icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jankasvo
11. jan 2024

@bambulka711 držím palce 🍀

bambulka711
11. jan 2024

@jankasvo @zanzilady @majoralka @katariiinkaa ďakujem dievčatá. Výsledky máme vraj ako 25-roční 🙂 ešte mi zobrali ďalšie odbery na imunológiu a pohlavné choroby. Tento mesiac ešte prirodzene a budúci ideme na IUI, ak sa nepodarí 😊

majoralka
11. jan 2024

@bambulka711 super správa 👏🥰🍀
Som rada ❤️

katariiinkaa
11. jan 2024

@bambulka711 waaau no vidíš 😍 super že sú výsledky v poriadku 🙏

dracik07
11. jan 2024

@bambulka711 jeeeej, super teším sa že všetko máte v poriadku 🙏🍀🥰

dracik07
11. jan 2024

Ja dnes takto, ak zajtra náhodou neklesne tak možno skúsim test. Aj keď ms má prísť až v utorok takže klesnúť ešte má kedy.
Aj keď dnes mi je nejako divne ťažko od žalúdka 😔 a to v posledných dňoch mi ani nejako nechutí jesť. Tak či som zase niečo nechutila 🙄

zanzilady
11. jan 2024

@dracik07 možno si chytila tehotenstvo 🥹som zvedavá teda na teploty 😍
@bambulka711 super správy ! 😍

bambulka711
11. jan 2024

@dracik07 tak ale ten graf vyzerá veľmi pekne. Ráno sa tešíme na dve čiarky 😊

dracik07
11. jan 2024

@bambulka711
@zanzilady už som videla také krásne grafy a zrazu pád ako zo štítu. Takže to nič neznamená, aj keď je pravda že ten graf vyzerá super

adka3321
11. jan 2024

@dracik07 preco si myslis, ze ms ma prist v utorok? to by si mala 19dnovu lutealnu fazu, nejaku dlhu, nie? kedze si mala ovu na 10DC, tak aj ms pride skor, nie? kolko dnovu mas LF?

dracik07
11. jan 2024

@adka3321 podľa mňa vtedy nebola, ale až na 12dc

dracik07
11. jan 2024

Žienky asi je to blbosť a netýka sa to merania, ale ... dnes keď synček pozeral rozprávku so srnčekom tak som si spomenula na jeden úplne živý sen z pred 2 mesiacov. Absolútne netuším o čom bol sen, len jednu časť som si zapamätala. Zjavil sa rozprávkový srncek ako Bambi, žmurkol na mňa a povedal "za chvíľku to vyjde" a odisiel. Bolo to úplne také zvláštne, živé .... Vôbec som vtedy neriešila tehu, keďže som mala ms, tak hlava bola bez takýchto myslienok
Mali ste niektorá niekedy niečo podobné?

zanzilady
11. jan 2024

@dracik07 mne sa takto živý sen sníval síce nie o mne ale o kolegyni - v sne mi povedala že je tehotná. V práci som jej to hovorila a ona v šoku že cooo nie. A o dva mesiace nám oznamovala že je tehotná (bola tehotná aj keď sa mi to už snívalo ale nechcela povedať) a bol to taký živý a dojemný sen úplne krásny 🙂 ja si myslím že na tých snoch niečo je

zanzilady
11. jan 2024

Inak baby čo si myslite, mám bolesti v krížoch Sle nie tak ako pred ms tak inak by som povedala. Dnes ma boli brucho ako pri ovu (trosku menej ako cez ovu ale je citlivé čo nebýva) ovu test pozitívny som mala 16 dc takze ovu ak bola cca 17dc tak dnes som 6dpo. Graf mám tento mesiac hrozne divný. Myslite že to môže byt ovu ? Tehotenstvo nevylučujem ale sex sme mali 13dpo a potom už nie až doteraz (sex bol ale prerušovaný a až pár dni po ovu.) čo si myslite ? :D laka ma spraviť si ovu test ešte mi ostali ale teraz vecer alebo ráno ? Inak prsia ma nebolia vôbec ale mám pocit že už sa zväčšujú ako pred ms :D

dracik07
11. jan 2024

@zanzilady fakt to bolo také zvláštne
Nemohla byť tá ovu na 18dc? Podľa teploty mi to skôr sedi

zanzilady
11. jan 2024

@dracik07 akože kľudne mohla, keď bol ovu test pozitívny 16 tak kľudne tam to môže byt tých 48h 🙂 skôr mi je divne ako ma dnes boli brucho a kríze to mávam tak teste pred ms, a nie pár dni po ovu …

bambulka711
11. jan 2024

@zanzilady aj mne to vychádza na 18DC, ale test skús. Ja som si tiež robila teraz, lebo na 6DC mal folikul už 16mm 🙂 a kríže a podbruško ťa môže bolieť aj z iných vecí.

zanzilady
11. jan 2024

@bambulka711 skúsila som teraz ale dosť som pila, takze je úplne slabučký, skúsim aj ráno 🙂 anooo veď jasne kríze z hocičoho ale podbruško to je vyslovene slabá ovu bolesť :D ale ovu som mala. Musím sa menej sledovať 😂

bambulka711
11. jan 2024

@zanzilady skús. Ani neviem, či to mám želať, aby to bola ovulka alebo nebola 🤗

zanzilady
11. jan 2024

@bambulka711 asi aby nebola :D nech viem že moje telo dobre funguje :D

bambulka711
11. jan 2024

@zanzilady dobre, tak prajem, aby bola ovulka 18DC, aby rýchlo prišla MS a aby to budúci mesiac vyšlo 😊

zanzilady
12. jan 2024

Dobre ráno 🙂 tak urobila som si ovu test tam slabučká čiarka. A vravím si že spravím aj tehu keď mám doma. Tak kukajte. Viem že veľmi skoro 6-7dpo viem že testy robia, viem že to môže byt biochemické , nerobím si nádeje ale pozrite….

kristinkaris
12. jan 2024

Ahojte no ja testy rano takto a teplota 37,04☺️ 8dpo

zanzilady
12. jan 2024

@kristinkaris na tom druhom ružovom sa mi niečo zdá 🙂 na tom prvom nejak nevidím

kristinkaris
12. jan 2024

@zanzilady nedalo sa to moc dobre zachytiť fotakom ale raz sa mi niečo zdá potom nie ťažko povedať ešte je skoro 🙂

nikol114
12. jan 2024

@zanzilady nech silnejú 🍀☺️

nikol114
12. jan 2024

@kristinkaris ahoj držím palce 🍀 skus si dať fotky do negativu lepšie úkazu čiarky

bejka90
12. jan 2024

@zanzilady
@kristinkaris ja vidim na kazdej fotke co ste pridali nieco... 🙂tak uz len verit ze to budu pekne ciarky za oar dni. Drzim prsty!

engiii
12. jan 2024

@zanzilady
@kristinkaris tiež vidím na o😆všetkých nech silneju🙏🍀

kristinkaris
12. jan 2024

@nikol114 skúsila som ale neviem musím veľmi skulit 😅
@bejka90
@engiii ďakujem dúfam že budú 🤞🏻🍀