 som potratila v 7tt a odvtedy sa nedarí skôr mám pocit že neovulujem, tak skúšam Clostil. Ešte som povedala ze tomu dám šancu a ak sa nepodarí tak niekedy pred letom to budem riešiť. Moj najskôr nechcem potom že dobre potom že je to pre neho veľký stres ísť na spermiogram a potom že dobre a tak dookola horšie ako počasie 🤣

bambulka711
9. jan 2024

@jankasvo poznám to 😂 ale spermiogram sme my riešili tak, že som z domu doniesla, tak to zvládol nejako. My sa snažíme len pol roka, ale ja už som čakať nechcela, ale ani partner. Máme svoj vek. Ovuláciu mávam, netuším, kde je problém u nás.

jankasvo
9. jan 2024

@bambulka711 to sa dá aj tak ? Ja som myslela že len v centre 🤣 tak u nás si aj tak myslím že som ja problém a nie muž aj keď teda neni ani on najmladsi.

bambulka711
9. jan 2024

@jankasvo u nás sa to dalo, keď sme do 30 minút doniesli. My sme si boli tiež viac menej istí, partner už deti má, ale bez toho sa so mnou lekár ano nebavil.

jankasvo
9. jan 2024

@bambulka711 tak toto je pre mňa ako výhra v lotérii ďakujem za info zistím teda keď to budem riešiť že ako to bude u nás.

bambulka711
9. jan 2024

@jankasvo v centre myslím, že musíte prísť spolu a musí podpísať papiere. Môj gynekológ neriešil, chlap tam ani nebol.

jankasvo
9. jan 2024

@bambulka711 to nebude problém len ten spermiogram 🤣