Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 a to máš akú dlhú LF? Ja už by som čakala menzes pri 11DPO 🙈
@bambulka711 LF mám 16-17 dňovu 🙄
Ahojte baby, tak vyzerá že sa mi teploty dostávajú do normálu. Myslite že mohlo tie vzostupy zapríčiniť aj zacinajuca choroba? Necítila som sa posledných pár dni úplne najlepšie, ale zároveň som nebola nejako extra chorá ani nič.. fungovala som úplne normálne. Dnes som sa zobudila s tým že mi je už úplne okej a zároveň dnes aj klesla teplota na normálne hodnoty, tak rozmýšľam či to nemohlo byt tým. Čo myslite?
@dracik07 tak na druhej strane, aspoň máš istotu, že má bábo čas sa uvelebiť 🙂
@katariiinkaa mohlo to spôsobiť aj to. Prípadne aj, ak si trošku horšie spala, aj to má vplyv na teplotu 🙂
@katariiinkaa určite ano
@bambulka711 @dracik07 a ako to riešite v takomto prípade? nechávate tam normálne zapísané tie hodnoty? Neviem vôbec čo s nimi, či to nejako potom neskreslí to ako appka vyhodnotí graf.
@katariiinkaa daj si do špecifikácie, že si bola chorá. Samé ti to vezme do úvahy.
Ahojte žienky, ako dnes?
@dracik07 ahoj no dnes sa teplota dostala konečne na 36,67 rozmýšľam či tie teploty som nemala náhodou z vitexu včera som si ho nedala a teplota dnes pekne sla hore 🙂 a ty akoo? ☺️testovala si?
@kristinkaris jeeej super, tak nech sa drží len hore 😉
@dracik07 do dvoch dni o pozit testu kľudne mohla 🙂 a teploty máš krásne 😍
@dracik07 test si neskúšala ?
@tmavovlaska93 krásny 😍, gratulujem, nech úspešne dobojujetevaz do konca 🙏🍀❤️
Môžem sa spýtať čo je to za test?
@jankasvo to nemôžeš vedieť 🙂
@tmavovlaska93 gratulujem 🥰
Tak dievčatá, ja som zásobená na pol roka, aj keď dúfam, že vo štvrtok sa dozvieme, kde je problém a nebudem ich musieť minúť všetky 🙈
@bambulka711 držím palce, daj potom vedieť. Už cítim podbrusko za to si myslím že sa to rozbieha.
@jankasvo jj, dám, aj sa teším, aj sa bojím. Ale hovorím si, že aj zlá správa je stále pokrok.
@bambulka711 áno presne. Ak aj mne nezaberie Clostil tak tiež rozmýšľam nad centrom tiež som už muza zlomila že ok.
@jankasvo no, môj povedal, že on tam pôjde, až keď bude treba podpísať papiere 😂 ale kľudne choďte, za to nič nedáte. Treba tam ísť 2-4dc na hormonálny profil a chlap na spermiogram. Ako dlho sa snažíte?
@bambulka711 od novembra 2022, v maji 2023 som potratila v 7tt a odvtedy sa nedarí skôr mám pocit že neovulujem, tak skúšam Clostil. Ešte som povedala ze tomu dám šancu a ak sa nepodarí tak niekedy pred letom to budem riešiť. Moj najskôr nechcem potom že dobre potom že je to pre neho veľký stres ísť na spermiogram a potom že dobre a tak dookola horšie ako počasie 🤣
@jankasvo poznám to 😂 ale spermiogram sme my riešili tak, že som z domu doniesla, tak to zvládol nejako. My sa snažíme len pol roka, ale ja už som čakať nechcela, ale ani partner. Máme svoj vek. Ovuláciu mávam, netuším, kde je problém u nás.
@bambulka711 to sa dá aj tak ? Ja som myslela že len v centre 🤣 tak u nás si aj tak myslím že som ja problém a nie muž aj keď teda neni ani on najmladsi.
@jankasvo u nás sa to dalo, keď sme do 30 minút doniesli. My sme si boli tiež viac menej istí, partner už deti má, ale bez toho sa so mnou lekár ano nebavil.
@bambulka711 tak toto je pre mňa ako výhra v lotérii ďakujem za info zistím teda keď to budem riešiť že ako to bude u nás.
@jankasvo v centre myslím, že musíte prísť spolu a musí podpísať papiere. Môj gynekológ neriešil, chlap tam ani nebol.
@bambulka711 to nebude problém len ten spermiogram 🤣

@zanzilady už určite nie 😉