Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@jankasvo @zanzilady @majoralka @katariiinkaa ďakujem dievčatá. Výsledky máme vraj ako 25-roční 🙂 ešte mi zobrali ďalšie odbery na imunológiu a pohlavné choroby. Tento mesiac ešte prirodzene a budúci ideme na IUI, ak sa nepodarí 😊
@bambulka711 super správa 👏🥰🍀
Som rada ❤️
@bambulka711 waaau no vidíš 😍 super že sú výsledky v poriadku 🙏
@bambulka711 jeeeej, super teším sa že všetko máte v poriadku 🙏🍀🥰
@dracik07 možno si chytila tehotenstvo 🥹som zvedavá teda na teploty 😍
@bambulka711 super správy ! 😍
@dracik07 tak ale ten graf vyzerá veľmi pekne. Ráno sa tešíme na dve čiarky 😊
@bambulka711
@zanzilady už som videla také krásne grafy a zrazu pád ako zo štítu. Takže to nič neznamená, aj keď je pravda že ten graf vyzerá super
Žienky asi je to blbosť a netýka sa to merania, ale ... dnes keď synček pozeral rozprávku so srnčekom tak som si spomenula na jeden úplne živý sen z pred 2 mesiacov. Absolútne netuším o čom bol sen, len jednu časť som si zapamätala. Zjavil sa rozprávkový srncek ako Bambi, žmurkol na mňa a povedal "za chvíľku to vyjde" a odisiel. Bolo to úplne také zvláštne, živé .... Vôbec som vtedy neriešila tehu, keďže som mala ms, tak hlava bola bez takýchto myslienok
Mali ste niektorá niekedy niečo podobné?
@dracik07 mne sa takto živý sen sníval síce nie o mne ale o kolegyni - v sne mi povedala že je tehotná. V práci som jej to hovorila a ona v šoku že cooo nie. A o dva mesiace nám oznamovala že je tehotná (bola tehotná aj keď sa mi to už snívalo ale nechcela povedať) a bol to taký živý a dojemný sen úplne krásny 🙂 ja si myslím že na tých snoch niečo je
Inak baby čo si myslite, mám bolesti v krížoch Sle nie tak ako pred ms tak inak by som povedala. Dnes ma boli brucho ako pri ovu (trosku menej ako cez ovu ale je citlivé čo nebýva) ovu test pozitívny som mala 16 dc takze ovu ak bola cca 17dc tak dnes som 6dpo. Graf mám tento mesiac hrozne divný. Myslite že to môže byt ovu ? Tehotenstvo nevylučujem ale sex sme mali 13dpo a potom už nie až doteraz (sex bol ale prerušovaný a až pár dni po ovu.) čo si myslite ? :D laka ma spraviť si ovu test ešte mi ostali ale teraz vecer alebo ráno ? Inak prsia ma nebolia vôbec ale mám pocit že už sa zväčšujú ako pred ms :D
@zanzilady aj mne to vychádza na 18DC, ale test skús. Ja som si tiež robila teraz, lebo na 6DC mal folikul už 16mm 🙂 a kríže a podbruško ťa môže bolieť aj z iných vecí.
@bambulka711 skúsila som teraz ale dosť som pila, takze je úplne slabučký, skúsim aj ráno 🙂 anooo veď jasne kríze z hocičoho ale podbruško to je vyslovene slabá ovu bolesť :D ale ovu som mala. Musím sa menej sledovať 😂
@zanzilady skús. Ani neviem, či to mám želať, aby to bola ovulka alebo nebola 🤗
@bambulka711 asi aby nebola :D nech viem že moje telo dobre funguje :D
@zanzilady dobre, tak prajem, aby bola ovulka 18DC, aby rýchlo prišla MS a aby to budúci mesiac vyšlo 😊
@kristinkaris na tom druhom ružovom sa mi niečo zdá 🙂 na tom prvom nejak nevidím
@zanzilady nedalo sa to moc dobre zachytiť fotakom ale raz sa mi niečo zdá potom nie ťažko povedať ešte je skoro 🙂
@kristinkaris ahoj držím palce 🍀 skus si dať fotky do negativu lepšie úkazu čiarky
@zanzilady
@kristinkaris ja vidim na kazdej fotke co ste pridali nieco... 🙂tak uz len verit ze to budu pekne ciarky za oar dni. Drzim prsty!
@zanzilady
@kristinkaris tiež vidím na o😆všetkých nech silneju🙏🍀

@bambulka711 držím palce 🍀